Posts by STORMFANG

Viranee  STORMFANG hepsini kapattım, açık sunucu olduğu için yenileri gelebilir - discord veya forumdan bana mesaj atabilirsiniz bu konu için

Ezel için teşekkür ederim :)

Bu gibi işsizliği yapanlar hesapları birkaç saat içerisinde kapanınca bir süre aynısını yapmıyor. Dirençlerinin bu şekilde hızlı aksiyon alındığı zaman kırıldığı kanaatindeyim. Emeğine sağlık

Demekki sırf çar kessin diye özellikle koyulmuş barbaraos bütün chlerde gardiyanda bot dolu. şu an oyunda hiç gm yok mu ?

Diğer ch'lerde de aynı durum var şu an :D psikolojik deli sanırım bu botları açan şahıs. Tüm ch lerde gardiyana 6-7 tane çar sabitlemiş serbestte milleti doğruyor

Gün geçmiyor ki şaşırmayalım ama 1 yıl evvel ağlaya sızlaya yayınlar yapıp af isteyen ve yüzlerce izlenen bir X yayıncı bazı sebepleri öne atarak (yine) oyun sonu yaparak insanların güvenip yaptığı bağışları/abonelikleri hurra diye kenara atıp yine insanların destekleriyle yaptığı itemleri/simyaları satıcıya sattığını söyleyerek P sunucuya geçtiğini duyurdu. Yine geçen benzeri bir yayıncı aynı yayınları açıp af istemişti faydalanıp yayına başladı ve şu an bildiğim kadarıyla halâ yayın yapmaya devam ediyor. Yakın zamanda yine bir veda videosu izleriz gibime geliyor ama bakalım...

Sorun bu ve benzeri kişilerin bu oyun üzerinden bir gelir elde edip insanların desteklerini bir şekilde kullanıp sonra kenara atması değil. Çünkü zorla yapmıyorlar insanlar bile isteye bu bağışları abonelikleri sağlıyor tamam. AMA

Sorun; Defalarca örneği olmasına rağmen bu insanların aylar sonra belki uzunca bir süre sonra P sunucularından aldıkları para eridikten ve devamı gelmedikten sonra tekrar af yayınları yapıp geri dönmek için ağlayıp sızlamalarını göz önüne alıp dönmelerine yeşil ışık yakan GF şirketi ve belki öncülük eden yönetimimiz. Affetmeyin hoca ! Affetmeyin ! Şimdi birkaç konu yukarıda yine bir Y yayıncısı dün bir yayın açmış, şahsın yayın başlığında "COMA HELE Bİ GEL BURAYA" yazıyordu. Bu şahıs eğer aftan faydalanıp da TR yayınlarına geri dönerse gerçekten benim bu oyun yönetimine olan saygım tamamiyle yok olacak.

Arkadaşlar selamlar,

Ejderha gücü şaman oynuyorum da skillerde çan bonusu var. Şu an yılan silahlarını alacak bütcem yok ancak kyanit yalpaze mi kyanit çan mı takmalıyım

Merhaba,

Ejderha gücü şamanda çan bonusu var evet ama genelde BSTR farkı sebebiyle yelpaze tercih ediliyor. Bende ejderha gücü şaman oynuyorum ve yelpaze tercih ediyorum çünkü çoğunlukla yetenek kullanarak farm yapıyorum bstr farkı işime geliyor. Kyanit çan ile kyanit yelpaze arasındaki farkları test eden vardır belki ama etrafımda da yılan çanı kullanmayan şamanlar genelde yelpaze tercih ediyor.

Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar bildiğiniz gibi Jotun patronuna girebilmek için 5 karakter ile görev yapmak gerekiyor. Şuan oynadığım serverde şampiyon seviye karakterler yeşil iksir için Hükümdarı tekel haline getirmiş durumdalar, buda normal oyuncular için neredeyse görevi yapılmaz hale getiriyor. Önerim Jotun'a yine 5 karakter ile girilsin, yine 2 saat soğuma süresi olsun sorun değil ancak görev ile uğraştırmayıp her karaktere geçit bileti alarak girebilelim.

Teşekkürler.

