Posts by FRVTDesign

Metin2 ekibini desteklemiyorum olarak oy verdim ama asli yanıtım şu,

Kendilerini çok erişilmez gösteriyorlar diye düşünüyorum discord kanalı çok pasif acil bir durum olduğunda yada ekstrem bir durum olduğunda birine ulaşmak neredeyse imkansız oluyor ayda yılda bir pegasus veya başka bir admin discordda aktif olursa soruları yanıtlıyor anlık olarak o kadar.

Tabi ki ban gibi konular vs ticket sistemi ile çözülmelidir bu sistem devam etmelidir ancak, anlık sorular anlık problemler gibi şeyler için biraz daha aktif bir takım olabilir özellikle discord özelinde diye düşünüyorum.

Aynı zamanda bu iletişim konusundaki eleştirim harici olarak,

yeni bir sunucu açılıyor veya herhangi bir sunucunun girişlerini açılıyor akabinde doğal olarak hileciler doluşuyor.

bunu bizim bildiğimiz kadar oyun takımıda biliyor, bu tarz durumlarda biraz daha dikkatli olunabilir ve örneğin bu sunuculardaki görev süreleri artabilir veya diğer sunucular daha stabil gittiği için diğer sunucularda görev yapan arkadaşlar belli bir süreliğine bu sunuculara destek sağlayabilir böylelikle en azından bu hilecilere fırsat verilmemiş önleri kesilmiş olabilir bir tıkta olsa.

Yine bir diğer konu, bizlerin haklarını gameforge gözünde koruyabilecek metin2 türkiye oyuncularının daha konforlu bir oyun alanı oluşturmak adına bizlerin sözcüsü olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu konuda da gördüğümüz kadarıyla genel sıkıntılarımızı gameforge'a iletmek konusunda eksik kalınıyor gibi geliyor bizlere.

Yinede bu eleştirilerime rağmen Metin2 Türkiye takımının emeklerini göz ardı etmiyorum, emeklerinize sağlık ellerinize sağlık daha iyi olunabileceğini düşünüyorum görüşlerimizi aldığınız için ekstra teşekkür ediyorum iyi çalışmalar dilerim.

Merhaba arkadaşlar safir serverinin girişleri oyunun ilk haftası kapandı biliyorsunuz, şuanda piyasa zorla ayakta duruyor pazarlarda itemler satılmıyor sadece belli başlar simyalar ve itemler satılıyor. 2-3 Günlük bir girişlerin açılması oyunun piyasasını tekrar canlandıracaktır. Yeni açılan bir serveri öldürmeyin 1 ayda girişleri 1-2 günlüğünede olsa açın.

Sizlerin düşünceleri neler paylaşıranız çok sevinirim iyi forumlar.

Yönetimden bir duyuru da gelmiyor, sunucu gelicek mi gelmeyecek mi? Eğer gelmeyecekse yayıncıların bu hypesine karşı bir duyuru paylaşsalar kafalardaki soru işaretleri gitse güzel olur, bir çok arkadaşım bu sebeb ile çarlarını bozup ep depoladılar. Yani Kısa sürede bir açıklama gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

valla yeni server hypesini youtuber füryası başlattı, ortada fol yok yumurta yok bizde katıldık bi tufana çarı bozduk epleri çektik bekliyoruz eğer yeni sv gelmezse ağır patladık eğer öyle bir plan varsa hızlı açıklansa iyi olur