Petimin kitap oranları (Alastor) 104'de arttı. 105'de bir artış olacak mı boşa mama parası vermeyelim?
Alastor diğer petlerden farklı 105lv olduğunda berserkeri artış sağlıyor
Petimin kitap oranları (Alastor) 104'de arttı. 105'de bir artış olacak mı boşa mama parası vermeyelim?
Alastor diğer petlerden farklı 105lv olduğunda berserkeri artış sağlıyor
''Hayatımdan 6 dk çaldın'' diyenler haricindekilere merhaba
Henüz çok erken ama gelecek yılınız geçmiş yılınızdan daha güzel olması ümidiyle... Happy christmas
Ayrıca müzik seçimleriniz hoş, emeğinize sağlık
Olay aslında basit max EP min EP olayı. GF 30g nazar tılsımı en düşük 900 EP'dan satmak istiyor ve satıyor. Ha satılıp satılmamasıyla gram ilgilenmiyor o ayrı:D Getirilen ürünün adetinin gerçek olduğunu asla düşünmüyorum zaten detaylı şekilde EP ve adet miktarını incelerseniz bariz şekilde anlaşılıyor. GF 30g yüzüklerden 900 EP kazanmak istiyorsa 910-915 gibi EPlarından başlatsın müzayedeyi herkes rahat şekilde alabileceği zamanı olsun, aksi taktirde pek bir kıymeti yok... Nesne market yoğunluğundan dolayı zaten yeni ürünün yüklenmesi zaman alıyor fakat GF bunun farkında değil. Ekran yüklemesi geldiğinde ise EP fiyatı 900 den aşşa düşmemek adı altında ürün otomatik olarak bitiyor, son buluyor diyebiliriz.
Fikrimde en ufak bir değişme yok ep fiyatının artması şart, yoksa alınmıyor xd
Güldürme akşam akşam ya 😄 zaten dümen dümen muhabbetler yazıp yazıp çivilenmeye gerek yok aslında
Gül gül gülmek güzeldir insanın ömrünü uzatırmış
Yemek felan bir tarafada, ama sunu itiraf edeyim sayısal zekana gercekten hayranım. Çünki sayısal zeka bende yok sözel bendeki lisede de sevmezdim Üniversitede de sevemzdim Matematikle ilgili ne varsa sevmezdim zaten onlarıda hep alttan alarak zar zor bitirmistim.
Olmayınca olmuyor sayısal zeka napalım
Yanaklarım al al oldu deme öyle Fena mı işte bir birimizi tamamlarız hayatım
Selam selam iyi mi akşamlar yiğidom Keyf-i
Demeee o asma kilit sana yakışmaz aman ha 😄 izlemek iyi de iki kelam etmek hoş oluyor
Çok çekingenim konuşmaya utanıyorum
Tabi tabi o yemek yapmayı bilmedigini bildigim zamanlarda yapmıs oldugum bir isgüzarlıkmıs:D
Gecen bogaca ne hala geldi birinin basına fırlatsam tık ederdi vala
Ne eğleniyordum ama he keşke belli etmeseydim belki hala eğleniyordum
Lütfen ürünleri oda sıcaklığında kullanalım
Estafurullah ama yemek yapma konusunda gercekten iyi
Bana tarif vermisti Umut bire bir uyguladım hamur bildigin tas olmus pisince
Öylemi hep buralardamısınD:
Bilemedim ki bunu sen daha iyi bilirsin Ayrıca ben yemek yapmayı bilmem xd yumurta kırmayı sen öğrettin hatırla
Hesapta asma kilit görmediğin sürece hep buralardayım hoş bulduk genelde izleyiciyim severim izlemeyi
.DD gelmis mutfaktan
Niye ayıp olsun mutfaga gidiyorum demissin dahada ses cıkartmamıssın onu diyor
Çıkamamış olmamı düşünmesi ayıps
Hürmetler aba sagolasin. Ağabey nerede yahu geçen mutfağa girdi hâlâ çıkamadı
Ne kadar ayıp.
PvP'de Kritik Vuruşlar
- PvP'de normal saldırılardan kritik vuruş şansı azaltıldı.
- PvP'de becerilerden kritik vuruş şansı artırıldı.
- PvP'deki kritik vuruşların bonus hasarı yeniden tasarlandı. Hasar artık iki katına çıkmıyor, ancak silah hasarına ve silah yükseltme seviyesine göre hesaplanıyor. Bu değişiklik, PvP'de kritik vuruş hasarını %40-60 azaltır.
17.5 Patchlogda notlar böyle.
Sana söylemek istediğim 100 kritik vuruş şansına sahip olsan bile bu oran normal vuruşlarda 20 kritik vuruş şansı gibi hesaplanıcak.
Sanırım yeni oyuncular bunları merak ediyor
Derindarbe zamanında kritik ve kutsama oranlarını düşürdüğünde kritik hasarını da 2 katı hasardan çok kötü bir orana düşürmüştü. Hiç bir değeri kalmadı Pvp'de
Derindarbe yönetimden ayrıldığı için forumda ki o post yok artık.
Yanlış hatırlamıyorsam 2016-2017 yıllarındaydı...
Kritik vuruş ws de tam olarak ne işe yarıyor ? nasıl bir etkisi var ?
Çok eski konularda vardı sanırım tam olarak hatırlamıyorum oranını fakat 60 k hasarı 65 k hasar yapar o kadar düşük oranda etkisi var xd