İnternet kopunca gameforce client yenilemezseniz oyun mevcut değil diyor. Bazen bilgisayar komple resetlemeden düzelmiyor bende de.
Posts by Luthenia
-
-
knkim tebrik ederim ortamları bozulup bize yaklaşanlarıda arada kaynatmışsın kotamız dolu mlsf çok isterdik ama
şimdiden kıvranmaya başladılar ufak ufak sesleri geliyor yakında dahada çok duyacağımıza eminim
Her şeyin yenisi, dostun eskisi kardeşim. Biz bize yeteriz, keyfimiz birliğimiz daim olsun geri kalan her şey BOŞ.
Teşekkür ediyorum.
-
Kardeşim tebrik ederim mitsi simyanı tamamladığında ortaya nasıl damageler çıkıcak şimdiden belli etmişsin yakında mitsili simyanın yanında birlikte savaşıcaz o ayrı senaryo tabi
birlikteliğimiz daim olsun kardeşim
Cansın kardeşim teşekkür ediyorum, oyun sonu atmayı düşünürken gene girdiniz aklıma bakalım yaparız belki bi şeyler.
Senelerdir yan yanayız, bundan sonra da böyle.
-
Ludovico.
IFromhell Miraculous Rhai' Nisa. llSehZadee Kharich
Vee ne kadar bu fotoğrafta yer almasalar da; Jesyques. Dream AYCADISI
-
Değerleri biçilip satılacaklar. Oyun içerisi sarı bayrak Luthenia veya LUDOVICO loncasından herhangi birine ulaşabilirsiniz.
91 Level 10,9 Hp Tip 6 3 Skil 814 Gün Bashido.
86 Level 3 Skil Tip 5 Mavi Ejderha 8.4 Hp, Berserkeri 12 skiller ful oran.
Yakın dövüş, delici, ok mitsi mükemmel oniks.
-
Sözlü olmaya devam etmeli lakin saldırgan içerikli argo ve küfür barındıran şarkıları ısrar ve inatla koymaya devam edenlere uygun cezalar verilmeli.
-
-
Destekliyorum. İnsanlar yer tutuyor diye almak istemediği için bazı karakterlerin bksı bile çok zor bulunuyor.
-
Tebrik ederim Luthenia mitsi dizerse ne olur diye düşünmedim değil. Başarınız eğlenceniz daim olsun.
Sağolasın bizde eğlence keyif eksik olmaz.
-
Tebrik ederim arkadaşım güzel hasarlar yakalamışsın mitsili luthiyi merak ediyorum doğrusu
başarıların daim olsun
Teşekkür ediyorum Boniim.
Keyfin başarın senin de daim olsun güzelim.
Tebrik ederim güzel bir video olmuş, sonunda güzel bir şaman videosu izleyebildik başarılar.
Teşekkür ediyorum güzel görüşünüz için.
-
Tebrik ederim damageler çok iyi. Skil vuruşlarda gayet güzel. Özellikle şu zaman da skil vurmayı büyük maharet olarak görüyorum. Başarınız daim olsun keyifli forumlar.
Teşekkür ediyorum, büyü bozmasız atılan hasarlar onlar. Daha fazla öyle hasar çıkarabilirim ama video yaparken savaşın içerisinde ve çarının iyi olduğunu düşünen kişileri koymayı tercih ediyorum.
Tebrik ederim özellikle müzikler şahaneydi bayıldım
Teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim.
-
Sen bizim birtanemizsin, eşin benzerin yok fıstığım.
Fotoğrafı da çok güzel yakalamışsıın.
Hepinizin ellerine sağlık, çok güzel olmuşşş...
Sankim bir bir ninjo ve bir şaman eksik gibi
Eğlenceniz bol olsun canım, diğer kızlara da çok çok selamlar
Teşekkür ederiz Pınar, aleykümselam.
-
Videoları video yapan en önemli şey bence müzik. Direk ağır küfürler argolar olmadığı sürece özellikle yabancı şarkılarda geçen bazı " f " kelimelerinden bile kaldırılmasına karşıyım ben, her zaman direk küfür anlamı vermiyor çünkü sanılanın aksine.
Sürekli kasti olarak hakaret içeren parçalar koyanlara yaptırım uygulanabilir yukarıdaki bir arkadaşın bahsettiği gibi, ama toptan müzik kapatılmasına karşıyım.
-
Tebrik ederim güzel video. Verdiğiniz hasarlar gayet güzel başarılarınız daim olsun.
Teşekkür ediyorum güzel görüşünüz için, sizin de başarılarınız daim olsun.
Bende bazılarına 8-9k vuruyorum fakat alttan miss? diye yazabiliyor onun için pek takmamak gerek böyle kişileri :)) tebrikler gayet güzel bir video.:)
Teşekkür ediyorum benim lafla sözle işim olmaz, kendi kendine benimle tartıştığını vs. düşünenlere de mutluluklar diliyorum.
-
Tebrik ederim Luthenia güzel video hazırlamışsınız aldığınız hasarda gayet güzeldi
Teşekkür ediyorum Ruen.
-
tebrik ederim güzel hasarlar çıkmış ortaya, efsanevi derken simyalarını değişmedin heralde eğer öyleyse güzel hasarlar çıkmış başarılar dilerim...
Teşekkür ederim evet efsanevi simyalar, 1 hafta kadar önce attığım videoda simya kuşak eldiven vs göstermiştim.
Rakamlar efsanevi simyaya rağmen oldukça şaşırtıcı.
Yelpazenle rakiplerini yellemiş, çanın ile kaçanı kovalamışsın.
Karaktere olan hakimiyetini ve müzik seçimlerini başarılı buldum.
Sen v'Arya bu işi çözmüşsün.
Keyfinizde birliğinizde daim olsun.
Teşekkür ediyorum beğenmenize sevindim.
-
Tebrik ederim Arya eline sağlık güzeldi.
Teşekkür ederim Burhan.
-
Tebrikler Burhan hem atak hem savunma çok iyi.
-
Tebrikler Arya eline emeğine sağlık
Teşekkür ediyorum Ferhaat, senin ve Miraculous meleğimin de eline sağlık, savaşlarda çok eğlendik beraber.
-
Tebrik ederim efsanevi simya da olsa atak olarak hiç bir eksik yok bence . Emeğine sağlık başarılar.
Teşekkür ediyorum, eğleneceğim kadar yetiyor hasarlar.
Başarılar.