Artık botlar o kadar çığırından çıktı ki ep çekip sırlar yüzüğü - site eldiveni falan çekiyorlar!!!
Posts by bollsbey
-
-
Aşırı bir yang girişi olur o yüzden destklemiyorum
-
Olmaz. Örümcek zindanı 3. kata karakterleri yığın item aktara aktara karakter başı beş dakikada görev biter. Simyalar bir zaman sonra o kadar değer kaybeder ki buda simyaya zamanında binlerce won dökmüş kişileri oyundan soğutabilir
-
Daha demin 1. köyde şunu fark ettim 1lv botların loncası yok. Adamlar banlanmaktan o kadar korkmuyor ki botlarına ep çekip hırsız eldiveni&sırlar yüzüğü falan çekiyorlar
-
Ayrıyetten kombo ile vuruşların iyileştirilmesi lazım. Çok rezalet bir animasyonu var. aşırı yavaşş!!
-
90 tane sırf şu esans mı neyse ondan aldım 1k ep harcadım. Sırf olsun sizde bedava istiyorsunuz. Bence direkt markette satılsın. Boş yere bos kesmekle uğraşmayın.
Bizde diyoruz ki minimun seviyede p2w olsun oyun. kraldan çok kralcısınız
-
30 günlük barry bineğim var özellikleri güzel fakat hızı kötü. şuan elde edilebilir olan hangi bineği yansıtmamı tavsiye edersiniz? (türkiye sunucusunda oynuyorum)
-
Çok mantıklı ama herkes çok fazla pazar kurup oyundan çıkar ve sunucular bunu kaldırmaz. Bence iki tür offline pazar daha iyi olabilir. EP ile alınan tüm özelliklerden faydalansın marka ile alınan ikinci dediğiniz şekilde olsun.
-
merhaba arkadaşlar karakterimi +90 levela atmayı planlıyorum. Karakterim lycan ve mitsi set dizersem nerelerde farmlayabilirim? Getirisi yüksek olan yerler neresi metin-boss-zindan vb.? Farmlamam gereken yere uygun eşyaların maliyeti ne kadar tutar kalite olarak orta-iyi ekipmanlar?
-
aristokrat sandığı içerisindeki osvald bey ches.. bey petlerinin özelliği nedir?
-
Merhaba tip 5 nessie gün bekletip mi seviyesini yükseltmeliyim yoksa direk geliştirsem bir şey kaybeder miyim?
bilgisi olan?
-
Merhaba tip 5 nessie gün bekletip mi seviyesini yükseltmeliyim yoksa direk geliştirsem bir şey kaybeder miyim?
-
Merhaba 5.kalite nessie'm var bir değeri var mı? Türkiye sunucusunda oynuyorum kaç m eder? Razadör farmlık deniyor nessie hangi klasmanda güçlü?
-
oyunda metin-canavar-boss bunlardan elde edilen her şey satılabilmeli bence
-
burada yapmanız gereken talep gameforge sunucuları güçlendir olmalı, etkinlikleri azalt değil
-
70.Seviye çakır kuşu pençesine 6-7. efsun için 76-89 level mor parça istiyor saçma değil mi? Hata mıdır bu ticket atmalı mıyım sizce?
-
1 kere açtım 6 gün 12 saat fena değil ama tatmin etmedi
-
Bu tarz öneri sunanlar şu perdeden bakmıyor eğer o parti bosslarının ödülleri kayda değer ödüller olursa 2 günlük meley farmıyla solo meley yapan bir adam o bossu tek kesecek bir çar dizebilir (verdiğin önerideki 8 farklı oyuncu olayına gelecek olursak bunu çok rahat kendisi gibi ekip bulup yapabilir) ve yine o haritanın bir değeri kalmaz bir oyuncu eğer harcadığı zamanın yaptıgı hasılata değmesini istiyorsa level kasmalı ve hidra yada meley gibi bosslara 1 veya 2 arkadaşıyla kesip hesabını geliştirmeli bu sebeplerden dolayı bu tarz düşük lvl etkinliği gelmeyeceğini düşünüyorum.
İşte o yüzden ödül yüksek yang kazandıracak itemler olmasın. Karakterin gelişimini hızlandıran ticareti yapılamayan nesneler olsun.
-
Elde edilecek nesnelerin satılmasından para etmesinden çok karakter gelişimine kullanılacak bir şey olursa daha iyi olur. (at görev süresi sıfırlama, yeşil efsun-ekleme, 1-2 saatlik binekler, bence en önemlisi 30dk-1saatlik eldiven)
-
lycanda diken pençe ile çakır kuşu hangisi daha iyidir?