Posts by FastFooD

Hileden dolayı video ile ticket atarak banlattığım bir hesabı geçen gün sürgünde kasılırken gördüğümde şok oldum. Sayın FastFood böyle bir şey gm ayrıcalığından dolayı mı oluyor ? yoksa ticketlerde geçiştirmelik cevaplar mı veriliyor.

Hatalı cevaplar, tespit edilemeyen hesaplar olabilir. Bildirimi tekrar aynı ticket üzerinden incelenmesi için gönderebilirsiniz.

Adamlar artık çıtayı aşmış. Dün birisi, çölde gezip isimlerin görüntüsünü alırken, banlatırsan banlat benim için sıkıntı yok onlar banlayana kadar ben alacağımı fazlasıyla alıyorum zaten boşa yorma kendini demişti. Hatta 10 temmuzda bot raporlama kapatılıyor o zaman görücem ben sizi ne yapacaksanız *********** diye eklemişti.

Bakalım burası kapanınca nasıl bir çözüm ile geliyoruz :)

Pazar açamıyorum hiç bir tepki vermiyor
    Oyun içinden bir arkadaş ticket atmam gerektiğini daha sonrasında bakımda düzeltiğini yazdı
    Neyse 1 haziran da ticket attım üstüne 2 bakım geçti hala tickete cevap yok
    premium pazar süreside boşa gidiyor başka bir çare bilen var mı ?

Tickete cevap gelmemesi işlem yapılmadı anlamına gelmiyor, bakımlardan sonra kontrol etmelisiniz.

announcement_metin2_pt_b9ac3df3ffdae46dffc5b3f0e90a0fec.jpg

RUBY sunucuları kısa bir süreliğine kapılarını açıyor! Bu fırsatı kaçırma ve birçok avantaj ve büyük ödüller içeren özel RUBY sunucularına erişimi sağla.

11.06. saat 00:00 - 17.06. saat 23.59 arası "RUBY Access", "RUBY Premium Erişimi" ve "RUBY Premium Yükseltmesi" erişim paketleri Market'te satışa sunulacaktır. Bu sürenin sonunda erişim satışları tekrar devre dışı bırakılacaktır.

İşte RUBY sunucuları

• Sadece bu özel sunucunun sağladığı özel zorlu mücadeleleri ve harika ödülleri kaçırma.
    • Kalıcı çiçek çocuklar etkinliğini heyecanla bekle!
    • Normal sunuculara göre çok daha fazla büyülü bakır cevheri ve ejderha taşı parçası elde et.
    • Artırılmış Yang/eşya düşürme oranı
    • Her gün değişen etkinlikler ve eşya dropları
    • Haftalık mücadeleler
    • Aylık rütbe listesindeki sıralama
    • ... ve çok daha fazlası!

İyi eğlenceler, Metin2 Ekibi

Merhaba,

Sıradaki bakım 10 Haziran Öğlen 14:15'de başlayacak.

Olası gelişmeler yada değişiklikler olması durumunda tekrar duyuracağız. Bakımın bittiğini anlık olarak bu konu altında ve Discord üzerinden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla.

ticket atmışım 2025/06/05 de, epey ticketim var farklı farklı kişiler için. Yerdeki itemi çekip atsam etkili olmaz diye youtubeden kayıt alıyorum ama ticketlerden daha hızlı yanıt geliyor gibi buraya.

Eğer adamı yakalayamayıp yerdeki itemleri çeksem ve bikaçında adamın ismi varken, bu yeterli olur mu yoksa boşa mı atmış olurum.

Samysoms ve yaklaşık 10/12 kişinin videosu tickette mevcut.

Bu konu üzerinde soru cevap yapmıyoruz. Kuralları okuyarak hareket edebilirsiniz.

Ortalama olarak 10-20 Temmuz tarihleri sırasında buradaki bot raporlama operasyonunu sonlandıracağız.

Yeni kural olarak ekran görüntülerinin tam ekran olmasını ekliyoruz ve raporlama yaptığınızda kendi karakteriniz de görünüyor olmalı, ekran görüntüsü küçük ve kırpılmış olmamalıdır. Kurallara uymayan ekran görüntülerine işlem yapılmayacaktır.

Kuralları okumayarak bildirim yapanları uyarı sistemi ile uyardığımı bilmenizi isterim.

Yine barbarosun kendi Ay ışığı eventi bayramda event yaptık işte diyerek hiç edilmiş. İlk haftaydı madem geçen hafta ayın 1. günüyken event yapılsaydı da böyle hiçe gitmeseydi.

Normal sunucuların ay ışığı eykinliği iptal değil. Pazar günü yapılacak. Bayram için planlanan ay ışığı etkinliği yarın yani cumartesi günü yapılacak. Çakışan bir etkinlik olmadığı için normal sunucularda iptal edilen bir etkinlik yok.

22.05.2025 tarihinde, oyun içerisinde +200 buz tılsımımı Balathor mahzeninde yağma petin topladığı irade tılsımlarının biriyle yanlışlıkla değiştirip +200 tılsımı yere attığıma dair bir destek talebi(ID:19867801) oluşturdum.

Özellikle FastFooD yöneticimizin oyunculara destek konusunda her zaman yapıcı bir yaklaşım sergilediğini biliyoruz eğer konuyla ilgilenebilirseniz çok memnun olurum. Yardımcı olmanız halinde gerçekten sevineceğim. Bu gibi durumlarda kaybın düşük rütbe sonucu yaşanmamış olması, eşyanın başka bir oyuncu tarafından alınmamış olması, değerli bir eşya olması ve bu tür durumların sürekli tekrarlanmaması gibi belirli şartlar altında yardımcı olunduğunu, hem forumda hem de çevremde benzer durumları yaşamış oyunculardan öğrenmiş bulunmaktayım.

Takdir edersiniz ki, kaybettiğim +200 buz tılsımı oldukça değerli bir eşyadır ve ben bu eşyayı Anadolu sunucusundan itibaren her aşamasını kendim geliştirerek bugüne getirdim. Yaşanan bu kayıp, hem oyun deneyimimi hem de günlük motivasyonumu olumsuz etkilemiştir.

Sizlerin desteğiyle bu durumun olumlu değerlendirilmesini temenni ediyor, anlayışınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum

Destek biletiniz yanıtlanmıştır.

Değerli Metin2 Severler,

Sizin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Bayram için aşağıdaki etkinlikleri planladık, şimdiden iyi eğlenceler dileriz.

• 6 Haziran 12:00 - 23:59 Arasında +%75 EXP
    • 7 Haziran 20:00 - 23:59 Arasında Ay Işığı
    • 8 Haziran 12:00 - 23:59 Arasında +%50 EXP
    • 9 Haziran 20:00 - 23:59 Arasında Balıkçılık

Sayın CoMa bir önceki arşiv e taşınan Görseller hakkında bir işlem yapılacak mı acaba? Konunun kapanmış olması sonucu değiştiriyor mu çünkü 5. sayfadan sonra beğenilen post göremedim. Hile/Bot görsellerini bu başlık altına tekrar atmamız gerekiyormu bilgi verebilir misiniz. FastFooD

Onların çoğuna işlem yapıldı, bazıları takip ediliyor. Tekrar bildirmenize gerek yok. Karışmaması için limiti dolanlara yeni konu açıldı.

AŞAĞIDAKİ KURALLARI LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN. AKSİ DURUMDA RAPORLARINIZI DOĞRUDAN SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.

Forumda bot raporlamayı DENEME amacıyla aktif ediyoruz. Raporlama sistemini kullanmak için bazı kurallarımız olacak. Kuralların ihlali forum hesabınıza ceza puanı olarak işlenecektir. Bu nedenle lütfen dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.

• Her 1 saat içinde 1 post gönderebilirsiniz. Her post içinde en fazla 5 adet Bot/Hile raporlayabilirsiniz. (ilk raporunuzu 15:15'de göndermişseniz, ikinci raporunuzu 16:15'de göndermelisiniz.)
    • Her post ile birlikte Kural ihlali yapan karakterlerin adı ve sunucu bilgisi mutlaka yazılmak zorunda.
    • Her rapor ilgili sunucun konusuna gönderilmelidir. Hatalı sunucu bölümüne gönderilen postlar silinecektir.
    • Resimleri postun içinde resim ekleme bölümünden eklemelisiniz. Harici link eklenen postlar silinecektir.
    • Postlar forum post sayınıza etki etmeyecektir. Foruma yük olmaması açısından, ortalama her 100 post da bir konu komple silinecek ve yenisi oluşturulacaktır.
    • Bildiriminize işlem yapıldığında, yani yasaklama yapıldığında Postunuz beğenilecektir. Eğer 48 saat içinde beğenilmezse lütfen tekrar hatırlatmaktan çekinmeyiniz.
    • Balık botu raporlamalarınız için destek sistemini kullanmalısınız. Maalesef buradan kontrol işlemi balık botları için zaman almaktadır.
    • Bonus: Şampiyon level bot / hile kullanımı tespit eden bazı talihlilere EP kuponu gönderilecektir. (Şampiyon hesaplar için post ile birlikte Youtube Videosu eklenmesi gerekmektedir)

Not: Bu bölümü bazı günler kontrol ediniz, güncellemeler eklenebilir.

AŞAĞIDAKİ KURALLARI LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN. AKSİ DURUMDA RAPORLARINIZI DOĞRUDAN SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.

Forumda bot raporlamayı DENEME amacıyla aktif ediyoruz. Raporlama sistemini kullanmak için bazı kurallarımız olacak. Kuralların ihlali forum hesabınıza ceza puanı olarak işlenecektir. Bu nedenle lütfen dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.

• Her 1 saat içinde 1 post gönderebilirsiniz. Her post içinde en fazla 5 adet Bot/Hile raporlayabilirsiniz. (ilk raporunuzu 15:15'de göndermişseniz, ikinci raporunuzu 16:15'de göndermelisiniz.)
    • Her post ile birlikte Kural ihlali yapan karakterlerin adı ve sunucu bilgisi mutlaka yazılmak zorunda.
    • Her rapor ilgili sunucun konusuna gönderilmelidir. Hatalı sunucu bölümüne gönderilen postlar silinecektir.
    • Resimleri postun içinde resim ekleme bölümünden eklemelisiniz. Harici link eklenen postlar silinecektir.
    • Postlar forum post sayınıza etki etmeyecektir. Foruma yük olmaması açısından, ortalama her 100 post da bir konu komple silinecek ve yenisi oluşturulacaktır.
    • Bildiriminize işlem yapıldığında, yani yasaklama yapıldığında Postunuz beğenilecektir. Eğer 48 saat içinde beğenilmezse lütfen tekrar hatırlatmaktan çekinmeyiniz.
    • Balık botu raporlamalarınız için destek sistemini kullanmalısınız. Maalesef buradan kontrol işlemi balık botları için zaman almaktadır.
    • Bonus: Şampiyon level bot / hile kullanımı tespit eden bazı talihlilere EP kuponu gönderilecektir. (Şampiyon hesaplar için post ile birlikte Youtube Videosu eklenmesi gerekmektedir)

Not: Bu bölümü bazı günler kontrol ediniz, güncellemeler eklenebilir.