Posts by Yozgat666

Düşen her bir ay ışık için aldığınız beddua kucağınıza geliyor mu gerçi siz bedduaya da karışamazsınız dimi ya Allah rızası için diyorum şu ay ışık eventini lodos ta kapatırmısınız hilecinin biri gidiyor birisi geliyor şuanda dışardaki otobanda bu kadar araç geçmiyordur bakın Allah rızası için diyoruz oyunu bırakma aşamasına geldik resmen geçici sunucuyu bekliyorduk böyle olacagonı bilmiyordum event filan koymayın çatımızı bari kasalım FastFooD  PegasusTR

Metin+ aldık 600 epe olm şimdi 60 lvl olacam da bana öyle 5 tane efsun 5 tane arttırma verecek yuh ya eskiden abonoz sandık kasıp item yapardık hilecilerden zaten kasılacak yer bulamıyoruz ki çarı 60 lvl yapıp efsun bulalım o kadar mantıksız bir sw olduki zaten sadece hileciler kaldı adamlar 11m 50 ep arıyorlar daha dün birde bugün oldu 11m olurmu 50 ep ya gmler hep uyuyor bu gmlerde banmı yedi naptı oyunda neden Gmler oyuna giripte kendileri bakıp ban atmıyor çok merak ettim kardeşim ya iyiki kolay sunucu da oynuyorum ha iki günde 39 oldum oda hileci bana slot bırakacak oyundan atmazsa slotu kesicem filan sonra exp gelecek kasması biterse abi bu hileciler neden hala bu kadar fazla iki sunucu aynı anda neden açıyorsunuz ki önce birisini sonra birisini açsaydınız sonra ikinci sw açık kalsaydı adamı yazıyorum adam bana pm atıyor geizekalı beş dakika sonra yeniden Çar açıp gelcem diyor bu kadar da olmaz abi ya çok saçma bir hal aldı oyun değil resmen ızdırap çekiyoruz bu kadar olmaz yani ya oyunu resmen ele geçirmiş adamlar biraz el insaf yahu herşeyi oyuncudan kısıyorsunuz abonoz sandık kalktıda ne oldu hileciler yine yime oyunda degisen ne olmuş kocaman bir sıfır en azından bizim işimize geliyordu hırsızın eldiveni filan kasıyorduk item yapıyorduk. FastFooD  PegasusTR

metin+ ile gayet iyi oynanabilir olmuş abanoz sandıksız da

keşke hiç olupta bizide heveslendirmeseydi ya hırsızın eldiveni filanda çıkıyordu yandada etp Çarlarını kasıp simyamızı yapıyorduk ilk gün girişi yapalım ikinci gün yeni server açılır oraya gider hileciler bizde rahat ederiz inşallah birinci swde hocam

Abanoz sandığının olayı ne anlamadım

abanoz sandığı 10 lvlde 5 30 lvlde 10 ar adet verilirdi insanlar Çarları 10/30 lvl kasıp sandıkları alıp efsun ve arttırma kazanıyordu sonra yarın silip çarı tekrar yapıyordu gf bunun önüne geçip sadece kritik ve delici koymuş sandıklara hem hırsızın eldivenide kolay yoldan çıkıyordu oyuncuların önüne engel koymıslar

Ben hile konusunda çekiniyorum sadece. Onun haricinde iki karakterle oynamayı düşünüyorum yeni serverda. Sizce ejderha gücü şaman ile lycan oynamak mantıklı olur mu?

geçen sene hileciden oynanmadı bu sene daha beter olur yatırım yapmayalım çarlara şimdilik ne güzel eskiden abanoz sandık için bile Çar açıp efsın filan çıkıyordu içinden o zaman rahat rahat item yapıp oynuyorduk sandıkları kaldırmaları başlı başına oyuncuları etkileyecek insanlar sırf o sandıklar için Çar açıp kasıyordu sonrada efsun arttırma çıkartıp efsunlayıp satıyordu bu sw hileciler yüzünden hiç oynanmaz bence girişler sürekli açık olacak 2.swyi de açarlar sonra bütün hilecileri oraya doldururlar 🤣

Seviye atladıkça verilen abanoz sandıklar alınmış insanlara verilmiyor artık o yüzden bu sw oynanmaz en azından hırsızın eldiveni elde ediyorduk onu bile elimizden almışlar tebrik ediyorum bu sw hilecilere özel açıldı galiba biz çıkalım onlar devam etsin bende başlamıcam galiba güzel olan herşeyi elimizden alın zaten

Bu hafta geçici sunucu açıklanacak haftayada olur yeni sunucu başlarız diye düşünüyorum bakalım neler olacak kesinlikle girişleri ya vıp kişilere açık olmalı yada Ork dişi görevi filan getirilmeli yoksa hileciden biz kasamayız birde 10 lvl filan ister mazallah oynanmaz geçici sunucu