Ekiplik bir sorun yok, GF biraz ilgi gösterip para harcamayı tercih etse sorunlar çözülür zaten. Ama hep cebe cebe ![]()
Posts by Xborb28
-
-
Türkiye savaşa mı girmiş hayırdır kargo şirketleti greve mi girdi 😄 Şu şirketin Türk oyuncuları şu kadar önemsemediği yerde oyuncu topluluğu olarak gereğinden fazla önemsiyoruz oyunu.
-
Uygulayamazlar, dikkat edecekseniz. Kimseye güvenmeyecekseniz.
-
-
Benzer şeyleri söylediğim için discord dan 7-8 kere falan ban yemişliğim var.
-
Ticaret haritası o kadar kötü ki her öneriyi şiddetle destekliyorum.
-
-
Zengine zam minimal, fakire zam en üst tabandan vurmuş. Oyuncu dostu nesne market yetkilileri hünerlerini göstermiş

-
Yok ihtiyar ben ayışığı eventinde garibana çökecem. Çar kasanın yanına otoya salıp uyuyacam.
-
Botlara gün doğar
Otomatik tutulurken neden bot kullansınlarki
-
https://hizliresim.com/q9gwf53
EP satın alımlara troy kart eklenmesi gerekli acilen. Bu konuda bir anlaşma sağlanamaz mı? FastFooD
-
Fiyatları önceden söylemeniz daha doğru olacaktır , TBMM bile neyin ne olacağı 1 hafta önceden belli olur.
"Bazı oyuncularımız geçen hafta boyunca bu yaklaşan fiyat artışının niyetini tartıştınız, fakat bizim tarafımızda fiyatları büyük miktarda artırma niyetimizin olmadığını açıklığa kavuşturmak istiyoruz"
Bu cümleden anlayacağımız üzere açıklanamayacak kadar yüksek zam yapacaklardı . Tepkiler yüzünden bir yavaşladılar. İsteseler direkt zamı basar geçerlerdi.
-
Balık tutma sistemi tamamen haksız yere oyuncu banlamak için kullanılmış birşey. Adamlar hile ile sağa sola uçuyor, oyunun içine ediyor. Banlansa bile yeni hesap açıyor. Ama biz oturup uzun süre balık tutarsak bu işte başarılı ve ruhsuz gibi oynarsak evet banlanıyoruz. Balık tutmanın oyundan kaldırılması gerekiyor. Hiçbir şekilde bot vb kullanmadan balık botu sebebiyle bende banlandı. Benzer birden fazla hesap açıp banlanan ve profesyonel bir şekilde elle tuttuğunu kanıtlayan büssürü insan var ama oyun yönetimi bunu sallamıyor. Binlerce EP yüklenen hesapları bu şekilde banlıyorlar.
Balık konusunda katılıyorum. Apex ya da zephyr serverlerinin birinde arkadaşım 2-3 saat 3 karakter balık tuttu. Yabbie ile ep takaslarım diye. Gün içinde ban yedi. Banı 3-5 gün sonra yanlış olmuş denilerek açıldı. Bu 3-5 günlük süreçte farklı serverdeki ana karakterini yoktan yere oynayamadı. Balık fiyatları düştü para verdiği balık kılavuzu gitti. Olan hevesine oldu.
-
Hayatında ilk defa item ürettin sanırım tebrik ederim. Daha iyileri zamlı ep fiyatlarıyla senin olur.
-
Yapacak bir şey yok. Yeni tura gireceksin.
-
genişletilmiş depo alarak kontrol sağla
-
Alt yapı varsa günlük açmak iyidir.
-
Bu açıklama Onyx girişlerindede aynı şekilde zam olacağınıda kast ediyor değil mi ? Birden fazla hesabım var fakat ben bu hesapları açıp harcama yaparken şuan ki makul fiyatlara dayanarak yaptım. Şimdi ne olacak ? Hesaplarımın aylık girişlerini yenilemediğim takdirde silinecek mi ? İşleyiş nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
Hesap silinmez ancak giriş bedelini ödemezsen erişemezsin.
-
Önce düşük oranlara alıştırıp sonra zam getirmek... madem gf var idi beni niye yarattın
Oyunu lagdan, teknik problemden zaten oynanmıyor, oynamamak için daha çok bahanemiz olacak :))Köy meydanında çembere davetlisiniz
-
FastFooD içeriklerde mi fiyat değişikliği olacak, epe mi zam gelecek yoksa ikisi birden mi. Tahmini 3000 ep 600 Tl olacak sanırım.