Bu hızlı ch atma ve 25 30 tur balator dönenler hakkında bir çalışma var mı acaba?
bu açığı kullandığı iddia edilen takım üyesi terfi aldı. söyleyeceklerim bu kadar ![]()
Bu hızlı ch atma ve 25 30 tur balator dönenler hakkında bir çalışma var mı acaba?
bu açığı kullandığı iddia edilen takım üyesi terfi aldı. söyleyeceklerim bu kadar ![]()
Asağidaki görselde olduğu gibi yağma kartlari ve yesil fasülyeler hala depolara girmiyor bunlara ne olacak ? Hangi çağdayız ? Bağlı nesneler girmeyebilir ama en az yağma girmeliydi diye düşünüyorum.
Yağma
x:erkekler çok düzensiz
O sırada erkeğin oyun envanteri ![]()
Selamlar, Arkadaşlar serverı ne durumda ? Birleşme Zephyr'daki ölü ticareti canlandırır mı acaba ?
arkadaşlar swsi de epey boş sayılır. İki swyi toplasan bagjanın çeyreği etmez bence. Birleştirme yetersiz oldu bence, bunların yanına bir sw daha eklemeleri gerekirdi.
Yıllardır oyukun en büyük sorunu bu. Elementer taşlar, tecrübe yüzüğü, bilgelik iksiri, lider kitabı, yüzük/lolipop birlikte takılabilmeli. Min 5-6 slot istiyoruz ey yönetim!!
Günlük noel ödüllerinde alman wikisine göre bugün 1 günlük pazar vermesi gerekiyor ama ışınlama taşı aldım 3 çardan da. Ülkeler arası değişiklik mi gösteriyor ödüller. FastFooD
Takımın genişlemesini olumlu buluyorum, umarım olumlu yansır. Geriye server birleşimleri kaldı. 2 bagja gibi 2 yeni 2 eski sunucu kafi ![]()
Server birleşimleri şart! Bagja dışında oynanabilir sunucu yok. Benzer sunucuları birleştirin lütfen!
avcı bir gm yetkisini nasıl kötüye kullanabilir ?
eğer avcı'nın hile kullanmayan birini banlamasından endişe ediliyorsa o zaman avcı hileciyi gördüğü anı not etsin,banlanan kişi ban itirazında bulunduğunda tickete bakan gm'de avcının not ettiği anı izlesin.o anı izleyebilmesi için de avcı oyunda olduğu sürece sürekli video kaydı alsın,sürekli video kaydı açık kalsın. bu sayede kimse haksız ban yemez yesede banı kaldırılır. kolay tepit.coma olsaydım güvenilmez bir hileciye bile bu yetkiyi verirdim. (1 haksız banı olana kadar)
daha önce denendi ve kötüye kullanıldı. yönetim bir şekilde yeniden denemek vs istemiyor. Önceki denemede avcı takımı hilecilerle işbirliğine girdiği için uygulamadan geri adım atıldı.
hızlı çıkış reis sufleyi verdi geçen ay. Charon ile birleşeceksiniz. Aralıkta birleşir muhtemelen.
oyunun kurumsal kimliği açısından ne büyük kayıp çeşitli yöneticilerin böyle zan altında kalmış oluşu. gf keşke daha ilgili olsa.
Oldukça basit yöntemler varken yok drop kısılması yok etkinlik kaldırılsın önerileri mantık dışı. oyun komple kapatılsın hileciler giremez en kesin yöntem yani bu öneride bulunanın mantığı buna benziyor biraz.
bu tarz başlıklara bu tarz tepkiler verenleri dinlemeli takım
Zaten böyle diyenler altan toplamaya başladılar:D Haftada 3 görevden 1 er tane toplamda 3 adet oda şampiyon çarlara verilecek olması piyasayı bozmaz ama yeni silahlar yüzünden biraz düşebilir bu kadar ortalığı yangına çevirmenın anlamı yok,yada yaygara koparıp altan toplamayada gerek yok düşen olmaz fazla.
İsterlerse masaya çıkıp tepinebilirler, yeni kural çok daha kapsayıcı. Tekelleşmenin önüne geçmeye çalışan şirketi kutluyorum.
Güncelleme şu ana kadar epey oyuncu dostu, umarım geldiğinde teknik anlamsa az sorun çıkarda rahat ederiz.
Çok mantıklı öneri. Zaten belli başlı eventlerde ork dişi ve level sınırı mevcut. Hepsinde ork dişi olsa bot sayısı aşırı azalır. Destekliyorum.
sen çocuksun heralde oynadığına göre.
yazdığımdan bunu mu anladın? nick avukat ama muhtemelen kıytırık bir anadolu üniversitesi mezunusun, anlamakta bu kadar güçlük.. pes ![]()
Bir çok arkadaşımıza katılıyorum, güncellemeyi tekrardan gözden geçirilmeli. Eksik hatalı yönleri oldugunu düşünüyorum. Biraz daha oyuncuya yönelik hizmet etmelerini isteriz. Sonuçta 17 yıldır aktif olarak onlarla bir gönül ilişkimiz var. Her ne kadar bize baktıklarında gözlerin de para olarak gözüksekte..
Bizim insanımızda da problem var, her geleni kabul ediyorlar.
Şahsi fikrim; Gelecek olan silahlar yılan silahları üzerinden dönüştürülmesidir. Böylece daha adaletli olacağıdır.Mevcut'u korumak önemli bişey.
aman anahtara güncelleme gelmesin bir ton won harcadık, aman yeni silah gelmesin eskisine çok harcadık.. yeter bırakın çocuklar oynasın, oyun bu.
Server birleşimlerine dair bir gelişim/gelişme olacak mı? Birçok oyuncu birleşim istiyor, Bagja dışında online oyuncu sayısı epey az sunucularda.
Display More
Güncelleme hakkında düşüncelerim:
Güncelleme hayırlı olsun derim, ancak bu değişiklik yılan silahlarını öldürecek kadar etkili değil. +15 basmanın o kadar kolay olacağını da sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı, şu anda herkes +15 yılan silahına sahip olurdu. Bu durum yine zorlayıcı olacaktır.
Şunu da belirtmek isterim ki bu güncelleme ile birlikte silah ve ayakkabılar geldi. Bir sonraki güncellemede ise muhtemelen zırh gelecek. Ardından yavaş yavaş kolye, bilezik, kalkan ve kask da eklenecektir. Videolardan anladığımız kadarıyla yeni boss’lar da oyuna dahil olacak. Ayrıca, simya sistemine de “kusursuz üstü” seviyesinde yeni bir simya türü geleceğini düşünüyorum.
Ayakkabılara taş eklemek yerine, tıpkı kolyelere cevher eklediğimiz gibi bir sistem de olabilirdi aslında.
Not:
Güncellemeden önce dile getirmek istediğim en önemli konu, lag ve hile sorunlarının çözülmesi gerektiğidir. Şu anda hileciler ciddi şekilde artmış durumda. Oyuncuların çoğu güncellemeden değil, bu sorunlardan şikâyetçi.
Ayrıca oyun uzun zamandır bir grafik güncellemesi almadı. Artık hem grafiklerde bir yenilenme, hem de pazar haritasında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Yeni sunucuların da en az iki yılda bir açılması daha doğru olur.
Aksi takdirde bu güncelleme, sadece üst seviye oyuncuları ilgilendiren bir hale gelir. Çünkü yılan +15 silahı olan oyuncular bu yeni haritalara girip boss kesebilecek, parça toplayabilecek. Bu da kolay bir iş olmayacak; sağlam bir ekip gerektirecek gibi görünüyor.
Sonuç olarak, zodyak ve yılan silahlar hâlâ geçerliliğini koruyor. Yılan silahını almak şu an zor olsa da, 2-3 yıl içinde oyuna devam eden oyuncular için erişilebilir hâle gelecektir.
Herkesin görüşüne saygımız vardır.
ayakkabılarda taş yerine cevher gelmemesi epey yerinde olmuş. Oyunda bu kadar süreli item varken birini daha takip etmek hoş olmazdı.
Ekibin iletişim kanalları kullanımı, sayısı, ilgi alakası çok çok çok kötü. Desteklemiyorum artık, değişim ve alım şart!
Yönetimin doğrudan iletişim ve kontrol problemi had safhada. GF’nin altın yumurtlayan tavuğu kesmesi mantıklı değil, oyumuzu verdik. Keşke şirket kendine gelse.
The management's direct communication and control problem is at its peak. It doesn't make sense for GF to kill the goose that lays the golden eggs; we gave our vote. I wish the company would come to its senses.
Das Problem der direkten Kommunikation und Kontrolle des Managements ist auf dem Höhepunkt (oder: sehr gravierend/kritisch). Es ist nicht logisch, dass GF die Gans schlachtet, die die goldenen Eier legt; wir haben unsere Stimme abgegeben. Ich wünschte, das Unternehmen käme zur Besinnung.
Bahsi geçen yayının o kısmını izledim. Çocuğun bahsettiği şey daha çok oyundaki online oyuncu sayısı kıtlığının getirdiği belli farmların asla yapılmıyor oluşu durumu. Alttan oyuncu vs gelmeyen birçol server var, forumu yakından takip eden çoğu oyuncu yeni serverlarda oynayan insanlar. Eski serverlarda 0dan çar kasan neredeyse kimse yok, hile işini bitirmenin bir yolu iyi bir yazılım ama asıl mesele oyunda hilenin doldurduğu kısmı doldurmak. Serverlar birleşe birleşe kazanacak, türkiye serverında 4 server 8er chden olsa iyi bir hile yazılımı entegre edip oyun ‘sıkılaştırılsa’ keşke böyle şeyler tartışılacağına forumda.
Display MoreTyranny of Aamon: Ay Işığı Ekipmanı Güncelleme ön izlemesinin üçüncü haftası geldi! Her biri 2.400 € değerinde iki oyun bilgisayarı kazanma şansınızın olduğu heyecan verici misyonlar ve görevlerin yanı sıra size bugün yeni Ay Işığı ekipmanını tanıtacağız!
Bu haftanın güncelleme ön izlemesinin fragmanını burada bulabilirsiniz:
Hatırlatma: İşte güncel etkinliklere ilişkin en önemli bağlantılar:
Ay Işığı Silahları
Ay Gölgesi Vadisi'nin açılmasıyla birlikte, gücü bakımından önceki tüm silahları geride bırakan yeni Ay Işığı silahlarını üretme fırsatına sahip olacaksınız. Bunlar, bu ve gelecekteki güncellemelerde sizi bekleyen tüm yeni zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacak.
Bu güçlü silahları üretmek için vadideki canavarlardan ve yeni Hırs Uçurumu ve Hırs Kalbi'nden malzemeler toplayın.
Daha önce olduğu gibi silahlar yine 3'e kadar tesadüfi bonusa sahip. Ancak ürettiğiniz silahları +10'a yükseltirseniz daha da güçlü hale gelirler ve saldırı ve beceri aralığınızı artırarak daha da yıkıcı etkiler elde edersiniz!
Ay Işığı Çizmesi
Silahlara ek olarak yeni Ay Işığı çizmeleri de üretebilirsiniz. Silahlara benzer şekilde, üretim için gerekli tüm malzemeleri toplamak amacıyla Ay Gölgesi Vadisi'ne ve yeni zindanlara seyahat etmeniz gerekecek.
Bu yeni çizmelerde, çizmelere özel yeni zihin taşlarını yerleştirebileceğiniz üç adet kullanılabilir soket bulunuyor. Ay Işığı çizmelerinin ayrıca sabit "Canavarlara karşı güçlü" bonusları ve 1'e kadar ek tesadüfi bonusu var.
Çizmeler için yeni zihin taşları
Daha önce çizmelerde zihin taşları kullanılamıyordu ancak Ay Işığı çizmeleriyle birlikte oyunda sadece çizmelerde kullanılabilen yeni zihin taşları yer alacak.
Oyunda halihazırda bulunan çizmeler de bu yeni zihin taşlarından faydalanabilir, çünkü eski çizmelerde maksimum iki soketin kilidini açma fırsatına sahipsiniz!
Çizmelerdeki soketleri açmak için Hırs Uçurumu'nda yağmalayabileceğiniz Kara Elmas Matkabı'na ihtiyacınız var.
Yeni zihin taşları, çeşitli dirençler gibi bilindik bonusların bir karışımını içerebileceği gibi, canavarlara "Şaşkınlık" statüsü verebilen yeni bir bonus da içerebilir.
Paralı asker sisteminde ve canavar kartlarında geliştirmeler
- Paralı askerlerinizi Ay Gölgesi Vadisi'ne ve yeni zindanlara göndererek faydalı eşyalar içeren yeni ödül sandıkları elde edin.
- Bu yeni bölgede karşılaşacağınız yeni düşmanların bazılarını içeren yeni canavar kartları toplayın; bunların arasında Aamon da var!
Hazır olun!
Bu bilgiler ilginizi çektiyse ve Ay Gölgesi Vadisi'ni çok sayıdaki diğer oyuncularla birlikte keşfetmek istiyor, ancak henüz tüm gereksinimleri karşılayan bir karakteriniz yoksa endişelenmeyin, sizin için mükemmel bir çözümümüz var.
Bir sonraki güncelleme ön izlememizde, karakterlerinize normalden çok daha hızlı bir şekilde seviye atlatabileceğiniz yaklaşan yeni sunucularımıza dair ayrıntıları açıklayacağız. Böylece anında hazır olursunuz ve hemen katılabilirsiniz.
Daha fazla bilgi 29 Ekim'de yayınlanacak. Bizi izlemeye devam edin!
Oyuna yeni gelen silahlardan ve mapten ziyade oyunda hali hazırda kullanılan çizmelere 2 soket ve zihin taşı geliyor güncelleme ile. Bu belli açılardan önceki tüm mapleri vs kolaylaştırabilecek bir gelişme bence. Heyecan verici. Mükemmel gidiyorlar, +5 +6 olması gerekiyor normal taşlarında. Us serverında 2010larda eklenmişti bu taşlar. Hali hazırda oyuna yepyeni ve büyük bir boss eklenmişken yohara ve önceki maplerde(+4 taşlara +5 +6 ya basılabildiği düşmediği için) canlanma yaşanır. Ha gayret gf ha gayret birde hileler için iyi bir yazılım kodladın mı tadından yenmez. Birde simya işi bir tık kolaylaşsa keşke.. ![]()