Öyle bi boşvermişlik var ki üzerimde, geçmiyor da.. o yüzden ben ona ayak uydurmaya başladım ![]()
Posts by Moisa
-
-
Oyuna pek bakmıyordum bi nazar alırım diye öylesine girdim, nesne market asla açılmadı daha çok stress oldum çıktım... Hi kaye bu kadardı.

-
again and again…
-
Geçmiş soru ama direkt bağışlıyoruz, bu sebeple o gün koku duymadım 😅
Hangi Manifest kızısınız?

-
-
Üniversitedeyken bir kulübe üyeydim ve oradaki arkadaşlarla köy okullarını ziyaret edip öğrencilere hediyeler dağıtırdık, o içten sarılmalarını hâlâ hatırlarım. Günümüzde ise işim gereği çocuklara etkinlikler yapıyorum, artık beni fazlasıyla tanıyorlar ve sarılmak için uzaktan koşup geliyorlar. Çok masumlar ve onların sevgisini hissetmek beni çokça mutlu etmekte.

Pek kimsenin bilmediği gizli bir yeteneğiniz var mı? -
Soğuk biri değilim de, gereksiz samimiyeti sevemiyorum.

-
Çok nadir arkadaş olmama rağmen, yeni insan tanıma kotamı doldurmuş gibi hissediyorum.

-
3d yazıcımdan yeni tasarladığım objeleri çıkartıp boyamak, bir de dokulu tablo hazırlamak.
En yakın arkadaşınızın en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz 2 özelliği nedir?
-
-
Kankimin motivasyon konuşması ahhsah

-
Yük olmayı değil, yükümü kendim taşımayı öğrendim bu hayatta.. Belki bundandır sessizliğim.
-
-
Biz diyoruz eşitlik olsun, tekelcilerin eline kalmasın. Onlar diyor kıskanıyorsunuz

Şöyle ki; şu an uzun süredir donmuş anahtar yapmıyorum, kalp anahtarındayım. Yani direkt olarak etkilenmiyorum ve hattaa şu an yılan silahım +9 ve alastor kesebiliyorum, yani ucuzdan anahtarları alır alır girer silahıma artı denerim, avantajıma bile gelebilir bu durum. Fakat takıldığım(ız) nokta; sırf başka bir oyuncu bu durumu duydu Dongan’da hemen araziyi aldı diye nasıl benden bu kadar fazla avantaj sağlayabilir? Belki ben ondan daha çok emek ve para yatırıyorum o sadece lonca kirası ödeyecek ve asla o araziyi alamıyoruz bu mantıklı bir durum mu? Eşitsizlik yok mu? Bunu savunuyoruz.
Ki şunu da belirteyim, oyundan loncası bir abimiz istediğinde gel gir açarım tarzı konuşmasına rağmen ben istemiyorum, neden adamı sürekli bunun için rahatsız edeyim mesela ben sevmiyorum böyle şeyleri. Hatta benim şu an Dongan’da arazim olsa bile ben aynı bu şekilde bu duruma karşı çıkardım.Kısaca, Yoharadansa geriye dönüp hidra kesesim geliyor.

-
Herkesin emek verip yapabileceği şekilde gelen güncelleme yani görevler vs güzeldi mantıklıydı da, bu ne şimdi? anladıkça oyundan soğuttu.
“tekelleşmişsen veya tanıdığın varsa rahatsın, diğerleri naparsa yapsın” güncellemesi olmuş. -
-
Tuttu
İyi bir yüzücü?
-
Oysaa konuşmuyor ve uzak olsam bile, hâlâ saygı duyduğum ve mutlu olmasını istediğim insanlar var…🙏
-
Etmem. Hatta seneler önce aynı firmada daha üst bi pozisyondan işe girmiştim, maaşı yüksekti ama daha stressliydi, bile isteye daha huzurlu ve sevdiğim şu anki bölümüme geçmek için çabaladım ve geçiş yaptım. Hatta o zamanki müdürümüz; “Emin misin bak maaşın düşecek” demişti, tereddütsüz en kısa zamanda geçmek isterim demiştim

Fala inanır mısın ve hiç fal baktırdın mı? Baktırdıysan da gerçekleşti mi? -