Posts by FastFooD

Öncelikle, mağdur olduğunu söyleyen kişi, bana teşekkür etmiş ama ben konuya hiç müdahil olmadım, hesabını incelemedim, kendisi pm attı forumdan ona bile cevap vermedim. Destek sistemine ticket attığı için, destek sistemindeki arkadaşlar görev tanımı gereği bir inceleme başlatmışlar ve işlemler hala devam etmektedir. Kısaca konun yakından benimle bir ilgisi bulunmamaktadır. :)

7. Yükümlülüklerin İhlalinin Sonuçları

7.1. Kullanıcının bu Çerçeve Sözleşme veya Özel Sözleşmeler ya da Özel Koşullar kapsamındaki yükümlülüklerini ihlal etmesi durumunda Gameforge şu haklara sahiptir:

a) Çıkarma ve kaldırma talep etme. No. 6.5 lit. e) Gameforge ilgili içeriği silme hakkına sahiptir kısmının ihlali durumunda,

b) Kullanıcıya bir tebligat veya uyarı bildirimi göndermek,

c) Gameforge'un makul takdirine bağlı olarak geçici olarak veya önemli yükümlülüklerin ihlali durumunda kullanıcıyı Gameforge Hizmetlerini kullanmaktan kalıcı olarak men etmek ve kullanıcı hesabını bloke etmek; yasak açıkça belirli bir Gameforge Hizmetine atıfta bulunmadıkça aynı anda kalıcı bir kullanım yasağının ilan edilmesi, Çerçeve Sözleşmenin olağanüstü bir şekilde feshedilmesini teşkil eder.

7.2. Gameforge No. 7.1 lit. c) ilk izlenime göre kullanıcının Çerçeve Sözleşmeyi veya geçerli ek hüküm ve kuralları ihlal ettiği anlaşılırsa kısmına göre kullanıcıyı geçici olarak men etme hakkına zaten sahiptir.

Her ne kadar kabul etmeseniz de, TR yönetiminin vereceği kararlar oyun kurallarına dayanmaktadır. Oyun yönetimine dair saldırgan içerikler sergileyenlerin genelde bizimle bir husumeti oluyor ve bir yerde canlarını sıkmış oluyoruz. Bu kadar düşmanca yaklaşmayın bize. Liyakatsiz olduğumuzu düşünüyorsanız, burada olmamızı istemeyen tayfadansınız.. İşinize gelir yada gelmez, GF talep ettiği sürece kemik kadromuz burada hizmet vermeye devam edecek. Bu şekilde uslubuna dikkat etmeyenleri genelde forumdan ve oyundan uzaklaştırıyoruz, sonra oklar bize dönüyor ve haksız banlamış oluyoruz. Arkadaşım o zaman hareketlerinize dikkat edeceksiniz, kimseyi durduk yere karalamayacaksınız. Kurallara uyacaksınız. Bu konuda anlaşalım artık. Boş Boş eleştirmekten vaz geçin, komik oluyorsunuz.

Cezayı veren kişi burayı dingonun ahırı sanmıyor ama sizin tarafınızdan bakıldığında sanıyor olabilir. Bir kullanıcıyı geçici olarak kısıtlarız / cezalandırırız ki, hesabında başkasına ait bir item varsa zarar görmesin. İncelemeleri tamamladıktan sonra da ne yapılacağına karar veririz.

Geçmişten günümüze, bu konuda 1. köyde, zalim yapılarak itemleri düşürülen bir çok kullanıcıya şahit olduk. X kullanıcı hileyi açar, AFK bekleyen birini gözüne kestirir ve köyün dışına çeker pata küte dalar ve itemlerini alır. vs vs vs..

Destek sitemi bu vakada logları kontrol etmiş, DEAD DROP logunu görüp, itemlerin tek bir kişi tarafından toplandığını tespit ettiği için kısıtlama atmış ve incelemek istemiş. Destek sistemi sizlerden gelen talepleri incelemek için var, müdahale edip inceleyebiliyorsa yapar, yapamıyorsa ona göre yanıt verir.

Hesapların akıbetine gelecek olursak. Şimdiye kadar ki tecrübelerimden ve destek sistemine gelen vakaların sonuçlarına dayanarak; Negatif'e düşüren ve itemleri toplayan kişi itirazını çekeresen itemlerini geri veririm, hesap şuanda yasaklı olduğu için ben itemlerimi alamıyorum, sen de itemlerini alamazsın. Şikayetini geri çek, hesap açılsın itemlerini veretim. Hikayemiz de bu olsun, ağız birliği yapalım. Geçmişte para karşılığında şikayetini geri çekenlerin olduğu, para ödendikten sonra bile itemlerini alamayan yada küfür etmişti, ben affettim cezasını açın (yine para var işin içinde) şeklinde talepler çok geldi, gelmeye de devam ediyor. Bu hesaplar hakkında da bir anlaşma yapılmış olabilir ama biz detayları henüz bilmiyoruz çünkü şuan için gerçeği itiraf etmediler.

Bir çok yorum yaptığım konuda bana muhalefet olmak için yorum yazanlara ve konuyu uzatmak isteyenlere tekrar bir cevap vermeyeceğim. Konunun devamı destek sisteminde görüşülecektir.

Merhaba,

Başımıza yeni bela olan sapığımız nedeniyle, foruma kayıtlar manuel olarak sağlanacaktır.

Foruma kayıt olmak isteyen kullanıcılar oyun hesaplarının kayıtlı olduğu mail adresi ile ticket açarak destek talep edebilirler. Sizin yerinize forum kaydınızı tamamlayacağız. Şifrenizi sıfırlayarak giriş yapabileceksiniz.

• Oyuncu karakteriniz min 60 level olmalı
    • 30 gün ve üzeri kayıt süresine sahip olmalı

Saygılarımla.

Bir kullanıcıdan çok derin bir mesaj aldım. Yakın zamanda aramızdan ayrılan biri;

bu yazımı çok defa size ileteyim demiştim ama hep vazgeçtimiştim,bana yaşattığınız anı hatırlayınca insan gibi konuşmaktan anlamıyacağınızı düşünüyordum.

bu sabah haklı çıktım.

hem ban yedim,hemde duyarsız gibi bana hakaret edenin banı açıldı

daha sonrada 1 ezik denilmiş kadar kaba olmayan bir yazımı kendinize hakaret saydınız

üstünede fiziksel bir ban atacağınızı kastettiniz

sizi cezalandıracak güzel bir fikrim var.

bu cezalandırmayı yaparken kendi güvenliğimide alıcam tabiki,IP adresim ve pc konusunda önlem alıcam.

şuanki IP adresimde VPN oluyor.forumdakilerde öyleydi,ana hesabımı bile riske atmıyordum.

bu forum daha önce neden kısıtlandı? derindarbe olayını hatırlayan o olayı hatırlamaması çok saçma olmazmı?

beni,onu aklına getiremeyecek biri sanarak ayrıca ap tal yerine koydunuz.

o sabah bende aktiftim,ilgi çekici diye görselleri indirmiştim,bir arkadaşımada ilgisini çeker diye discorddan atmıştım,o görseller discordda hala duruyor.

(normalde bebek isimli kullanıcının açtığı konu sayesindede bu konuyu araştırıp öğrenirdim)

o şahıs forumdan verilerinizi 1 kez paylaştı,ve sıkılıp bıraktı.yada onay sistemi ona engel oldu.

yada özelden yazacaktı,aynı tarayıcı adresi ve aynı konum adresi ile tekrar kayıt olunca,sizde onu 3 günlük soğuma süresi dolmadan tespit edip engellediniz.

ben o tespitleri nasıl aşacağımı çok iyi biliyorum.

python ile tarayıcı adresi değişir.çeşitli uygulamalar ilede tarayıcı adresi değişir.

vpn ile konum değişir.TR IP satın alarakta konum değişir.(paypal için yabancı IP satın alıp kullanıyordum,anlıyorum o işlerden)

won satan sitelerde hesap satanlar var,güvenlik önlemi olarak eski hesap kullanırım.karakteride oluştururum.

