Işınlanma Anlarında Oyunun Kapanması

• Merhabalar,

Son zamanlarda oyunda yaşadığım bir problemi paylaşmak ve aynı sorunu yaşayan oyuncular olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Oyunda farklı haritalar arasında yapılan ışınlanma işlemleri sırasında sık sık bu sorunla karşılaşıyorum. Işınlanma yaptığım sırada oyun tamamen kapanıyor. Bu durum özellikle son dönemlerde daha sık yaşanmaya başladı. Tekrar giriş yaptığımda karakter ışınlandığım yerde bulunuyor onda bir problem yok. Fakat bu durum özellikle hızlı hareket etmem gereken anlarda ve boss farmlarında ciddi zaman kaybına ve maddi olarak zararıma neden oluyor. İnternet bağlantım stabil ve bilgisayarımda başka oyunlarda benzer bir problem yaşamıyorum.

Benzer problemi yaşayan başka oyuncular var mı?

Varsa bir çözüm bulan veya yetkililerden bu konuda bilgi alan oldu mu?

Yetkililerin de konuyu incelemesini rica ediyorum.

İyi oyunlar.

Life-Arc.png

• FastFooD

Approved the thread.
  • Valla sistem nasıl anlıyor artık en kritik zamanlarda oluyor bu. Kapanıyor yenisini açıyorum o da kapanıyor 3-4 kere ard arda oluyor bu. Dediğin gibi gerçekten son zamanlarda artmaya başladı

• Bunu ben eski bilgisayarımda çok yaşıyordum.

Ne kadar arasam da sürekli ram yetersizliği ve depolama sınırlarının dolu olmasından bahsediliyordu.

Bende oyun içindeki ayarları kısmıştım. Özel ekran boyutu, 700*500-690*470 gibi Uzak mesafe görüntüsünü azaltma. Oyunu, ekran kartına gösterip performans moduna alınca epey düzelmişti.

Mevcut sisteminiz şuan ki yeni nesil sistemlere yakın değilse bir deneyin. Kendi ayarlarınızı bulmak için biraz zaman harcamanız gerekebilir, çünkü şu sisteme bunu yaptığınızda kesin çözülür gibi bir cevap çok nadir karşılaşabiliyor.

Ben araştırma yaparken "Can You Run It" sitesini çok kullanmıştım. Belki size de yardımcı olabilir.

JayLah.png

• Bunu ben eski bilgisayarımda çok yaşıyordum.

Ne kadar arasam da sürekli ram yetersizliği ve depolama sınırlarının dolu olmasından bahsediliyordu.

Bende oyun içindeki ayarları kısmıştım. Özel ekran boyutu, 700*500-690*470 gibi Uzak mesafe görüntüsünü azaltma. Oyunu, ekran kartına gösterip performans moduna alınca epey düzelmişti.

Mevcut sisteminiz şuan ki yeni nesil sistemlere yakın değilse bir deneyin. Kendi ayarlarınızı bulmak için biraz zaman harcamanız gerekebilir, çünkü şu sisteme bunu yaptığınızda kesin çözülür gibi bir cevap çok nadir karşılaşabiliyor.

Ben araştırma yaparken "Can You Run It" sitesini çok kullanmıştım. Belki size de yardımcı olabilir.

Çok sağolun hocam ama bunları daha önce uygulamıştı mzaten uan iyi ayarlarında oynuyorum bence. PC'im de yeni ve bu oyunun gerekliliklerine göre çok üst bence. Ama yine de çözülmedi. Siteye de bir göz atacağım çok sağolun.

Life-Arc.png

• Bende de oluyor ışınlanma sırasında oyundan atma. Bu sanırım internet sağlayıcımızdan kaynaklanan bir sorun. Anlık internet kopması ışınlanma zamanına denk gelirse oyundan atıyor. Bunu da şu şekilde anladım. Yakın bir arkadaşım PvP sunucu oynuyor. Oynadığı oyunda bunu yaşayınca desteğe başvuruyor. Onlar da durumu anlatarak bir vpn öneriyor. O vpn açık işken oyuna girdiğinde hiçbir sorun olmuyor ama vpn kapatılınca her ışınlanmada oyundan atıyor. Sanırım buradaki ışınlanma sırasında oyundan atması da bundan kaynaklı. Vpn ile girip denemek gerek bir ama ben denemedim .

• Işınlanmayı geçtim oyunda 200 hareket hızın varsa sürekli geri atıyor, bazen sağ tık atınca da oyundan atıyor. Bana özel bir durum mu bilmiyorum... Umarız bu gibi problemler çözüme kavuşturulur.

SERC-O.png

"Kargalar sürüyle, kartal yalnız uçar."

• Bende de oluyor ışınlanma sırasında oyundan atma. Bu sanırım internet sağlayıcımızdan kaynaklanan bir sorun. Anlık internet kopması ışınlanma zamanına denk gelirse oyundan atıyor. Bunu da şu şekilde anladım. Yakın bir arkadaşım PvP sunucu oynuyor. Oynadığı oyunda bunu yaşayınca desteğe başvuruyor. Onlar da durumu anlatarak bir vpn öneriyor. O vpn açık işken oyuna girdiğinde hiçbir sorun olmuyor ama vpn kapatılınca her ışınlanmada oyundan atıyor. Sanırım buradaki ışınlanma sırasında oyundan atması da bundan kaynaklı. Vpn ile girip denemek gerek bir ama ben denemedim .

VPN ile deneyelim de "oyun senin için mevcut değil." hatası alalım. :D