Posts by S1nirKrizi

Oyun seçeneklerindeki "Dekoru gizle" seçeneği olması gerektiği gibi çalışmıyor, gizledikten sonra herhangi bir işlem yaptıktan sonra (ışınlanmak, bineğe binip inmek gibi) tekrar aktif hale geliyor kendi kendine, bende bayadır olan bir sorun bana has mıdır bilmiyorum yine de bildirmiş olalım.

YZK isimleri kapatınca düzeliyor dostum bende dün keşfettim çözümünü :thumbsup:

Her bakımdan sonra giriş işleminde 1dk eli havada 1dk oyuna girerken 1dk oyuna girdi ekrana erişim sağlayamıyorsun(hiç bir yere tıklayamıyorsun) durum bundan ibaret hakim bey:/

1-2 sene önce düşük rütbeli kaska geçtiğimde yoharada öldüğümde item düşmüştü ruha bağlı olmasına rağmen sonradan düzenleme geldiyse bilmiyorum.

Arkadaşlar bu sorunun 100 kere sorulduğuna eminim ama eski cevaplara bakacak pek vaktim yok deliciyi 100 e çıkarmadan farmda bir etkisi var mı jotunluk bir hesap diziyorum ama 40 delici veya 90 delici arasında fark var mı ?

Jotunluk hesapta delici full olsa nolcak dostum ork ve şeytanı yüksek tut zaten kesersin deliciyi fullemene gerek yok bence :thumbsup:

DrMetin2 Arkadaşın youtubda paylaştığı Kesici charla gurup liderini farklı odaya taşıyıp kalan 6 tane hesabın kesici charı görmeden exp kazanması ve gurup bonusunun %100 şekilde kullanılması ban sebebimi ? ben ilk gördüğümde nasıl aklıma gelmedi demiştim. Eğer ban sebebi değilse charlarımı hep böyle kasıcam.

Pegasus ticketa cevap verip o taktikte herhangi bi sorun olmadığını söylemiş bug değil yani. zaten baya eski bişey o 2011 2012 de bile sürgünde çarları öyle 99 yapıyorlardı

Zamanında generalde yapanları önce uyarıp sonra banlamışlardı o zamanki yönetim:/

Son günlerde meleyde şöyle bir hata yaşıyorum; direğe aynı vurmama rağmen bazen canı çok yavaş azalıyor; mesela bir direği keserken bir kere yumurta çıkıyorsa bu hata olduğunda 4 kere çıkıyor, item her şey aynı değişiklik yokken. Lag var oyunda son zamanlarda, bundan kaynaklı olabilir mi? Bug mu, yaşayan var mı? Veya benim internetimde falan mı sorun var?

Son 1 haftadır bende konudan şikayetçiyim. Nemere,razadör yaparken hiç kasmıyor ama meleyde çarları içeri alırken bile npc penceresi çok geç açılıyor aşırı derecede lag var.

Bunun için internet şirketiyle ping şikayeti üzerine kavga bile ettim ama bilemiyorum sorun internet mi yoksa oyunda mı sorun var

(Türknet kullanıyorum)

Bagjanamu sunucusunda oyundan atıp sonrasında hesap bağlı diyip oyuna giremiyoruz ve karakterde bekleyen hesapları oyundan atıyor

diğer serverlara hesabı açımaya çalıştığımızda sıkıntısız bir şekilde açılıyor

şuan oynadığım arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyor

Tüm sw'lerde bu sorun mevcut sanırım umarım bu bakımda düzelir.

Bu Marmara da ne var bugün FastFooD sürekli oyun donuyo ekran kapatıyor internette bir sorun yok vallahi gına geldi artık

Sadece Marmara değil ki her swde var bıktırıcı derecede sinir bozucu bir sorun meleyi bırak günlük etp görevi için marketi açıcam o bile zor açılıyor lagdan :)

+ Basmayı pek sevmiyorum o zaman kuşak almak daha mantıklı :D

Anladım. Kostüm önerir misin hocam bide kaç günlük kostümler ? Bayağı bi yıl dönümü parası birikti aslında. Etkinliğin bitmesine 1-2 gün kala kostüm set alsam efsunlayıp kullansam kalana da bi kuşak alsam ?

kostümler sadece görüntü için onun için bence 1 kuşak kalanıyla demirci almanı öneririm