Büyük canavar taşı +4 pazar da 12 adet var 100-140 w arası geleli ne kadar oldu ? oyunun saçmalık derecesi artık izah edilebilir bir boyutta değil. Ay ışığı kılıcı mıydı neydi pazarda baktım +0 a bile rastlamadım. hep söylüyorum bunları 3-5 kişi yapsın diye mi tasarlanıyor ? abi wampir soyundan gelmiyoruz şurda yarın ne olacağımız belli değil. eskiden 99 döneminde oyunun en iyi zırhı olan siyah çelik yarı insan kılıcı falan pazarda bunların malzemesini bulup deneme fırsatımız oluyordu şimdi bu nedir bu saçmalığı bana kim izah edebilir ? silahımıza yeni gelen taşı ekleyecez pazarda 12 adet var ve 100 w bu şakamı ? bu abartı düzeyde zor olan şeyler oyunu bozdu. belirli kişiler yapıyor onlarda. w leri ne yaptığı belli değil diycem de çokta belli değil gibi değil. görüyoruz videolarda anahtarcılar balathorcular hep aynı kişiler bu oyun neye hizmet ediyor artık ben anlamıyorum bu adamlar zengin olsun diyemi oyunda 3 5 kişi yaptın bunları bütün piyasayı ele alsın diyemi ? düşünüyorum çözemiyorum yani bu silahlara zırhlara ulaşmak için benim nasıl bir yol izlemem ne yapmam lazım ?
koca marmara sunucusunun dongan arazileri tek bir loncanın elinde, lonca sembolünü de kırmızı x (x) şeklinde yapmışlar. keyfi takılarak char dizmek pek mümkün değil, kaldı ki her yerde bir şeyin mafyası var, biri kasarken diğeri kasmasın diye tutuyorlar. söylenecek çokta bir şey yok, oyun bu; işimize geliyorsa oynarız, gelmiyorsa oynamayız. ben 1-2 ay oynayıp 6 ay girmiyorum şahsen. luciferın pazarına bakıyorum, +15 kasklar, +12e kadar yılan silahlar camda. o paralara marmara da +8 +9 silah, maks +10 kask alabiliyorsun. sebebi itemin üretilemiyor olması veya satılmıyor olması değil. itemleri parası olana gruplarda tl ile satıyorlar, böylece item ne pazara düşüyor, ne de piyasası düşüyor. bak bi videoda 5-6 aylık asgari ücreti efsuna basan yayıncılar bile 15k 20k won borç alıyorlar, rekabet olursa bu para babaları nasıl zengin kalır da borç adı altında 15-20k won dağıtırlar yayıncılara?