Posts by GIANCARLO

    Marmara gibi olursa tadından yenmez 😋

    Şu son 10 günde gözde sunucu bir anda lucifer oldu özellikle bagjada oynayan yayıncıların büyük bir kısmı ani kararla lucifere geçmekte. Belki içerik üretmek için belkide trende ayak uydurmak için bilmiyorum ama bu durum oyuncuları fazlasıyla etkiliyor. Sürekli bir sunucu hype olurken diğerleri yavaş yavaş ölüyor. Online oyuncu sayısı azalan sunucularda kalan oyuncular ya oyunu bırakıyor ya da doğal olarak kalabalık sunucuda oynamak daha cezbedici olduğu için kalabalık sunucuya geçmek amacıyla hazır hesaplarını bozuyor. Bir avuç kalmış metin2 topluluğu bir oraya bir buraya savruluyor. Artık sunucuların tek tip olarak düzenlenmesini, oyuncu sayısı az olan sunuculara geçişlerin ücretsiz kalabalık sunuculara ise ep ile olması gerektiğini düşünmekteyim.

    Oyundan anlamıyor zaten bu ve berk denen eleman onu biliyorum max 100 level itemsiz çarları vardır.Bir kaç aya oyuncu sayısı iyice eriyecek yazık oluyor ne diyelim bunları dinleyerek iş yapmalarına.


    Alman forumunu takip ediyorum orada tık tık ın kalkmasına olumlu yaklaşan çok daha az.Oyunu mantıklı oynayan duygularıyla hareket etmeyen insanların tavırları ortak oluyor.

    Almanya'da evine kumanya almak için binlerce hesap açıp hayatını buna adayan birisi olmadığı için şaşırmış olabilirler keşke biraz Tr forumu okuyup onlarda gülse 😎

    Adam çarının kıçına don almadan 1000x hasar 1000x hızla mapın içinden geçecek, ben çar dizerek yarışacam öyle mi? Konuşmak için konuşma lütfen. Vadide kulede milletle muhatap olmadan yaptığım farm baltalandı tabi isyan ederim. Her etp çarına mitsi setle wslik item mi koyacam. Güncelleme biter bitmez oyuna girip simyaları çeken ekipten misin nesin? Size noluyor millet kazanınca? Hiçbirinizin hileden yana şikayeti yok. Hilecilerden piyasanın altına okey ayışığı vs. alırken de çok iyisiniz. 3 4 tane hileci kafaya koyup etp işine girse yakut 1w olur zırlarsınız burada.

    Bu oyunda bütün etp hesaplarına mitsi set ve vslik item takan daha bir oyuncu görmedim depodan aktara aktara yapıyor çoğu oyuncu.Sadece oyuna girip tıklamaktan oyundan o kadar uzaklaşmışsınız ki kulede ,vadide etp yapmak için mitsi sete ihtiyaç duyulduğunu falan sanıyorsunuz. Hileye hepimiz karşıyız eminimki hileci olmayan herkeste karşıdır konuyu neden hilelere çektiğini anlayamadım. Hileciler cor yapmaya başlarsa her zaman ki gibi video alıp ticket atarız ama yazılımla tıktık yapan hesapları bizim yakalamamız imkansız . Birde tıktık kapatılmadı ki tıklamaya devam edebilirsin sizin için görev sayısınıda arttırdılar daha ne istiyorsunuz 😂

    3 4 hileci bot tutulamıyor diye günlük cor sisteminin kaldırılması son derece gereksiz. Adamlar göz göre göre yapıyordu herhangi bir avcı bu sorunu 1 2 günde halledebilirdi tek başına. Hileci her hesabına ayrı ayrı ticket mi atacak sanki? Bu adamların girişler kapalıyken bu kadar hesabı nasıl buldukları araştırılmalı asıl. Kendim 100 karakterle yapıyordum hepsini de ayışığı okey vb etkinliklerde elle kastım. Siz zannediyor musunuz hilecilerin tıktık bitti diye gideceğini? Verecek eline hançeri salacak vadiye çöle veya başka bir mapa daha fazla cor kasacak. Zaten sistemin başında durmuyor kullandığı hile otomatik yapıyor her şeyi. Ben elle yapıyordum oraya git oraya götür. Ben GF'ye para kazandırmak zorunda mıyım arkadaş? Hali hazırdaki diğer büyük hesaplarımda oyun içi ticarete zaten destek oluyorum. Siz müzayededen 15k epe kerpeten alınca kendinizi ali ağaoğlu mu zannediyorsunuz? Yarı parasına kahin sandığı alıp diğer oyunculara faydanız dokunup 3-5 tane çıkarmak varken. Bu nasıl hazıra alışmadır. Emek emek diye yırtınan tiplere diyorum. Sizin emeğiniz oysa ben sizden 1000 kat daha emektarım. Düşük lv farmı zaten bitti kim ork dişi kasıp satarak çar simya dizecek? 2010 yılında mıyız? PvP sunucuları gibi oyun 250 lv den full p skillerle başlatsın herkesi de rahat edin o zaman. MMORPG oyun güya emekle ilerleme oyunu. Ben paramla dışarı çıkıp bir yerlere gitmek istiyorum, sizin aksinize % 35 %50 happy hour gelince delirmiş gibi ep çekmek yerine. Pay to win ruhunuza işlemiş sizin.

    Sende eline al hançeri,palayı ne alıyorsan artık at kendini vadiye daha fazla kasılıyorsa neden isyan ediyon ki ?

    ya hocam sen neyi savunduğunu, neyi meşrulaştırmaya çalıştığının farkında mısın? Cidden merakımı mazur gör ve öyle cevapla.
    Haberlerde dünya kadar çocuklarla kadınlarla ilgili cinayet, istismar haberleri var ve sinirden ne yapacağımı şaşırıyorum ama bu durum beni kanunsuz bir şeyler yapmaya sevk etmiyor. Bu ekosistemdeki kanunsuz bir davranışın sonucu da kanunsuz bir eylem olmamalı. Biraz düşünüp öyle konuşun isterseniz. Ben bu görüşte olan tüm arkadaşların tek tek ifşalanıp hesaplarının kontrol edilmesi taraftarıyım zira her ne sebeple olursa olsun hileyi savunan bir güruh var. İlginç.

    Amacı trolluk başka bir şey değil