Kapalı sunucularımızda çalışmalar devam ediyor. Dandanakan sunucusu acil bir bakıma alınabilir fakat henüz kesin değil. Biletli zindanlara giriş yapmamanızı öneririm.
Posts by PegasusTR
-
-
Yaşanan giriş problemleri nedeniyle sunucular acil olarak bakıma alınmak zorunda kalmıştır. Önceki mesajlarımda da ilettiğim gibi henüz bakıma alınmamış sununcularda şuan için bakım olacağı kesin olmasa dahi biletli zindanlara giriş yapmamanızı öneririm.
Yaşadığınız bu sorun için üzgünüm.
-
Barbaros sunucusunda 3 ch de giriş problemi yaşandığı için sunucu bakıma alınmıştır. Gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğim
-
Sorun çözülmüştür. Keyifli oyunlar dileriz.
-
Türkiyede bir sunucu ve Almanya,Polonya'da birer sunucuda giriş problemleri yaşandığı için sunucuları acil olarak bakıma almak zorunda kaldık. Şuanda QA ekibimiz konu hakkında çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içerisinde bazı kanallara giriş problemi yaşayabilirsiniz.
Tüm sunucuların acil bakıma alınması gibi bir durum ''henüz olarak'' iletilmiş olmasa da biletli zindanlara giriş yapmamanızı öneririm.
-
Merhaba
Ezel sunucusunda yaşanan giriş problemleri ilgili birimlerimize iletilmiştir. Sizleri bu konu üzerinden ve discord üzerinden gelişmeler hakkında bilgilendiriyor olacağım.
-
Merhaba,
Forum takımımızda görevine devam eden Fealty bu görevine ek olarak oyun takımımızda Trial Game Master olarak göreve başlamıştır. Kendisi hem oyun hem de forum takımımızda görev alacaktır.
Lateral aramıza Trial Game Master olarak katılmıştır.
Kendilerine eğitim süreçlerinde başarılar diliyorum.
-
Merhaba
Fealty eğitim sürecini başarıyla tamamlamış ve Moderator olmuştur. Kendisini tebrik eder görevinde başarılar dilerim.
-
%25 Mutlu Saatler
Değerli Oyuncularımız;
Ejderha tanrısı yardımseverliğini 3 krallık boyunca yaymaya devam ediyor.
Bu fırsat penceresini kullanın ve % 25 daha fazla ejderha parası kazanın!
10.10.2021 11:00 ile 11.10.2021 22:59 arasında EP yüklemesi yaparsanız, yüklediğiniz miktarın % 25’i kadar daha fazla EP kazanacaksınız!
Etkinlik : Mutlu Saatler % 25 Bonus
Not; Satın alma öncesi lütfen indirim bonusunun aktif olup olmadığını kontrol ediniz.
Keyifli Alışverişler
Metin2 TR Takımınız
-
Merhaba
Himera ve [SGM]RacheT eğitim sürecini başarıyla tamamlamış ve Game Master olmuşlardır. Kendilerini tebrik eder başarılar dilerim.
[TGM]Nyks görevine vakit ayırmadığı için yollarımız ayrılmıştır. Kendisine katkıları için teşekkür ederiz.
-
-
-
Merhaba,
Fealty Forum takımımıza Trial Moderator olarak katılmıştır. Kendisine aramıza hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum
-
Merhaba Değerli Oyuncularımız,
Profesyonelin Kitap Sandığı 17 Eylül 01:00 - 18 Eylül 00:59 tarih ve saatleri arasında Nesne Marketimizde 39 EP karşılığında satışa sunulacaktır.
Olası sandık içeriği;- İlham Kitabı 1
- İlham Kitabı 2
- İlham Kitabı 3
- Karizma Kitabı 1
- Karizma Kitabı 2
- Karizma Kitabı 3
- Beceri Kitabı
- Liderin Kitabı 3 Saat
- Ruh Taşı
- Ruh Taşı +
- Münzevi Tavsiyesi
- Kötü Ruh Kovma Kağıdı
- Yaşam Meyvesi
Keyifli Oyunlar Dileriz.
-
Merhaba
Şu anda botlara karşı bazı ek önlemleri test ediyoruz. Bugünden itibaren, oyunu oynamak için bazı hesapların iki faktörlü kimlik doğrulamasını etkinleştirmesi gerekebilir.
Bundan etkilenen hesaplar oyuna giriş yapmaya çalıştığı sırada bir uyarı mesajı alacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Metin2 Takımınız
-
Merhaba,
Oyun takımımızda Game Master olarak görev almakta olan Artemis gerçek hayatta yaşadığı yoğunluk sebebiyle görevinden ayrılmıştır. Kendisine bu güne dek verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ederiz.
-
Merhaba,
Teknik bazı sorunlar nedeniyle Mavi Ejderha'ya giriş bir süre kapatılmıştır. Konu hakkında ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Konu hakkında gelişme olduğunda sizlerle paylaşıyor olacağız.
Lütfen bu süre içerisinde kıvrık anahtar kaybı yaşamamak için Mavi Ejder'e giriş yapmayınız.
Saygılarımızla
-
Merhaba,
Oyun takımımızda görev alan [SGM]Saraph bugün kendi isteğiyle takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine verdiği katkılar ve emekler için teşekkür ederiz.
-
Merhaba,
Oyun takımımızda Game Master olarak görev alan Snow yükselerek SGM olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılar dilerim.
-
Merhaba,
Nyks aramıza Trial Game Master olarak katılmıştır. Kendisine aramıza hoş geldin diyor ve eğitim sürecinde başarılar diliyorum.