Sınıf sandıkları indirimi bile yeni sunucu açılışlarına saklanıyor artık bu kadar maddiyat peşinde bir firma ne zaman oldular ya
Sunucunun 2. Yada 3 gunu indirime koymalari gerekirdi. ilk gunu kimse 100 200 ep hesabi yapmiyor.
Sınıf sandıkları indirimi bile yeni sunucu açılışlarına saklanıyor artık bu kadar maddiyat peşinde bir firma ne zaman oldular ya
Sunucunun 2. Yada 3 gunu indirime koymalari gerekirdi. ilk gunu kimse 100 200 ep hesabi yapmiyor.
Display MoreYeni sunucu herkese hayırlı olsun. Eleştiren kişilere kesinlikle katılmıyorum. Haftalık sabit etkinliklerin yanında Yüce Konseyin kararı doğrultusunda
Oylama 3: Etkinlikler: Hangi etkinliklerin devam edeceği hafta sonu aktif olacağı da Dünya Konseyi'nin elindedir. Seçilen Cumartesi etkinliği saat 20:00'dan Pazar saat 23:59'a kadar (Almanya saatiyle) aktif olacaktır. Olası Etkinlikler:
- Metin Ateşi
- Ay Işığı
- Balık Yapboz Oyunu
Bu kısmı kimse okumadı sanırım. Sabit etkinlikten bağımsız hafta sonu 28 saat aralıksız Ayışığı veya Balık Yap-boz oyunu olacak.
On numara etkinlik sunucusu arkadaşlar. Ben sunucuyu çok beğendim. Ve başlıycam.
Ayisigi her hafta sabit var balikcilik desen oda var.
Burada oyuncu cekecek hamle şu olmaliydi, balik yapboz yerine okey. Ayisigi yerinede krali yakala gibi eventler daha iyi olacakti.
tatmin etmedi eski sunucumda devam. Ticaretçi arkadaslara basarilar.
Display MoreYeni sunucu getireceğimize acaba eskileri mi birleştirsek önce ya. Ve kullanıcısı azalanları. Star'ı safire aktarmak mesela.
Dandanakan ile ezel vb birleşmesi.
2.şansdan faydalandık ama eski standart sunucular da adam yok. Ekonomi zaten yok dönmek isteyende dönemiyor eski sunucuya.CoMa iletmiş ama gf neden aksiyon almamakta ısrarcı.
Hadi iyi veya kötü dönmeye çalıştık eski sunucuya pazar karakteri bile açamıyoruz çünkü girişler kapalı açsa hileci dolacak vs vs.
2.şansın verilen bu kadar emeğin etkisinin olabilmesi için bir nebze daha oyuna eski sunucuların birleşmesi elzem ki oyuncu olsun oyuna dönsün insanlar.
Anladığım kadarıyla avrupa sunucuları bizler kadar kalabalık değil haliyle orayı referans aldığımızda Dandanakan,Ezel falan dolu gibi düşünülüyor.
Yılbaşına dogru birleşimler oluyor senede bir kere
çarklara kat yapmayi çok sevdiler yakinda 4-5 katlarida goruruz.
Oyuna gene saçma sapan gemi eklemişler. At üstünden nerelere geldik. Savaş uçağı, tank vs ne zaman eklemeyi düşünüyorlar(!)...
Bos islerle ugrasmaya bayiliyorlar. Kozmatik bir urun tasarliyorsunuz bari yeni kusak, auranin renkli hallerini falan bunlarla ugrassalar.
bir önceki bakımdan önce ticket attım malesef düzelmedi sorun giden premium pazar dükkan süresi.
Merak etme pazar surelerini yollayacaklardir bir kere ticket at onlar cevap yazmadikca hic bir sey yazma.
Ep fiyatlarin degersizlesmesiyle eventlerinde degeri kalmadi. Gunumuzdeki eventlerde kerpeten ve metal elde edilen eventler disinda pek bir onemi kalmadi.
Bu eventleri gunumuz kosullarina entegre etmeleride zor çunku 1 2 defa ayni urunlu event oldumu o esyaninda degeri azalacak.
Örnegin, beyaz inci zamaninda elde edilmesi zor lüks bir arti basma itemiydi, simdi beyaz inci kaldir yerine pariltili beyaz inci koysan onunda degeri bitecek. Yada sanri parcasi silah tasi gibi gibi..
