Okçu ile Anahtar Farmı Yapılır Mı?

• Merhaba iyi forumlar aklıma takılan bir durum var lucifer sunucusunda eski sayılırım biraz bütçem var. Sizce okçu karakter ile anahtar farmı yapılır mı full büyü hızı kostüm zırh ve petten hızlandırma almayı düşündüm. İtemleri ayarlayabilecek bütçeye sahibim tek eksik biraz para kazanıp simyaları yükseltip bu amaca ulaşmak istiyorum. Sizce okçu ile anahtar mümkün mü deneyen oldu mu merak ediyorum.

Bir iki youtube videosuna denk geldim adam metin keser gibi zula reisi kesiyor, bu konu kafamı günlerdir kurcalıyor şaman görmekten aşırı sıkıldım okçu ile bu işe girişmek istiyorum. Cevaplarınız benim için çok kıymetli. Ayrıca tavsiye edeceğiniz item varsa bu amaca yönelik dinlemeyi çok isterim.

İyi oyunlar diliyorum.

• FastFooD

Approved the thread.
  • b7ZWn.gif

2 büyük sıkıntı var. Anahtar boss’ların 0 büyü savunması var. Şamanlar o yüzden yüksek hasarlar vurabiliyor. Okçu Ninja becerileri ise fiziksel atak vuruyor. Boss’un 50 ok savunması olduğunu göz önünde bulundurursak, bayağı bir hasar kaybı oluyor.

Diğer ve en önemli problem ise, Şaman dışındaki karakterlerin beceri vuruş animasyonlarının oldukça hantal olması. Şamanlar, uzun mesafeden topluca slota alan vuruşunu hızlıca yapabiliyor. Sen Okçuda tek bir skilini vuruna kadar rakipler 2. skillerini çoktan vurmuş oluyor. Kısacası Ninja da kesebilir ama rekabet edemez.

-

Bana göre mevcut düzene göre oyundaki karakter skillerine düzenleme getirmeleri gerekiyor. En basitinden Karabüyü var, her şartı sağlıyor ama vuruş mesafesi dar, toplu vuruş yapamıyor ve skilleri hantal kalıyor. Tek bir becerisinin vuruş animasyonu, Kükreme gibi hızlı ve mesafeli olacak şekilde değiştirilse karakter gayet rekabetçi olurdu.

• bosslara büyü savunması gelirse belki rekabet ortamında şansını deneyebilirsin

Oyunda büyü bozma taşları var, büyü savunması gelse bile rekabet edemezsin. en adil olanı diğer karakterlere de uzun mesafeye animasyon olarak hızlı vuruş yapabilen skiller eklemek.

• Bunun sonu yok arkadaşlar bedenselin farm şansı bilr yoharada. Oyun yenilik grtirirken Karakter dengesini sağlayamıyor maalesef her şey üst üste gelişigüzel yığılıyor.

Aslında şaşılacak yeni bir durum değil şirket politikası . Oyunda her dönem bir meta karakter var. Oyunun ilk yılları savaşçı ile hiçbir karakter yarisamiyordu. Gerek vs de gerek se farm da. Sonrasında beta ve zodyak silahlarıyla uzun yıllar ninjayi meta karakter yaptılar. Sonrasında farmdaki büyü savunma olmaması durumuyla da önce zehirli bulut metasi sonra da büyü hasarı saman metasi oluştu.

• Aslında şaşılacak yeni bir durum değil şirket politikası . Oyunda her dönem bir meta karakter var. Oyunun ilk yılları savaşçı ile hiçbir karakter yarisamiyordu. Gerek vs de gerek se farm da. Sonrasında beta ve zodyak silahlarıyla uzun yıllar ninjayi meta karakter yaptılar. Sonrasında farmdaki büyü savunma olmaması durumuyla da önce zehirli bulut metasi sonra da büyü hasarı saman metasi oluştu.

Meta karakter olayı lol, Dota gibi oyunlarda geçerli maalesef rpg rol yapma oyunlarında oyun dengesi gözetilmek zorunda her farm için ideal karakter oluşturulabilirdi. Mesrka yeni haritalarda slotların çiftel savunması sıfırlansaydı ve savaşçılara karşı güçsüz olsaydı. Yeni haritaların metası oto avı savaşçılara sit olurdu gibi gibi. Ama güncellemeleri üst üste yığmayı getide kalan farmları bitirmeyi değersizleştirmeyi seçtiler

• Donmuş anahtar farmı yapacak kadar geliştirdiğim bir karakterim olmadı henüz. Ama dediğiniz dengeleme meselelerinden bir oyuncu olarak ben de çok şikayetçiyim. Sırf bu yüzden savaşçı karakterimi bozmak zorunda kalmıştım. Oyunun ileri safhasında savaşçı karakteriyle bir şeyler yapabilmek için harcamam gereken meblağın çok daha azıyla ninja aynı işi yapabiliyordu. Neden farm için avantajı olması gereken bir karaktere dezavantajlı muamelesi gösterdiler, bilmemekteyim. Ninjada ilerledikten sonra bir de şimdi şaman ön plana çıkıyor, bir de şaman mı sonuna kadar dizmek zorunda kalacağım? Bilmiyorum inanın.