(tespit edildiğimde,düşünüp bulurum o sorunu,ekran çözünürlüğü gibi hassas şeylerede dikkat ederim)

diğer şahıstan farklı olarak yapacaklarımı size anlatayım

1. forumda özelden veri paylaşma

2. oyun içi,telegram grubuna veya herhangi bir adrese yönlendirme (won siteleri reklamı botla yapıyor onu öğrenip bende yaparım)

(ve biliyorsunuz eskiden oyunda özeldende mesaj atıyorlardı o sistem çalışıyorsa onuda kullanırım)

3. youtube adresinden bilginizi-ve fotonuzu anlaşılabilir bir başlık altında yayınlama

başınıza gelecekleri söyliyeyim

ban yiyen bir kişinin psikolojisi kötüdür.oyun hakkında genel görüşleriniz bölümünde aslanak848 isimli kullanıcının psikolojisini görmüşssünüzüdür.

en son yazdığı yazıyı dikkatlice okuyun.

1. davalarla karşılaşırsınız. (o kadar insanın içinde illaki açanlar olur,o psikoloji parası olan çok kişiye dava açtırır)

2. tehdit edilirsiniz

3. öfke yüzünden saldırıya uğrarsınız

veri paylaşırken ne derim?

1. "fastfood'a kişisel dava açarak banınızı açtırabilirsiniz derim,gameforge çalışanlarının kişisel güvenliğine önem veriyor,bu tür sıkışmalarda banınızı "bir daha yapmayın,tekrarında açılması mümkün değildir" adı altında açıyorlar derim.

açanlarda oldu derim.

2. "o kadar emek verdiniz,emeklerinizin birden yok edilmesine,sizden alınmasına kabullenmeniz kendinize yapılmış büyük bir saygısızlık" derim (zaten öyle)

"o saygısızlığı yutan şöyle biridir"

"elinde bu imkan olupta bunu olayı yutan çocuğunu bile satacak bir karkater sahiptir" derim

beni bu uyarıya kendiniz zorladınız,hem hakaret edenin banını açtınız,hemde benim aynı anda kullanmadığım hesabı engellediniz.

biri banlıyken diğerine hiç giriş yapmıyordum,2 yüzlü gibi bir ordan bir burdan konuşmuyordum.

hadi banladınız,buna anlayışlı olabilirdim...ama bu rahatsızlığımın üzerine bana 4 kötü kelime kullanan ve 2 iftira atanın banını açmak tam şeylik değilmi? bana hakaret değilmi?

bakalım bundan sonra forumdaki zararlı kişilerlemi çok çok az uğraşıyorum,yoksa sizlemi tam düşmanca çok uğraşıyorum

umarım sizle uğraşırımda kötülüğe zarar vererek kaliteli rahatlarım ve kaliteli onur duyarım

sizin bana karşı korkmamış gibi yapmanız,gülmeniz vs bunları doğal karşılicam

saklandığınız profilin arkasından hislerinizi öngörürüm,geçmişte bu tür kişilerin davranışlarından çok ders aldım

Ancak ss'ten gördüğümüz kadarıyla "mağdur" kişi discorda gidip dediğiniz şeyleri yapmamış, ticket üzerinden yetkili birine kendi discord adını ve kodunu vermiş ve o şekilde iletişime geçmişler. Verdiğiniz yanıtta "bu ticket gerçek mi? Ticket üzerinden discorda çağıran kişi nasıl sahte yönetici olabilir?" sorusuna bir cevap vermemişsiniz. Ekran görüntülerine inanmam, çok kolay şekilde üzerinde oynama yapılabiliyor. Sadece ortada böyle bir iddia varken sorulan soruya cevap vermediğiniz için bunları yazıyorum.

Sanırım burada sizleri ciddiye alıp açıklama yapmakla çok büyük hata yapıyorum. Kişinin kendisi burada, Baştan sona kadar ticket içeriğini kendisi yayınlayabilir :) Bu durumdan bahseden / yaşadığı olayı anlatan kişi kendi arkadaşı tarafından çok net bir şekilde 2 defa dolandırılmış.

Sorunuzun cevabına gelince; Çağıran kişi sahte bir yönetici değil. Çağıran kişi oyun yöneticisi, bunun bir çok örneği geçmişte mevcut. Discord üzerinden açıklama yapabilmeniz için davet ediyorduk. Daha sonra sonlandırdık. Fakat burada Kullanıcı farklı bir discord sunucusuna alındığını, orada konuşulduktan sonra hakaret edildiğinden ve dicsord sunucusunun silindiğinden bahsetmiş. Bunu şuanki yöneticilerden hiçbiri yapmaz. Burada bir yönetici hakaret etsin, aynı gün tüm Metin2 camiasında yayınlanır. Burada Shihan adlı kullanıcının canı yanmış, kime nasıl bir iftira attığını bilmiyor. Kendi geçmiş galerimden bir örnek ekte, muhtemelen DC'de konuşma duruyordur. Bazı mesajlarını silmiş, fakat kendi hatasını anlatan satırları orada duruyor. https://discord.com/channels/5…82450/1100754904735297596

Bence burada bi durup düşünmeliydiniz, yöneticisi olduğum topluluğun bir üyesi neden bana inanmak yerine hırsıza inanıyor? Neden ona daha çok güveniyor şeklinde. Ben olsam bi öz eleştiri de yapardım gülüp geçmek yerine.

