Posts by FastFooD

m2_24f6b67ab6f5c1b6c16f15d7931339e1.jpg

Binlerce öpücük ve kocaman bir kucaklama: Metin2'de Sevgililer Günü'nü kutluyoruz - bize katılın. Tatlı ganimetleri kapın ve diğer oyunculara sevginizi çekinmeden gösterin!

Sevgililer Günü Etkinliği

• Başlangıç: 01.02.2025 saat 00.00 (CET - Avrupa Saati)
    • Bitiş: 14.02.2025 saat 23.59 (CET - Avrupa Saati)

Gül ve çikolata

Sevgililer Günü etkinliğimiz için canavarları devirerek gül ve çikolata toplayın. (Güller ve çikolatalar bir sayaç tarafından kaydedilir ve bunları doğrudan etkinlik genel görünümde kullanabilirsiniz.) Kahramanınız en az 90. seviyedeyse, "Paketle"ye tıklamanız durumunda 50 gül veya çikolata paketlenecektir. Bu paketlenmiş nesneler takas edilebilir.

Şekerli tutkular

Metin taşları da etkinliğe uygun bir şekilde çok tatlı görünüyor - şeytansı kayalıklardan beri en nefis ayartma!

Büyüleyici Market Fırsatları

Markette sizi bekleyen fırsatlar:

• Kırmızı cankurtaran sandığı: 60 günlük kırmızı cankurtaran setini kap!
    • Havadar plaj sandığı: Biraz şansla 60 günlük havadar plaj setini bul!
    • Oyunbaz aşk ejderhası +1500 HP ve +%15 canavarlara karşı güç sağlar.
    • Turbo sörf tahtası: +20 hareket hızı ve + 1500 HP sağlar.
    • … ve çok daha fazlası!

Çarktan şu güzellikleri alın:

• Ebedi aşk tılsımı
    • Çikolata tılsımı
    • Kahraman madalyası
    • Kalp kuşağı (asil)
    • ... ve çok daha fazlası!

Amor'un oku size isabet etsin!

Metin2 Ekibi

insanlarla alay ediyormuşsunuz gibi bir izlenime kapıldım şu mesajda Almanya forumuna veya Gameforge ekibine ticket atıldığında size yönlendiriyorlar sizi size mi şikayet edelim ?

TR ekibi ile ilgili bir şey varmış gibi Türkçe anlatırsanız elbette bize yönlendiriler. Belirttiğiniz durum bizimle ilgili değil. Öneri yada oyun hatarı olarak raporlama yapmanız gerekiyor.

Merhaba,

Bu konuda TR Takımının konu ile ilgilenmediğini düşünmekteyim. Günden güne yayılan bu konu alt kademe oyuncuların geleceklerini çok aşırı derecede tehdit etmektedir. Piyasa dengesi alt üst olmustur. Her zamanki gibi etkisiz olarak gördüğüm [COMA]'mızın Metin2 ile sadece alakasının bakım tamamlanmıştır yazmak olduğunu düşünüyorum. TR oyuncularının sorunlarının iletildiğine dair hiç bir umudum ve beklentim yoktur. Buradan sayın [COMA] yı istifaya davet ediyorum. Bu olay müsebbibi ile.

Lütfen yanıtımı gösterin...

TR takımı Balathor'u mu kapatsın? TR takımını yetersiz görüyorsanız doğrudan Metin2 Almanya forumuna yada Gameforge yazabilirsiniz.

Merhaba,

Sıradaki bakım 22 Ocak Sabah
    11:00'da başlayacak.

Olası gelişmeler yada değişiklikler olması durumunda tekrar duyuracağız. Bakımın bittiğini anlık olarak bu konu altında ve Discord üzerinden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla.

ben burda sana soru yönelttim sen ise soruma karşılık vereceğine ban attın bu postumu onayladıysan sorun yok demek anlamına gelir ama hem onaylayıp hem ceza veriyosan bu barbarlıktır.beni çocuk mu zannettin ? vilayet yıkmayı padişahlıkmı zannediyorsun?

Ben gereken yerlerde de bulunmuşum gerekmeyen yerlerde de o yüzden tüm benliğimle burdayım soru sormak yasaksa postu görmezden gelirsin halbuki postumdada gördügün gibi soru ibaresi yer almaktadır olmamış olsaydı veya değişiklik yapabilseydik sonuna kadar haklıydın buyur sendeyiz?

O halde biraz daha dışarı alalım sizi. Sonraki daha sakin ve daha yapıcı bir uslup bekliyoruz. Aksi durumda kalıcı olarak uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

Merhaba,

Sıradaki bakım 15 Ocak Sabah
    11:00'da başlayacak.

Olası gelişmeler yada değişiklikler olması durumunda tekrar duyuracağız. Bakımın bittiğini anlık olarak bu konu altında ve Discord üzerinden öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Merhaba Değerli Metin2 Severler,

Bugün yapılan Müzayede sırasında bazı testler yaptık, bazı oyuncularımızdan yaşadığı hatalar hakkında geri bildirimler / ekran görüntüleri vb. bilgiler aldık.

Bu toplanan veriler ile ilgili yazılım ekibi bazı geliştirmeler yapacak ve neleri iyileştirebileceğimizi gözlemleyeceğiz.

Yaşanan sorunlar için sizlerden tekrar özür dileriz.

Saygılarımızla.

Şimdi ticketi okudumda gameforge sistemi değiştikten sonra bütün ID şifreleri tek maile bağlama olayı gelince hepsini tek maile bağladım o karakter bana devir olarak geldi evet loglara bakın maile eklenme tarihinde herhangi bir bot won alımı bende yok görüyorsunuz zaten madem şimdide devir alınan karakterlere destek sağlanmıyor diyerek işin içinden çıkma çabanız var geri kalan aynı maildeki hesaplar ne olacak xavisol1 karakteri ile apexde hesap açmamın sebebi gelen bedenseli onun yan karakterine taşımak hali hazırda zaten bağlı diğer maillerde bedensel karakterlerim var TİCKETTE DEMİŞŞİNİZ Kİ HESAPLARINIZIN BAĞLI OLDUĞU MAİL ÜZERİNDEN xavisol1 KARAKTERİNDEN FARKLI BİR SWDE WON satın alma işleminiz var ve tickette itiraf ettiniz.Ben Dandanakan Türkiye (bu swlerin birleşimde birleşttikleri sunucular) ve geçici sunuclar haricinde herh hangi bir swde oynamadım. sayın Coma sizden ricam ticketin tarihini ve hesabın benim mailime bağlanış tarihinide paylaşında insanları burda ihtilafa sokmayın :) ben ne hile kullandım ne won alıp sattım nede won sattım diye ticket açıp itirafta bulundum sizden şeffaf bir şekilde xavisol1 hesabının won alımından ceza aldığı ve ticket attığı tarih ile bana devir geldikten sonra hesaba bağlanma tarihini istiyorum FastFooD

Bu kadar kolay şekilde suçunuz sabittir diyerek geçiştirmek Türkiye sunucuları Coma'sına yakışmıyor şeffaflık bekliyoruz:growup:

Evet bende gülerek okudum cevabınızı :)

Cevabımda üzerinize almanız gereken kısım:

Ceza alan hesabınıza gelince, sizinde söylediğiniz gibi bir çok itemi karşılıksız olarak alıp kazanç sağlamışsınız. Bu hesaplar sizin yada değil, bunu biz bilemeyiz. Görebildiğimiz itemlerin hile yoluyla elde edildiği ve size aktarıldığıdır. Bu ihlal de oyun kuralları gereğince mutlaka cezalandırılmalıdır.

Hesaplar devir olduğunda sicilleri silinmez. Sizlerde devir aldığınız hesapların sicillerini bilemezsiniz bu gayet normal. İtiraf eden, won'u alan zaten siz değilsiniz. Hesabın sahibi, bizim sistemimize göre bu hesabın sahibi bile değilsiniz. Daha da uzatarak açıklamama gerek var mı? Hesabı ceza aldığı sırada siz kullanıyordunuz. Hesap paylaşımı yaptınız ve sonuçlarına da katlanmak zorundasınız.

Quote from ConstcripT

şimdide devir alınan karakterlere destek sağlanmıyor diyerek işin içinden çıkma çabanız var

https://agbserver.gameforge.co…neral_terms_of_use_tr.pdf

4. Kullanıcı Hesabına Erişim, İletişim ve Açıklamalar

4.1. Kullanıcı şifresini gizli tutmaktan, şifreyi yalnızca Gameforge Hizmetleri için kullanmaktan ve

üçüncü tarafların şifreye erişimini önlemekten sorumludur. Kullanıcı, Gameforge'un onayı

olmadan kullanıcı hesabını üçüncü taraflara aktaramaz veya atayamaz. Kullanıcı başka bir

kullanıcının giriş bilgilerini kullanamaz.

Bu durum için bir çabaya ihtiyacım yok. Kuralları okuyun ve kurallara uyun. Hepsi bu kadar.

Merhaba iyi forumlar yıllardır kullandığım tek maildeki hesaplarımla yeni sunucu apexde farm yaparken oyun attı ve bütün hesaplar engellendi dedi bu hesabım dandanakanda apexe sunucu transferi için girdim yıllardır hilenin h sini kullanmadım karakter gelişimi konusundan beri hesap bende tanıyanlar vardır youtubedede içerik çekiyorum arada çok şaşırdım ticket attım cevap bekliyorum e postaya bot kullanımı diye mail geldi ve bütün bağlı hesaplarım ban yedi Dandanakan marmara ve apexde +120 şampiyon full item ve simyalı çarları tek maile bağlayıp üstüne hile kullanımından ban yemek cok garip yüzbinlerce ep ve emeğim yok oldu şuanda ticketa cevap bekliyorum bilenler varmıdır bu konuyu açma sebebim IP çakışması diye bir durum varmış galiba arkadaşlarım söyledi sizdende bilgi almak istiyorum teşekkürler:growup::konudisi

Oyun Kuralları Hakkında Hatırlatmalar.

Kural açıklamalarını tekrar okumanızda fayda var.

Hesabınızı inceledim. xavisol1 hesabınız için bahsediyorum. Sistem üzerinden devir aldığınızı görebiliyorum. Devir olmuş hesaplara destek sağlamıyor ve inceleme yapmıyoruz. Olası olumsuz ceza durumlarında destek almanız mümkün değildir.

Ceza alan hesabınıza gelince, sizinde söylediğiniz gibi bir çok itemi karşılıksız olarak alıp kazanç sağlamışsınız. Bu hesaplar sizin yada değil, bunu biz bilemeyiz. Görebildiğimiz itemlerin hile yoluyla elde edildiği ve size aktarıldığıdır. Bu ihlal de oyun kuralları gereğince mutlaka cezalandırılmalıdır.

İllegal durumlarla işiniz olmayacağından vs bahsetmişsiniz. Belirttiğimiz ConstcripT karakterinizin bağlı bulunduğu xavisol1 hesabı üzerinden farkı bir sunucuda WON satın alma işleminden 14 gün ile yasaklanmış ve ceza seviyesinin sınırında. Bundan haberiniz olmalı, zira ticket üzerinde bu durumu kendiniz itiraf etmişsiniz ve bir şans daha istemişsiniz. En ufak ihlalde hesabınızın kalıcı olarak kapatılacağı da aktarılmış. Şimdi tekrar benzeri bir durum ile karşımızdasınız.

Bu konuda tarafınıza farklı bir yanıt vermeyeceğiz ve cezanız sabit kalacaktır.

Saygılarımla.

Not: Aynı yanıt ticket üzerinden de tarafınıza iletilmiştir.

Hafta içi Özel Sabit Takvim (Avrupa Saatine Göre)

Gün İtem Zaman
    Pazartesi Münzevi Tavsiyesi 18:00 - 22:00
    Salı İnce Kumaş 15:00 - 19:00
    Çarşamba Cor Draconis 17:00 - 21:00
    Perşembe Küçük Kutsama 22:00 - 02:00
    Cuma Cor Draconis 20:00 - 00:00

Hafta Sonu Özel Sabit Takvim (Avrupa Saatine Göre)

Her ayın ilk hafta sonuna denk gelen Cumartesi Pazar "İlk Hafta Sonu" tablosu uygulanacak.

Her ayın üçüncü hafta sonuna denk gelen Cumartesi Pazar "Üçüncü Hafta Sonu" tablosu uygulanacak. Kısaca ilk hafta etkinliğinden sonra bir hafta boş geçiyoruz ve sonraki hafta etkinlikle devam ediyoruz.

İlk Hafta Sonu

Tarih Event 1 (16:00-20:00) Event 2 (20:00-24:00)
    Cumartesi Kötü Ruh Kovma Kağıdı Arttırma Kağıdı
    Pazar Ejderha alevi Ayışığı

Üçüncü Hafta Sonu

Cumartesi Nesneyi Efsunla Kırmızı Abanoz Sandık
    Pazar Işınlanma Yüzüğü Balıkçılık

Örnek1: Ayın 1. Günü Pazara denk geliyorsa, ilk etkinlik Ayın 7. Günü olan Cumartesi günü "Kötü Ruh Kovma Kağıdı" olarak başlar. (Haziran ayından örneklendirildi.)

