çok mantıklı camdan item ararken kasma sorunu gider ayrıca pazar alanı bir tık daha genişletilebilir
Posts by ConstcripT
-
-
bana çıkan karanlık tılsım depoma geldi diğer çöpler gelmedi

-
destekliyorum en azından bizde gider bekleriz bossun başında yoharada bir kaç kişi gelip uçurmaz bossları
-
ben 1 hazirandan bu yana cevap alamadım en sonunda vazgeçtim

bekle her türlü cevap geliyor
-
Hesaplarının banlı olmasına üzüldüm hocam. Hesaplarına verdiğin emekleri hatırlıyorum. Bir geri dönüş oldu mu ? Umarım biran önce mağduriyet yaşayan herkes hesabına kavuşur.
Bu arada üstte bir arkadaşımız düşük seviyelerin açılıp açılmayacağını sormuş. Forum üzerinden CoMa FastFooD'a sormuştum, maalesef açılmayacakmış.
geri dönüş oldu lakin ben hile kullanmadığım halde hile kullanan biri ile ticaret geçmişimden dolayı banlandım oda kapsam dışında tutulmuş
-
benimkiler açılmadı
-
hayırlı olsun hocam bekliyoruz bizde
-
ConstcripT sana da selam olsun hocam. Senin ismini görünce karakter gelişimi konunu hatırladım. Katakomb farmın aklima geldi özellikle.
Eyvallah reyis forumdan bir çok kez ve oyun içinden bu tarz mesajlar alınca mutlu oluyoruz keşke geri dönse o konular
-
nick resoaga + hutbe3 artemis sonrası dandanakan güzeldi o günler hala dandanakan,dayız iyi bayramlar.....
savaşcı resoaga artemisten selamlar
-
daha önce başıma geldi ticket attım düzelmedi lakin aradan bir kaç hafta geçince ep gelmişti nesne marketime
-
ejderha gücü veya iyileştirmeci şaman için mitsi kusursuz yakut
ortalama zarar,ortalama zarara direniş ve savunma mı olmalı str nin pek bir sihri yok sanırım
-
halen mevcut mu ?
-
sabah oldu banada
-
-
Bakım mı var, hiç bağlanmıyor artık ?
şuan bakım var.
-
oyun kazancını kaybetmek istemez bence
-
Merhaba arkadaşlar yıllardır botlar tarafından enerji parçaları silah satıcısından alınan 1 slot yer kaplayan bıçaklarla yapılmakta bariz bir önlem alınamamakta bu konu ile ilgili önerim şudur Silah Satıcısındaki 35 level üzeri eşyalardan enerji parçası elde edilmesi kaldırılsın sadece enerji parçalarını farm yaparken düşen itemlerden ve kask vb eşyalardan elde edilirse botların önüne geçilmiş olur evet parça kasımı zorlaşır ama botların ekmeğine yağ sürmekten iyidir piyasalar hareketlenir.
-
uzun zaman sonra içerik için bir video çektim çok acemice oldu bir çok şeyi unuttuk bile desteklerinizle daha güzel yerlere geleceğiz.
-
-
tombaladan çıkan tılsımı indirmezsek ana servere aktarılıyormu?