100 Wondan 1000 Wona Ticaret Serisi #Ruby Charon #Entropy Bölüm 1 Yayında !

• Herkese Merhabalar,

İlk videomla karşınızdayım. Oldukça amatör olan bu videoyu eleştirirken biraz insaflı davranın :)

Video içeriğinde görüntü kalitesi, editlerin yetersizliği gibi süreçler olabilir. Bu konuda ki eleştiri ve tavsiyelerinize sonuna kadar açığım.

Yaşanan bazı görüntü kalitesi sorunlarını ilk videoyu tekrar çekemeyeceğim ve süreci geciktirmemek için bu haliyle paylaşmak zorunda kaldım...

Benim için en önemli olan kısmı tekrar söylemekte fayda var , izleyiş keyfi açısından vereceğiniz her türlü tavsiye benim için altın değerinde.

İyi seyirler, iyi forumlar! :beer:

• Disfruto

Approved the thread.
  • Emeğinize sağlık ve başarılar dilerim! :)

Video genel anlamda düşünülmüş ve sonuç olarak emek verilmiş. Asla kötü değil sadece geliştirilmesi gereken bir şeyler var diye düşünüyorum. Bu da zamanla olacak bir şey. Hele ki video editleme/kurgulama/tasarlama ve benzeri işlerle uğraşan biri değilseniz bu video gayet makul bir seviyede. Devam :party

stormfang.png

• Emeğinize sağlık ve başarılar dilerim! :)

Video genel anlamda düşünülmüş ve sonuç olarak emek verilmiş. Asla kötü değil sadece geliştirilmesi gereken bir şeyler var diye düşünüyorum. Bu da zamanla olacak bir şey. Hele ki video editleme/kurgulama/tasarlama ve benzeri işlerle uğraşan biri değilseniz bu video gayet makul bir seviyede. Devam :party

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Daha önce edit/video düzenleme konusunda tecrübem olmadı ilk defa bu içerikle denemeye başladım. Böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti.

Umarım daha iyi bir noktaya taşıyıp, seyir keyfini yükseltebilirim. :gamer: