Tebrik ederim çok başarılı hasarlar
Teşekkür ederim güzel görüşünüz için.
Tebrik ederim çok başarılı hasarlar
Teşekkür ederim güzel görüşünüz için.
Bu sene ayıcık kutusu da pek çıkmıyor sanki, en azından sevimli sevimli açıp gezdiriyorduk.
Güncellenebilir bence de, bağlı kutsama dahi olsa düşük seviye arkadaşların gelişimi için katkısı olur.
" Herkes bir bataklıkta yaşar ama bazılarımız gökyüzüne bakar. " Oscar Wilde.
120' nin olduğu zamanlara bir #tb.
Selamlaar.
Nasıl bi imza istediğimi pek bilmiyorum, böyle şimşek efektleri olan, sarı tonu ağırlıklı bir şeyler olabilir. Oyun karakteri olmasın ama olur mu. Sana bırakıyorum bu sefer.
Vaktin olduğunda ilgilenebilirsen sevinirim teşekkürler şimdiden.
Keyf-i
Böyle Wanda Maximoff tarzı büyücü bi karakter olabilir ya da Caro Mason gibi savaşçı bi karakter olabilir. Bilemedim kafam çok karışık.
Konuyu kapatabilir misiniz adminim. Adramis
Biraz fazla olacağını düşünüyorum, onla doğru orantılı bossların gücü de artırılacaktır. ( mesela hidra gibi. )
Konuyu anket olarak açmalıydınız bu arada.
Tebrik ederim arya şahane hasarlar simyaya göre en yakın zamanda mitsi dizmen dileğiyle
Teşekkür ediyorum Batuuu, sürprizlerim olabilir.
3 Lonca, Tek ekip.
IFromhell AYCADISI Kharich Miraculous Rhai' llSehZadee Nisa.
🧿
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.
Mavi ejderha için konu güncel.
Bashido ve oniks satıldı.
Mavi ejder için konu güncel.
Kazancınız bol olsun güzeller.
Çok güzel olmuş kısa öz. :))
Fena değil tebrik ederim
Teşekkür ederim.
Tebrik ederim arya mitsiyi yapınca daha çok eğleneceğinden şüphem yok
Şenolla başarınız birlikteliğiniz daim olsunn
Teşekkür ediyorum Sameet, birliğimiz hep daim kardeşim.
Ödül olsun olmasın keyifli bi etkinlik bence. Mücevher kutusu işi baya iyiymiş ama.
Merhabalar son güncellemeden sonra oyunda elementler çalışmıyor mu acaba? Büyülü ormandayım hiç bir şekilde item eksiğim yok simya açıkken canım oynamazdı fakat şuan neredeyse çar yatıcak. Hiç kimse bundan bahsetmemiş aynı sorunu yaşayanınız var mı?
Ormandayım kuzum Dandanakanda bi sorun gözlemleyemedim ben.
Tebrik ederim videosunu izlemeyi beklediğim bi karakterdi. Savunma ve atak olarak çok dengeli geliştirilmiş bence. Ayrıca defalarca kırmızı sarı savaşırken tek başınıza savaşlara katıldığınıza şahit oldum bu da takdire şayan. Başarılarınız daim olsun keyifli savaşlar.