Örnek2: İlk hafta etkinliğinden sonra bir hafta boşluk bırakıyoruz ve üçüncü hafta sonu etkinliği "Nesneyi Efsunla" ile başlıyor. (Haziran ayından örnekle, ilk hafta etkinliği 7 Haziranda başlayacak, bir hafta boşluk bırakıyoruz ve Üçüncü hafta sonu etkinliği 21 Haziran da başlayacak)

Not: Eğer yayınlanmış yada yayınlanacak global bir etkinlik takvimi olursa çakışan tarihlerdeki etkinlikler iptal edilecektir.

Not2: Ek bir değişiklik olmazsa takvim normal sunucularda sonraki yıllarda da bu şekilde devam edecektir. Örneklendirmeler 2025 yılındaki günlere göre yapılmıştır.

10 Ocak 2025 Cuma Kutsama Kağıdı Küçük Kutsama
    11 Ocak 2025 Cumartesi Arttırma Kağıdı Nesneyi Efsunla
    12 Ocak 2025 Pazar Işınlanma Yüzüğü Kırmızı Abanoz Sandık
    13 Ocak 2025 Pazartesi Güneş Özütü Ay Özütü
    14 Ocak 2025 Salı İnce Kumaş Kötü Ruh Kovma Kağıdı
    15 Ocak 2025 Çarşamba Münzevi Tavsiyesi Cor Draconis
    16 Ocak 2025 Perşembe Nugget Süper Taş
    17 Ocak 2025 Cuma Kutsama Kağıdı Küçük Kutsama
    18 Ocak 2025 Cumartesi Ejderha Alevi Balıkçılık
    19 Ocak 2025 Pazar Arttırma Kağıdı Nesneyi Efsunla
    20 Ocak 2025 Pazartesi Araştırmacının Özütü Cor Draconis
    21 Ocak 2025 Salı Süper Taş Nugget
    22 Ocak 2025 Çarşamba Yeşil Ejderha Fasülyesi Kötü Ruh Kovma Kağıdı
    23 Ocak 2025 Perşembe İnce Kumaş Cor Draconis
    24 Ocak 2025 Cuma Kutsama Kağıdı Küçük Kutsama
    25 Ocak 2025 Cumartesi Balıkçılık Ay Işığı
    26 Ocak 2025 Pazar Arttırma Kağıdı Nesneyi Efsunla
    27 Ocak 2025 Pazartesi Geçit Bileti Cor Draconis
    28 Ocak 2025 Salı İnce Kumaş Kötü Ruh Kovma Kağıdı
    29 Ocak 2025 Çarşamba Münzevi Tavsiyesi Cor Draconis
    30 Ocak 2025 Perşembe Süper Taş Muffin
    31 Ocak 2025 Cuma Kutsama Kağıdı Küçük Kutsama

m2_0a8cd5412375ae1cf840f398a0cc2c4b.jpg

Yeni yıla Metin2'nin 18. yıl dönümü kutlamalarıyla başlıyoruz ve sizleri doğum günü partisine davet ediyoruz: Metin2'nin 18. yılını bizimle kutlayın ve çok sayıda etkinlikte bol ganimet, bonus ve EXP'den yararlanın! Ayrıca, sizi yepyeni Twitch Drops bekliyor!

Doğum Günü Partisi

Yıl Dönümü ve Patron Avcısı Etkinliği

• Etkinlik başlangıcı: 12.01.2025 saat 00.00 (CET - Avrupa Saati)
    • Etkinlik sonu: 31.01.2025 saat 23.59 (CET - Avrupa Saati)

Krallıklar tören havasında süslendi. Ama canavarlar renkli parti flamalarını çaldı! Ava çıkın ve flamaları toplayın. Bunları Pasta YZK'sında bir parça doğum günü pastasıyla takas edin ve 30 dakika boyunca %100'lük bir EXP bonusunun keyfini sürün. Karnınızı güzelce doyurdunuz mu? Pasta, flamalarınız için size günde maksimum 7 defa yıl dönümü parası verir. Bunların karşılığında Yıl Dönümü Tüccarı'nda çok sayıda faydalı eşyalar bulabilirsiniz!