Why do we fall bruce ? So that we can learn to pick ourselves up.

• b7ZWn.gif

2 büyük sıkıntı var. Anahtar boss’ların 0 büyü savunması var. Şamanlar o yüzden yüksek hasarlar vurabiliyor. Okçu Ninja becerileri ise fiziksel atak vuruyor. Boss’un 50 ok savunması olduğunu göz önünde bulundurursak, bayağı bir hasar kaybı oluyor.

Diğer ve en önemli problem ise, Şaman dışındaki karakterlerin beceri vuruş animasyonlarının oldukça hantal olması. Şamanlar, uzun mesafeden topluca slota alan vuruşunu hızlıca yapabiliyor. Sen Okçuda tek bir skilini vuruna kadar rakipler 2. skillerini çoktan vurmuş oluyor. Kısacası Ninja da kesebilir ama rekabet edemez.

-

Bana göre mevcut düzene göre oyundaki karakter skillerine düzenleme getirmeleri gerekiyor. En basitinden Karabüyü var, her şartı sağlıyor ama vuruş mesafesi dar, toplu vuruş yapamıyor ve skilleri hantal kalıyor. Tek bir becerisinin vuruş animasyonu, Kükreme gibi hızlı ve mesafeli olacak şekilde değiştirilse karakter gayet rekabetçi olurdu.

Anahtar bossuna tek atma gibi bir hayalim yok sadece okçuyla droba girebilir miyim çok merak ediyordum. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

• zor hocam. bırak okçuyu iyileştirme dahi oynanmaz anahtarda uzak hasar verdiğin için kükreme şart. ha oynayan oynarda boşa geçmiş bir oyun süresi olur. günde 15 tura katılıp 1-2 anahtar almak için.

• zor hocam. bırak okçuyu iyileştirme dahi oynanmaz anahtarda uzak hasar verdiğin için kükreme şart. ha oynayan oynarda boşa geçmiş bir oyun süresi olur. günde 15 tura katılıp 1-2 anahtar almak için.

bende iyileştirmeci ile anahtardayım bossun dibinde geziyorum bossun atma süresine 3sn kala yedek clientten çarı oyundan attırıyorum düşene kadar da boss kesilmiş oluyor hızlı çıkış yapanlarla da rekabet edebiliyorum böylece. anahtarda gayet verimli geçiyor.

• bende iyileştirmeci ile anahtardayım bossun dibinde geziyorum bossun atma süresine 3sn kala yedek clientten çarı oyundan attırıyorum düşene kadar da boss kesilmiş oluyor hızlı çıkış yapanlarla da rekabet edebiliyorum böylece. anahtarda gayet verimli geçiyor.

hocam boss atma süresi sabit mi? Mesela her saat başı 01.00 02.00 gibi ? Yoksa bakımdan bakıma veya kesilme saatine göre değişiyor mu

• bende iyileştirmeci ile anahtardayım bossun dibinde geziyorum bossun atma süresine 3sn kala yedek clientten çarı oyundan attırıyorum düşene kadar da boss kesilmiş oluyor hızlı çıkış yapanlarla da rekabet edebiliyorum böylece. anahtarda gayet verimli geçiyor.

kuzey rüzgarı inişinde bossun dibindeyim diye birşey yok ben orayı baz almıştım yoksa kalp anahtarı çok rahat yapılır iyileştirme ile

hocam boss atma süresi sabit mi? Mesela her saat başı 01.00 02.00 gibi ? Yoksa bakımdan bakıma veya kesilme saatine göre değişiyor mu

bakımdan bakıma değişir genelde 5 dk ileri yada geri oynuyor kamera çarı bırakıp bakımdan sonra saati salisesine kadar öğrenebilirsin

• kuzey rüzgarı inişinde bossun dibindeyim diye birşey yok ben orayı baz almıştım yoksa kalp anahtarı çok rahat yapılır iyileştirme ile

bakımdan bakıma değişir genelde 5 dk ileri yada geri oynuyor kamera çarı bırakıp bakımdan sonra saati salisesine kadar öğrenebilirsin

Okçuyla oluru yok sanırım. :/