Posts by Milica
-
-
-
-
Kışın Güneş pek çıkmadığı için Aslan zor zamanlar geçirebiliyor. Bana göre bu senenin ilk 6 ayı herkes için (hadi 3-4 olsun) kritik geçecek. Jesyques. Hatta bazı gezegenler Aslan burcunda olduğunda kötü olaylar yaşanabiliyor. Birkaç gün önce böyle bir konumdaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Deprem olmuştu hatta. Bu Aslan burcunun kötü olduğu anlamına gelmiyor tabi. Türkiye'de en fazla bulunan burç ve bunu açıklarken linç ediliyorum.
Gezegen etkileşimi ile o burcun insanı olmak farklı şeyler.
-
-
-
Keyifli sohbetler..
-
fosil etiketi
-
-
İlk 6 ay kritik geçecek bana göre.
En son rüyanızda ne gördünüz?
-
-
Öğrenmek isteyen, emin olmak isteyen, bir yerlere varmak isteyen ve en önemlisi karşısındaki insana değer veren asla susmamalı yine de vaktinde konuşmalı.
Soran güzel sormalı, cevaplayan yalandan uzak durmalı...
-
Bir öneride çok fazla yere değinmişsiniz açıkçası biraz karışık olmuş ama şans konusunda pek haksız sayılmazsınız ciddi düşüşler var. Şansın genel olarak bir tık eskisi gibi olması daha iyi olur sanırım beceri kitabı okuma için ayrı, biyolog için ayrı yenilikler olmamalı diye düşünüyorum.
-
-
-
Merhaba, oyunda bulunan Kral Yengeci +%10 Karanlık Direnci, Kurbağa Balığı +%10 Buz Direnci ve Yılan Başı Balığı da +%10 Toprak Direnci veriyor. Önerimin amacı gayet açık ve net bir şekilde eksik olan ve çok kullanılan diğer element dirençli (Ateş, Şimşek ve Rüzgar) balıklarının eklenmesi.
Destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Desteklemeyenler ise nedenini belirtirse sevinirim.
-
ben tasarladim çünkü ban
-
iftira çok büyük ban sebebi ban
-
çok konuşuyor ban
-
T.C. simülasyonunda henüz her insana gelmeyen ama gelmesini dilediğim en önemli güncellemedir kendileri.