Ayrıca Patron Avcısı etkinliğimizin yıl dönümü edisyonunu başlatıyoruz: Gölge Savaşçısı avına çıkın, hayat puanı toplayın ve içinde değeri yıl dönümü paraları bulunan bronz, gümüş veya altın Decimus sandıkları kazanma şansı elde edin.

Markette ücretsiz Bonsai

12.01. itibarıyla hesap başına bir kez doğum günü hediyeniz 30 günlük (bonussuz) bedava Pet Bonsai'yi alın ve mini savaşçı ile maceraya yelken açın!

Ay Işığı Sandığı Dropları

Bütün bölgelerde rakiplerinizin düşürdüğü esrarengiz ay ışığı sandıklarını aramalısınız. Bu sandıklar çok değerli eşyalar içeriyor! Etkinlik dönemi: 12.01. saat 12.00 - 22.00 (CET)

Metin Ateşi

Dikkat, Metin ateşi herkesi saracak: Metin taşlarını imha edin ve tehlikeli patronlarla yüzleşin - Beran-Setaou, Jotun Thrym, Gizemli Rahip ve daha birçok rakip zengin ganimetler vaat ediyor!

Etkinlik dönemleri:

• 18.01. saat 00.00 - 23.59 (CET - Avrupa Saati)
    • 25.01. saat 00.00 - 23.59 Uhr (CET - Avrupa Saati)

Seviye aralığınızdan (30. seviyeden itibaren) 5 Metin taşını imha edin ve her gün 1 adet zorluk parşömeni alın. Bu parşömenle, özellikle zor bir rakiple yüzleşebilmek için yok etmeniz gereken özel bir Metin taşı çağırırsınız. İpucu: Yohara kıtasında şans sizden yana - çünkü Yohara'da daha tehlikeli patronların ortaya çıkma olasılığı çok daha yüksek.

Balık Yapboz Oyunu

Balık yapboz oyunuyla eğlenceli zaman geçirin ve değerli ödülleri kaçırmayın!

Etkinlik dönemleri:

• 19.01. saat 12.00 - 22.00 (CET - Avrupa Saati)
    • 26.01. saat 12.00 - 22.00 Uhr (CET - Avrupa Saati)

Yıl Dönümü Güçlendirmeleri

2025 Metin2'de büyük güçlendirmelerle başlıyor: %50'ye kadar daha fazla ganimet ve %100'e kadar daha fazla EXP elde edin - yeni yılda rakiplerinizi yola getirmek için mükemmel bir başlangıç!

13.01. - 17.01.

• +%50 EXP
    • +%20 Drop

20.01. - 24.01.

• +%75 EXP
    • +%30 Drop

27.01. - 31.01.

• +%100 EXP
    • +%50 Drop

Twitch Drops

Favori Metin2 yayıncılarını izlemeye ve karşılığında oyun içi ödüller kazanmaya hazır olun! Metin2'nin 18. yıl dönümü için iki yepyeni TwitchDrops kampanyası başlatıyoruz: Metin2 hesaplarınızı Twitch hesaplarınıza bağlayın, Twitch'te katılımcı bir yayını izleyin ve izlediğiniz dakikalar için ödül toplayın! Ödüller, oynadığınız herhangi bir sunucuda (bölgen dahilinde) etkinleştirilebilir.

Normal Kampanya Burada sizi tecrübe yüzüğü, hırsızın eldivenleri ve diğer ödül eşyaları bekliyor!

• Başlangıç: 06.01.2025 saat 12.00 (CET - Avrupa Saati)
    • Bitiş: 20.01.2025 saat 23.59 (CET - Avrupa Saati)

Özel Kampanya Doğum günü hafta sonunda özel bir Twitch Drops kampanyası düzenleyeceğiz. Burada seçkin yayıncıları izleyebilir ve binek Manni (3 gün), ganimet bileti (3 gün) ve benzeri güçlü eşyalar elde edebilirsiniz!

• Başlangıç: 11.01.2025 saat 00.00 (CET - Avrupa Saati)
    • Bitiş: 12.01.2025 saat 23.59 (CET - Avrupa Saati)

İyi eğlenceler dileriz, Metin2 Ekibi

Yapılan incelemede yüksek talep nedeniyle erişim sorunu yaşandığı tespit edildi.

Noel tatili nedeniyle maalesef ek önlemler alınamıyor. Tatil süresince yapılacak nesne market indirimlerinde benzer yoğunluklar olabilir ve erişim sıkıntısı yaşanabilir.

Bu durumdan dolayı yaşanacak sorunlar nedeniyle tekrar özür dileriz.