22.05.2025 tarihinde, oyun içerisinde +200 buz tılsımımı Balathor mahzeninde yağma petin topladığı irade tılsımlarının biriyle yanlışlıkla değiştirip +200 tılsımı yere attığıma dair bir destek talebi(ID:19867801) oluşturdum.
Özellikle FastFooD yöneticimizin oyunculara destek konusunda her zaman yapıcı bir yaklaşım sergilediğini biliyoruz eğer konuyla ilgilenebilirseniz çok memnun olurum. Yardımcı olmanız halinde gerçekten sevineceğim. Bu gibi durumlarda kaybın düşük rütbe sonucu yaşanmamış olması, eşyanın başka bir oyuncu tarafından alınmamış olması, değerli bir eşya olması ve bu tür durumların sürekli tekrarlanmaması gibi belirli şartlar altında yardımcı olunduğunu, hem forumda hem de çevremde benzer durumları yaşamış oyunculardan öğrenmiş bulunmaktayım.
Takdir edersiniz ki, kaybettiğim +200 buz tılsımı oldukça değerli bir eşyadır ve ben bu eşyayı Anadolu sunucusundan itibaren her aşamasını kendim geliştirerek bugüne getirdim. Yaşanan bu kayıp, hem oyun deneyimimi hem de günlük motivasyonumu olumsuz etkilemiştir.
Sizlerin desteğiyle bu durumun olumlu değerlendirilmesini temenni ediyor, anlayışınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum