Posts by AKINCI12

Şirket, bu zindandan kısa sürede — belki de bir yıllık ya da daha fazla cirosunu — kazanmış olabilir; ancak uzun vadede bu durum, hem oyuna hem de oyuncuya zarar veriyor.

Yakın zamanda bu konuya yönelik bir çalışmalarının olmasını isterim.

öğle Ankara sıcağında okumuştum 30 diyince aklım direkt oraya gitmiş benim hatam. bu da kötü olmuş öyle bi seviye belirlemeliler ki bot olarak raporlanan oyuncuyu bi hapishaneye vs. göndermeli. çünkü bot raporlamakta banlatmakta temel sorun adamların ban yememes değil. 2 sorun var. ilki bu adamların sınırsız hesapları var. ikincisi ban yiyene kadar wonu gerçek paraya çevirebiliyor.

aynısını bende yaşadım video izlerken altdan çeviri okuyordum ş30 adam nıye hılecı pesınden kosacak dıye serzenişte bulundum
    yeni sistem elbet başta sıkıntılar olur ama en önemlisi bu yapılan reportlara ne kadar sürede işlem alınacak ve reportların dogrulugu nasıl anlaşılacak merakla bekliyorum

Lütfen dikkat Bu özelliği yalnızca Biyolog görevini (seviye 30) tamamladıysanız kullanabilirsiniz.
    Şampıyon 30 yazan yeri göremedim

Türkçe yazıyorum ama anlamıyorsunuz. diyorum ki adam bile bile isteye isteye dalga geçe geçe geliyor kasılmayın '' LAN '' diyor. atıyor gidiyor. aynen kardeşim başınıza gelsin görürüm

Oyun icerisine eklenmiş urun isteyen istedigi gibi kullanır. Bunu yapan bundan zevk alıyor. Ticket atayim ceza alsin durumu saçma olur bundan rahatsızlık duyuyorsan öneri açarsın yohara metinleri yohara maplari disina atılmasın öneri kabul görürse düzenlenir.

Ara sira bendeTıktık çarı kasanlarin odasına atıyorum. Şimdi ben oyunda olan ürünü kullandım diye neden ceza alayım

TR kümesi olan sunucular artık globalleşti her milletden kişiler var bu kadar kişiyle neden başınıza ugrasıyorsunuz şirketden diğer ülkeden kişiler destek alarak yardımcı olsunlar.

Şuan Bagja sunucu bir çok ülkenin bütün sunucularından kalabalıktır. Diğer sunucuları saymıyorım bile bu kadar kişiyle neden hep siz uğraşıyorsunuz şirketden diğer comınıty ülkelerinden yardım alın maden TR den doğru düzgün kişileri bulup yardımcı olunamıyor bu yönteme gidiniz.

Sunucu kapasiteleri belli sınırısz şekilde günlük görev için binlerce hesap girip çıkıyor. Bilgisayarı kaldırdıgınca oto avda event peşine koşulması artı hileler ile sunucular kaldırmıyor. Şu anda Kralı yakala var 1 aylık süre onun peşine okey eventi var onunda yaklaşık 25-30 günlük süresi oluyor peşine kahin aynı şekil 3-4 hafta event süreleri bu etkinliklerde aynı sorunlarla karşılaşacagız umarım şirket birşeyler yapması gerektiğini anlar.

şuanda oyunda olan yangı won silsen bile halen üretilen zindanlar var.

Oyun tarafında bir karar alınması lazım ya bu piyasaya yang won katan zindanlara dengeleme gelmeli yada piyasadan yang silecek sistemler eklemeli.

Çark neden üç kat oldu ya insanları oyundan soğutmak için mi yapıyorsunuz o kadar ep verip boş boş itemleri alalım diyemi yapıyorsunuz çok saçma yani ben çarkı beğenmedim öneri olarak yazıyorum.

Nesne markete gizli zam bu sene 3 katlı çarklar oldu seneye 4-5 gideriz artık.

Ep fiyatlarına bi güncelleme gelsede şu kumar işlerini bıraksalarmı artık GameForge 3 katlı çark döndürmek yerine 2,000 ep 1 aylık nazar tılsımı mı koysalar.

Won satmak yada almak oyunlara darbe vurduğu da oluyor geliştirdiği de oluyor bunun örnekleri gördük bitmiş oyunu legalleştirip ticareti açarak tekrar kitlesini toparlayan var.

Ancak oynadığımız metin2 buna müsait değil.

Charon sunusunu örnek olarak göstermek gerekirse 24 saat de oyuna giren yüzbinlerce won vardır sunucudan çıkan yang bunun 100/1 değildir.

Her gecen gün oyunda gelişmek isteyen daha da uzaklaşıyor. Sunucudaki yang won her kitleye ulaşmıyor.

Üsteki arkadaş çok güzel bir örnek sunmuş. Oyundan yang eritmek için ne önerirsiniz tarzı forum da yetkili birisi bir konu açıpta aklımıza gelen önerileri sunulup oyuna entegre edilse.

Oyunda bagjada oynayan yada oynamayan bir çok kişi bu harita nedir nasıl girilir ne işe yarar bilmiyor.
    Yayın yapanlarda sağolsun böyle bir içerik imkanı sunulmuş ortamda bile şu haritaya bir kere yayında gireni göremiyoruz. 2 kişi tanıdım onlar sayesinde bende onlardan görüp girmişligim oldu onlarda 2-3 senedir oyunun korsan tarafına geçtiler. Şu anki yayıncılar sadece kendi ve ekiplerine nasıl won kasarız nasıl yılan silahı üretiriz artı basarız derdinde.

Bu durumu bilenler senelerdir güzel çarkda ilerliyorlar.

Won satıyorlar veya satmıyorlar bilemem ama bi tane yılan silahının kaç k won ettiğini biliyor musun? Yada 5 15 savunmalı bir itemin falan.

işte sorun balatordan kaynaklanıyor önceden pazarda ( bagja ) 3000 won +120 +150 buz tılsımı olurdu şimdi +60 anca göremiyoruz. Donmuş anahtarlar 2,5w - 3w alırdı buna göre de yılan itemleri silah taşları vs. fiyatları olurdu.
    Meley zindanı oyuncuların az oldugu sunucularda bile yang fazlalıgı yaparken şimdi bunun daha da fazla olan zindanı oyuna entegre edildi.
    Yabancı sunucularda oynayan yayıncı dan ep kupon fiyat göstermesini istedim 38w satılıyor. Yine başa döndük sorunumuz ülke enflasyonu TR kümesinin ep fiyatı komik ucuz olması diğer kümeden ep yatıranlar bırakıp TR kümelerine başladı.
    GF eski sunucuları bitirecek yada aynı farmda senelerdir oturan kişilere güzel darbe yaptı ancak anlamadı tek şey akşam işten gelip o toksit hileci orta doğu dan gelen kişilerle uğraşmıyacagı. Yeni sunucularda yayıncı ve yanında yang won satmayı kovalayan ekiplere kaldı.

Yine birileri konuyu tartışma konusu sanıp boşluğa doğru ateş açmış, konu oyun hakkında görüşleriniz. Sanane kimin neyden memnun olup olmadığından? Alta spoiler bırakıyorum oyun gelişsin diye bildirim geçeceksen buyur konuş ama diğer kavgalar falan Cafe bölümlerinde işliyor.

Sonuna kadar haklısın saçma işlerle uğraşmayı bırakıp oyuncuları daha konfor şekilde oyunları oynatmaya yönelmeleri lazım
    Senin yazdıgın kadar sorunu bende yazarım benden sonra bazıları daha da ekler sayfa sayfa sorunları oyuncuları yoran problemler var.

Oyunu oynamadıkları için sadece ekliyorlar sonradan olan sorunları çözmek istemiyorlar hangi birisiyle uğraşacaklar yada düzeltipte başka bişeyi bozmalarından korkuyorlar.

Şu anda en kalabalık sunucu bagja burada böyle bir proje başlatılırsa diğer sunucudakilerde etkilenecek ya kendilerine çeki düzen verecek yada bu diyardan giderler.

Örn: bagja ch:2 başlanırsa 3-5 lonca tespit edilip kapatıldı bu olayın 2 . günü emin olun bu işle uğraşanların haberi olacaktır.