Posts by WerdemW

benim biyos pili modelini öğrendim DVB cr2032 3v aynı böyle yazıyo hepsiburada ya baktım DVB yazısı yok sadece cr2032 3v yazıyo alsam olurmu aynımıdır

bios pilinin bittiğini bilgisayarın fişini çektiğinde tarih saat ayalarının 0 lanmasından anlayabilirsin yenilemek istersen anakartan pili çıkart pilin üstünde bir kod yazar örnek cr2032 vb o sayıyı not et ve aynı koda ait pil satın al

çok teşekkürler evet aynen dediğin gibi internetini kesmiştim bilgisayarın vede açtığımda bir gün önce kaçta kapatmışsam aynı o tarih ve satte kalmıştı tarihi bide biyosuda sürekli sıfırlıyor mesela ben turbo bostu kapatım biyostan f10 sevliyorum bir gün sonra bilgisayarı açınca tekrardan enableye geçiyo 5 sene olduda pili okadar erkenmi bitiyo anlamadım peki nerden satın alabilirim pili

iş yerinde giriyorum dışarda giriyorum bazen farklı internetlerle o zaman ban sebebimi

arkadaş bilgi vermiş evet ban sebebi değil sadece tohaf durumlar tespit olursa destek verilmez farklı internetten giriş yapılırsa oyun mevcut değil vede geçersiz bilgisi alma ihtimalin olabilir yani oyun farklı farklı ıp tespiti yaptığından bu ne yapıyor diyebilir kesin alırsın demiyorum ama riskli bu arada arkadaşalr benim masaüstü bilgisayarımın biyos pili bitti sanırım interneti takılı deilken en son kapattığımdaki tarih oluyo bide biyostan tubo botsu her seferinde kapatıyorum yeniden açık konuma giriyo sanırım pil değişmesi lazım 5 senede pil bitermi msı anakar bilgisi olan varmı ben değişebilirmiyim

Merhabalar bir sorum olacaktı abi kardeş bi hesabı oynamak suçmu birlikte oynayamıyoruzmu yasakmı aynı anda aynı mailden birimiz şaman birimiz başka çara girsek veya farklı zamanlarda birlikte oynasak

aynı internetten ayrı ayrı bilgisayardan tabikide kardeşinle aynı heabı oynuyabilirsin benim ama aynı anda aynı ID karakterine giriş yapamazsın heap bağlı hatası verir ötekini oyundan atar ama aynı e posta üstünden iki ayrı bilgisayara girip ayrı ayrı ID hesaplarına girip oynuyabilirsin hesap paylaşımı şöyle aynı hesaba ayrı ayrı internetten giriş yapılıyosa onu hesap paylaşımı olarak görüyolar ban atıyolar mevcut değil yada geçersiz giriş bilgisi diyede yersin aynı bir hesabına aynı evdeki internetten ayrı ayrı bilgisayarlardan giriş yapabilirsin sorun olmaz

öyle çok aman aman bir sistem topmanana gerek yok metin 2 çok eski oyun ben 10cu nesil i9 intel işlemci var 128 gb rem var çok fazda geliyor istedin kadar istemci açabiliyon 13 nesil işlemcili bir intel işlemcili bilgisayar toplasan fazda bile yeter

Yanlış hatırlamıyorsam maymun zindanı patronlarından pet kitabı sandığı da atabiliyor %0,01 oranı

aynen dediğin doğru pet kitabı sandığğı atıyor çok büyük bir eşya bide oranda çok yüksek ben sürekli ordaki bosu kesen biri olarak 250 bos kesiminde 1 adet belki atar belki atmaz yani oran arttırılsada genede içeriği güncellenmeli daha değerli eşyalar düşebilir

kesinlikle destekliyorum bosların içerikleri güncellenmeli mesela maymun zindanında zor maymun lordu keserken maymun yumurtası nedir artık 500 k bile almıyolar zaten sandıkalrdan çıkıyo tmm oda düşsün ama güzel şeylerde düşsün

gameforce client girerken e posta şifremi yazıyorum geçersiz kullanıcı bilgileri yazıyor şifremi değiştiriyorum yine geçersiz bilgiler yazıyor .. aldığım hata bu bu hatayı alanlar gmail üzerinden google eklemişler google üzerinden giriş yapabiliyolar ama ben yapamıyorum hotmail olduğu için sana tavsiyen hotmaili değiştir gmail çevir google ekle çok gir çık yaparsan bu hata alırsın dediler bende 4 mail var ve sürekli gir çık yapıyorum çünki her çarım farklı işlevi var maden çarlarımda var event çarlarımda var 60 lwl okçu etp çarlarımda var o yüzden sürekli gir çık yapıyordum 3 yıldır böyle bişey olacaği aklıma gelmedi ama şu an düşündüğüm tek şey bekletilmiş petlerim depomda alastorlarım var tip 5 tip 6 meleylerim nessilerim ben o petlere 1.5k won verdim ve 500 gündür bendeler ölmeden kastım şimdi onlar ölürse zararım nasıl olacak bunun peşindeyim .....

evet ben çok bağırdım çağırdım bu konuda hesap ismiyle giriş yaparken 4 kere gir çık yapınca geçersiz bilgi diyodu sonra coma açıklama yaptı gameforge istemcisinden e postayla giriş yapın dedi bende düzeldi sürekli gir çık yapıyorum ama artık hatayı almıyorum bence 1 gün bekle ondan sonra girmeyi dene ama gameforge istemcisinden e postyla gir

Ana hesabını gmaile geçirip google ile giriş yapmalısın başka çözüm yok.

hotmail derken benimde hotmail olan oyun hesaplarım var ama girebiliyom giriş yaparken nasıl bir hata alıyosun az açarsan şifremi yanlış diyor bu arada bi not yazayım e posta adresleriniz hiç girmediğinizde belli bir süre sonra siliniyo hotmail g mail yandex yahoo hiç farketmez vede tekrardan aynı adresi vermiyor sanırım güvenlik açısından vermiyor eğer bide şifrenizi unutursanız oyun şifrenizi vay halinize yeni şifrede istiyemezsiniz e posta silindiği için

baya bir süre ara verdiğim oyuna tekrar giriş yapayım dedim aynı problem şuan bendede var kaç hesabın mailini hatırlayabilirim belli bir süre açılsın maillere bakalım bu şekilde hesaplara giremiyoruz

ben gerçekten sizi anlıyamıyorum oyundaki en önemli şey oyun hesaplarıdır oyun e postaları doğrudur akılda tutmazsın bir metin belgesi oluşturup hesap isimleri karşısınada e posta ismilerini yazıp kaydetsen önünde dursa hayatını kurtarırdı ben bunu ara ara hatırlatıyorum ama kimsenin uyguladığıu yok insan üç ayrı e postayı bile aklında tutamayabilir normaldır oyunda he an herşey oluyor görüyosunuz

ben şu karakter oluşturma durumu varya nesne marketten bilet alıp karakter oluşturacağız nezaman gelir onu merak ediyorum eğer 300 ep falan olurasa güzel olur ama 1000 ep olursa hiçbir artısı yok çok pahalıdır

Sayın Erdem e postayla da giriş yapamıyorum onda da geçersiz giriş bilgisi diyor 2 id de de peşpeşe girmediğim halde her id için en az bi saat ara veriyorum yine böyle gerçekten can sıkar oldu .

seni anlıyorum ozaman şimdi dediklerimi uyguluyacan 1 gün hiçbişe yapmadan bekle sonradan dene ama giriş yaparken dediğim gibi gameforge cilentten e postayla giriş yap çünkü ben çok hesaba gir çık yapıyorum artık geçersiz yemiyorum dediklerimi uygula olmadıysa bilgisayarına metin 2 komple kaldır yeniden yükle sonra dene olmadı ticket atacan tam olarak 1 hesaba giriyon ikincisine girerkenmi veriyor hatayı