Metin2 20 Yıldır TR de oynanıyor, ben ve ekibim 6 yıldır buradayız. Kimin bana inanıp inanmadığını sorgulamama gerek yok. Geçmişten günümüze Dolunayınızı alıpta geri vermeyen Mervelerden, Ayşelere çok dolandırıcılara şahit oldu bu gözler. Siz oyunculuğunuzu sorgulayın, öz eleştirinizi yapın. Bende aynı şekilde benden kaynaklanan bir şey varsa gerekeni yaparım. Fakat benimle alakası olmayan konularda beni suçlamaktan vaz geçin artık.

Aynı konu hakkında gelecek eleştirileriniz yada sorularınız yanıtsız kalacaktır.

eğer bu ticket gerçekse, ticket üzerinden discord'a çağıran kişi nasıl dolandırıcı olabiliyor? kaçırdığım bir şey mi var acaba?

Discord da destek sunmayı bırakmamızın nedenlerinden biri buna benzer durumlar :)

Kişi DC'ye girer, genel sohbete yazar;

• Yetkili biri PM atabilir mi?
    • Açık GA var mı?
    • COMA burada mı?
    • vs vs

Daha sonra sahte yönetici PM atar, probleminiz nedir ben yardımcı olayım. Sonraki süreci sizin hayal gücünüze bırakıyorum.

Sana da kanıtlamak için attım onu artık şikayetçi filanda değilim. Artık umurumda değil. Sadece o arkadaşa örnek ve nasihat için anlattım olayları. Üstünden kaç yıl geçmiş. O çar artık geri gelmez. Yeni çar yaptım olan oldu. Ama benim nasihatimi dinlesin yeter...

Sen ve senin gibi binlerce KURBAN adı altında oyuncular var Metin2'de. Hırsız tayfa sizleri çok güzel seçiyor ve kandırıyor. Discord üzerinde şimdiye kadar binlerce yönetici takliti ile dolandırılanlar oldu. Dolandırılıyorsunuz, buna inanıp bir de bizi suçluyorsunuz, gerçekten komik oluyor :) Arşivimizde dolandırıcılık video ve ssleri vardır bulursam paylaşırım.

https://www.facebook.com/Comafastfood/

Bakın benim sosyal medya hesabım yok, yıllardır yukarıdaki hesap benmişim gibi takılıyor, oradakiler benimle konuşuyormuş gibi tartışıyorlar :)

Bakın geçenlerde ne oldu;

Bir oyuncunun hesabı çalınıyor, çalıntı sırasında mağdur oyuncunun mail adresi hırsızın elinde. Mağdur destek sistemine ulaşıyor, yazışmalar oluyor vs hesap kapalı kalmasına karar veriliyor. Hırsız olan vicdansız! bu sırada mağdurun mail adresine mail atıyor, Ben FastFooD, adım şu sana en üst yetkili olarak yazıyorum, senin hesabını benden başka kimse açamaz, anlaşalım bana 20binTL gönder hesabının açılmasını sağlayım. Neyse mağdur destek sisteminden yazıyor, benden para istiyorsunuz, ödemeyeceğim sizi şikayet edeceğim. Anlatıyorum durumu, böyle olmuş hırsız size ulaşan, sakın bir şey göndermeyin ve bilgi paylaşmayın. Bana inanmadı :) Hırsıza inandı..

