Posts by Moisa
-
-
-
Sunuculardaki karakter sıralamasında aynı exp'e sahip karakterlerin sıralama mantığı nasıl işliyor bilgisi olan var mı?
Örneğin bir sunucuda ilk 3 oyuncu Şampiyon 30 level olsun, ayrıca normal ve şampiyon exp'leri üçünün de tamamen dolu diyelim.
Bu durumda sıralama rastgele mi olur? Eğer rastgele sıralanıyorsa aynı oyuncunun sürekli 1. görünmesi sebebiyle haksızlık olmaması için bu sıralama belli aralıklarla değişir mi? Ya da alfabetik öncelik, karakter sınıfı vb gibi belirli bir parametre var mı sıralamada önde olmayı sağlayan?Bunun cevabını daha önce forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama cevapta ilk ulaşan sıralamada kalır değişmez denilmişti. Yani ilk exp fulleyen 1. Sırayı alır
Benim bildiğim kadarıyla ilk fulleyen değil de, en kısa sürede exp fulleyen 1. oluyor. Demek istediğim; birisi girdi full kastı hiç AFK kalmadı ve exp doldurdu, diğerlerinden kısa süre oyunda kalıp expi fullediyse o sıralamada 1. oluyor. Yani oyunda en etkin süreyi geçiren gibi düşünebiliriz. Tabii doğruluğundan emin değilim, nereden duyduğumu hatırlamıyorum muhtemelen kendim fikir yürütmüş bile olabilirim.Başka serverden gelip 1. Sıraya yerleşenler de oluyor o sebeple bana mantıklı geldi.
-
Evdeki sanat köşem ve benim Yüzüklerin Efendisi sevgisi…

-
Tombala sadece tek serverde oynansaydı da nesne düzgün olsaydı daha iyiydi.
-
Böyle yazmış CoMa

Tekrar DC kurma vakti gelmiş anlaşılan, çok teşekkür ederim.

-
FastFooD tombalanın bütün sunucular da yapılabiliyor olması hakkında bir açıklama gelecek mi acaba?
Evet bilerek yapıldıysa alalım bizde

-
-
-
-
Çok vardır da ilk aklıma gelen ve genellikle yakın çevremin söylediğii; iyimser oluşum. Yani her olayda ilk önce iyiye yoruyorum. Tabii bu tutumum gerçeği görene kadar sürebiliyor.

Sizi tanıyan insanların hakkınızda yanlış bildiği şey nedir? -

Diğer türlü daha iyiydik ya
-
Öyle bi boşvermişlik var ki üzerimde, geçmiyor da.. o yüzden ben ona ayak uydurmaya başladım

-
Oyuna pek bakmıyordum bi nazar alırım diye öylesine girdim, nesne market asla açılmadı daha çok stress oldum çıktım... Hi kaye bu kadardı.

-
again and again…
-
Geçmiş soru ama direkt bağışlıyoruz, bu sebeple o gün koku duymadım 😅
Hangi Manifest kızısınız?

-
-
Üniversitedeyken bir kulübe üyeydim ve oradaki arkadaşlarla köy okullarını ziyaret edip öğrencilere hediyeler dağıtırdık, o içten sarılmalarını hâlâ hatırlarım. Günümüzde ise işim gereği çocuklara etkinlikler yapıyorum, artık beni fazlasıyla tanıyorlar ve sarılmak için uzaktan koşup geliyorlar. Çok masumlar ve onların sevgisini hissetmek beni çokça mutlu etmekte.

Pek kimsenin bilmediği gizli bir yeteneğiniz var mı? -
Soğuk biri değilim de, gereksiz samimiyeti sevemiyorum.

-
Çok nadir arkadaş olmama rağmen, yeni insan tanıma kotamı doldurmuş gibi hissediyorum.