Posts by SnipsJe
-
-
Bu duruma gelebilmek için bile bir çok darbe yemiş olmak gerek. Bu kadar darbeden sonra hala yeni darbeleri düşünmek, yeni bir boyut gibi geliyor bana.
-
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Her bitiş yeni bir başlangıçtır diyorsunuz.Ayrı bir zevk olayına dönüşmüş sanki sizin ki
İyi akşamlar herkese. Unutmuşum yazmayı
-
Finale girmiştim gördüm ama yazacak vaktim yoktu. Sizi pek iyi tanımıyorum. Yaşınızı vs bilmiyorum. Normal bir yaşıtıma söyler gibi söylemek isterim rahatsız olmazsanız eğer.
Kendinizden ödün verdikçe insanlar bu durumunuzu sürekli suistimal ediyor. En kısa sürede vazgeçmenizi diliyorum.
Yanlış anlamazsınız umarım..
-
Bir şeylerin eksildiğini hissedince katlanmayı bırakmak iyi gelir diye düşünüyorum artık. Size de öneririm. Keyf-i
-
İçsel düşüncelere daldırdınız şimdi.. O insanlara fazla mı katlandım ki
Keyf-i
-
Elindekinin kıymetini bilmeyen insanlar beni rahatsız ediyor.
-Saw
-
Yazılanlara biraz göz gezdirdim. Bu oyuna yatırılan epler veya harcanan vakitler sayesinde oyuncular şu an bu karakterlere sahipler. Karakteriyle ister ks atar, ister yanından geçerken "kolay gelsin" der gider. Durduk yere farm yaparken sizi kesene bir şey diyemezsiniz. Rakibisinizdir. Jotun yapan insan diğer jotuncuları keser. Piyasayı sandığı süremesin diye engellemeye çalışır. Ejder kapısında ejdere girmek için savaşlar olur. Generallerde kıvrık için. Oyuncuların bahsettiği şu an çok basit gelen ama eskiden önemli bir boss olan cadı için savaşlar olurdu.. Bunları arttırabiliriz. Karşıma herhangi bir rakibim farm yaparken gelirse onu engellemek için elimden geleni yaparım. Zevk almaya devam ettiğim sürece devam ederim. Buna kimse bir şey diyemez. Ben bu çarı rakiplerimin yanından geçip gitmek için yapmadım.
Hak gibi durumlardan bahsetmişsiniz. Oyun bu tuşa basınca gerçek hayata dönüyorsunuz. Umarım dönüyosunuzdur. Yoksa durum sizler için cidden vahim...
-
47 Ortalama 8 metin 18 buz güçlü hançer var. 1000w istiyorum. Aradığınız tarzda bir item ise geri dönüş sağlayabilirsiniz.
-
Dünyanın merkezinde olmayı bırak. Gel çay içelim.
-
Aynı şekilde şu gümüş ve bronz paketlerini alıp ezelden başka serverde kullananlarda öyle olmalı. Zira o da krizden fırsata çevirip iyi niyeti suistimal eden bir durum malesef...
Coma'mıza discord üzerinden bu durumu sormuştum. Aynı durumun onlar içinde geçerli olacağını söylemişti. Bunu nasıl yapacaklar bilemiyorum. Ama oyunun yüksek bir bölümü bunu kullandı. Lokmalar gibi kutuları silme şansları da yok. Neler olacak bekleyip göreceğiz ..
-
"Sizlerden Gelen Ve Üyeler Tarafından Destek Gören Öneriler"
Bu öneriyi orada bulabilirsiniz. Kabul görmüş bir öneriydi.
-
Teşekkürler. Size de başarılar..
İlk haftayı mükemmel derecesinde atlattım. Sıra bu haftanın finallerinde..
-
-
-
Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek ve ölmek için bulunuyoruz.
-Moonstruck
-
Farklı serverlardaki arkadaşlarım bu durumu öngörmüş olacaklar ki çarlarıyla lokmaları aldı tek çarda toplayıp ep kuponlarıyla takasladı. Burada kim hatalı? Durumu öngören arkadaşlarım mı? Yoksa bunları satın alanlar mı?Kim ceza çekecek kim bilir...
Yarım elmaa gönül alma..
Yalan olma...
-
Seni o kadar iyi tanıdım ki, yapacağın bu hareketleri tek tek bekledim
. Başarılar..
-
Oyunda canavar bonusunun ne kadar zor olduğundan bahsettim.. Ama anlayamamak ne kadar zor bir durum sizler için. Üzüldüm
-
Ezel sunucusundaysan emin ol 1 saniye bile düşünmem.Gerçi ben niye yazmaya elimi yoruyorum ki oyun kurallarınca yasak olan birşeyi kendi hakkı gibi gören insan bunu niye anlasın ki
Fazla uzakta değilsin. Elbette denk geliriz. Üstteki arkadaşa katılarak farklı oyunlara yönelmeni tavsiye ederim. Önerilerde bulunabilirim