Eventleride bitiren oto toplama olayin gelmesi ile oldu. Kisinin bilgisayari imkan sundigu surece o hesaplar event boyunca kapanmiyor.
Parali olmasi sorun degilde buna bir duzenleme getirneleri gerekiyor. örnegin giris 599 ep oldu diyelim, buna giris bedeli aldigimizda bize bazi hediyelerinde vermesi gerekir. 1 aylik oto av. Hirsiz eldiveni gibi, boyle paketide bize sunsa hic bir sorun kalmiyacaktir.
Metin+ özelligine eklenmesi gereken özellige birde ayri fiyatdan satmak basarisizlikdir. Ticaret açik olmasina sasirdim keske oto av. Hirsiz eldiveni gibi buff urunlerinde ticareti olsaymis. Nesne marketde surekli satilmasi gereken urun fiyat konusunda klasik GF oranini ayarliyamadi.
siz hangi sv de oynuyorsunuz hocam ben dandanakandayım hiç boş yer yer olmadı. ara sıra da bakıyorum bölgelere ama boşalacağını hiç sanmıyorum.
Boş durmanin demenin manasi işlevsiz demem. Alipta kullanan yok sadece yer işgal ediyorlar. Lonca bolgelerini gez 3-4 tane yapi konulan tapinak dizilen var gerisi bos.
Bu Lonca Bölgeleri için şöyle bir öneri açsak nasıl olur. Her kanaldaki lonca arazisinin farklı loncalarda olması? Bu yapılabilir mi sizce
Pek bir farki olacagini sanmiyorum. Lonca bolgelerine gidip bakarsaniz 10 tane arazi varsa 6-7 tanesi boş duruyor.
mantikli bir çok öneri yapildi.
dönüşüm kürelerin leveli ne kadar yüksekse o kadar daha fazla hasar atıyorsunuz olay bundan ibaret.
1-2. köy çöl buraların yani eski katınan dönüşümlerin hasarları çok az. Ortada telafilik durum yok bir yayıncı arkadaşımız olayı önceden farkedip bunu ortaya çıkardı şirketin bunun olması gerektıgı haline getirdi.
Dönüşüm kürelerini alırken artık level hasarı fazla olanları almaya özen gösterin.
Yeni sunucuda bir çok ekip bu arazilere göz dikti. 2 ekip butun arzileri toplayip diger oyunculara açmazlarsa sunucu bunlarin tekeline kalacak, sunucu birlesimine kadar istedikleri gibi takilacaklar.
GF yillar sonra arazilere deger kazandirdi, umarim bu duzeni lonca savaslarina deger katacak şekilde oyuna surer. Şirketin farmdan daha çok vs yapilan ortamdan para kazanc sağliyacagini gormesi gerekiyor, bizim insanimiz egolu bir kupeye ayakkabiya milyon ep dokecek oyuncular var.
2020 ile 2025 arasi hic zam yapmadan oranlari dusurerek iyi is yaptilar, ancak Şirketin en buyuk hatasi burada oldu. Sen, ben ep çekme derdine dustugun kal. Yeni acilacak sunucuda 10m 20m epli ekipler hazirda bekliyor.
Yeni sunucu acildiginda 5m 10m eplerle yeni sunucuya basliyacak yayincisindan tut oyuncusuna kadar çok kisi var. Bunu şirketde goruyor yine gorecek yabanci oyuncular daha çok tr sunucusuna baslamaya devam ettikce bu ep kuru euro donecektir.
Tombala icin bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Tilsimlar oyuna geleli neredeyse 10 sene olacak. Epi markasi olan yapsin.
+200 basmak icin ortalama 800 900 adet tilsim oyundan siliniyor.
Bagis icin bot yaptilarsa buna eyv. Ama sinirsiz tapinak bileti olayi zor, oyun acigi varsa bilemem.
gecen sene gibi buyuk paketi almaya zorlayacak bir zam bekliyorum.
Bunun sonunu diger sirketlerinde yaptigi gibi ep kurunu dolara euro cevirirler kurtuluruz.
bu bir acik degilse bir kac gun sonra bizde kullaniriz.
1 aylik tombala acele etmenize gerek yok milyar milyon markamiz yok.