Sayın arkadaşlar, hepinize selamlar ve iyi oyunlar,

• Marmara sunucusunda oyuncu kalmadı, oyuncuları burada hapis hayatı yaşıyor. Her geçici sunucuda buraya geçişlere müsade etmiyoruz. Bu sunucudaki oyuncular ne yapacak?
    • Bagjanamu her gün 00:00 - 01:00 - 02:00 da çöküyor, bakımlardan sonra girilemez halde, burada bakımları neden yapıyoruz?
    • Müzayede / Nesne markette neden harici yazılım kullanılıyor? Kullanılması ne zaman engellenecek? EN çok oyuncunun olduğu topluluk da bu sorunların yaşanmaması gerekiyor.
    • Hızlı çıkış kullanılmasına neden müsade ediliyor? Bu konuyu ne zaman engelleyeceğiz? Bu konuda neden yasaklama sistem tarafından yapılıyor da GM ekibi tarafından yapılmıyor?
    • Dandanakan, Ezel, Barbaros ve Arkadaşlar Sunucusuna neden bir müdahele de bulunulmuyor? Burada hileden slot bulamıyor oyuncular.
    • Star sunucusunda oyuncu kalmadı, Star sunucusundaki oyuncular Safir'e ücretsiz geçiş sağlamalı.
    • Genel olarak tüm sunucularda fazlaca bot var. Bu Botlara kim dur diyecek?
    • Yayıncılık sistemi kaldırılsın. P Sunucuya giden yayıncılar artık TR sunucularında yayın açamasın. Tüm Hesapları Yasaklansın.
    • Ticaret Haritasının yenilenmesi / Kasma sorunları ve yetersizliği.
    • Premium pazarda satışa çıkmayan itemleri hazırlanıyorda bekletilmesi.

bu maddeler TR ekibinin GF tarafına ilettiği sorunlar. Genel olarak konuşulan önemli konulara değinmişler, çok sağolsunlar. Ama bu maddelerde sizce de iletmedikleri çok şey yok mu? Bu geri dönüşlerin GF tarafına iletmede bir süre mi var acaba? Forumda açılıp çoğunlukla destek gören oyun sorunları veya oyun önerileri iletilemiyor mu acaba? Ben forumda gördüğüm ve takip edebildiğim kadarıyla çok madde eklenebileceğini düşünüyorum. Sizlerin de düşüncelerini öğrenmek istiyorum.

Burada yazandan çok daha fazlası iletildi ve sizler raporladıkça da iletilmeye devam ediliyor. Burada listelenenler en çok tepki çeken ve gündemde kalan konulardır.

Tabi iletebiliriz.

Merhaba,

Sıradaki bakım 11 Mart 11:00'da başlayacak.

Olası gelişmeler yada değişiklikler olması durumunda tekrar duyuracağız. Bakımın bittiğini anlık olarak bu konu altında Discord ve Whatsapp kanalımız üzerinden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla

m2_287b3c9961496046c42ff3806de0d9bc.png

Değerli Oyuncularımız,

Ramazan Çarkı, 5 Mart 02:00 ile 21 Mart 01:59 tarihleri arasında Nesne Market'te aktif olacaktır.

Çarkta öne çıkan ürünler şu şekildedir:

• 5* Silah-Demirci runiği
    • Nazar Tılsımı

Çark şu miktarlarla çevrilebilir:

• Seviye 1: 16 EP
    • Seviye 2: 65 EP
    • Seviye 3: 99 EP

İyi oyunlar dileriz,

Metin2 Takımınız

Türkiye sunucuları tekrar çevrimiçi. Şimdi giriş yapabilirsiniz.

"Lütfen bakım resmi olarak sona erene kadar sunucuların çevrimiçi kalacağını garanti edemeyeceğimizi unutmayın."

Bakım tamamen bittiğinde ayrıca bilgilendireceğiz.

Şimdi her şey güzel wiki admini gitti, eyw da sayın FastFooD, wikiye giriyorum tüm her şey eski, güncellenmemiş daha sevgililer günü eventi aktif gözüküyor. Sayın koridor da wiki admini değil mi ?, neden güncelleme yapılmıyor ? bir kişi gidince bu kadar bozulması doğru değil. Olan şey sadece gidene sana ihtiyacımız var, sensiz olmuyor demekten öteye gitmez, o kişi de kendini poh pohlar bakın bensiz ne haldeler diye, bunlara açık kapı bırakmanın lüzumu yok lütfen wiki güncellemelerine bir el atın teşekkürler.

Sizlerin desteklerini her zaman memnuniyetle karşılıyoruz. Wiki, oyuncuların desteği ile ayakta kalabilecek bir platform.