Biletle girme konusunda hak veriyor ve destekliyorum.
    Bu kadar oyun sürem boyunca yalnızca 1 kere uğraştım jotun görevleri için. O da sırf oyunda onu da kesmiş olmak için o deneyimi edinmek içindi. Bir daha yanından bile geçmedim diyebilirim :) Bence de biletle girilebilir. En azından (benim gözümde) üst seviye farm değil. Düşük-orta bütçeli çarların kesebileceği bir boss haline gelir ve bir piyasa oluşturur. İnsanların gireceği varsa bile şu görev zımbırtısı sebebiyle jotunun yanına bile uğramıyor. 1 kez kestim dedim mesela ama kestiğim tarihi bile hatırlamıyorum o kadar uzun zaman oldu.

Merhaba,
    Depo şifresi veya X bir hesabın ayarlarında (karakter silme kodu) vb. maile gelen linklerde bir sorun yaşayan oldu mu? Yakın vakitte depo şifresi sıfırlama veya karakter silme kodu linki isteyip sonuca ulaşan var mı? 2 gündür uzun zamandır kullanmadığım hesabımın depo şifresini sıfırlamak istiyorum ama başaramadım. Maile gelen link'e tıkladığımda beni direkt gameforge'nin istemciyi indirme sayfasına yönlendiriyor. (Oyun yüklü ve kullanıyorum.)

Maile gelen link ve tıkladığımda yönlendirdiği sayfanın ekran görüntülerini paylaşıyorum. Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum bilgisi olan var mıdır?

Sunucuya yeni hesap oluşumu kapanmadığı sürece diğer çözüm önerilerinin bir önemi yok.

Keza, o bile olsa 2 yıldır açık olan girişler için stok hesapların olmama ihtimali yok. En az 3-6 ay arası da onların temizlenmesi sürer. Her yerde hile var ama göz önüne serecek kadar kullanmıyorlar. Ezelde sarı bayrak girişinde 40dk bekledim, 100+ hileli hesap giriş yaptı. (Tek bir ch de) ve hepside konuyu açan arkadaşın bahsettiği isimler gibiydi. Kış ve geçici sunucu Apex ile birlikte ezele girişler açılmadan önce de oynuyordum Ezelde. Hile vardı, yakalanınca telafisi onlara ağır oluyordu bu sebeple gizli saklı kullanıyorlardı. Artık gizlemiyor olmaları tüm sorunları da beraberinde getiriyor.

Ejderha yardımı şaman için çok kolay 128 kritik

Ejderhacı şamanım ama bana 2k hp 20 büyü hızı silah fişi yetiyor, 10 kritiklisini yapmaya çalışmak çok gereksiz olur benim için. Bilezik olarak da cennet kullanmıyorum benim için uğraştırıcı olacaktır o yüzden değmez :)

şu tarz hesaplamaları bir türlü anlamıyorum. oyun algoritması bul karayı al parayı mantığı full oyuncu aleyhine algoritmik denklem yaratmak üzerine gibi. miss gibi %100 olan %100 kritikle vurmalı iş ne mantığı var şu tarz saçma şeylerin anlamadım gitti.

Kesinlikle katılıyorum. Her şeyi maksimuma çekeceğim ve bu hesaplama mantığında maksimum %40-%45 civarında bir orana sahip olacağım.. %100 kritik olayı neyse ki düz vuruşta çalışıyor da hidra kestiğim çarımda ekstra masrafa girmeme gerek kalmıyor %100 yapıp geçiyorum

https://fr-wiki.metin2.gamefor….php/Coup_critique_(effet)

Fransız wikisinde garip bı hesaplama yapılmış anlamadım ama belki işine yarar

Evet tam olarak işime yaradı çok teşekkür ederim :)

Kritiğini 128 yaptığında yetenek ile karşıdaki boss veya bir kişiye kritik atma olasılığın %44 olur diyor. Bu hesaplamaya göre, %20 şansla kritik atmaya devam ya uğraşamam o kadar :D %60-70 falan imkanı olsaydı uğraşılır da..

Merhaba,

Düz vuruşta kritik 100 olduğu zaman her düz vuruş kritik oluyor ama yeteneklerde bu durum nasıl işliyor net olarak bilgisi olan var mı?

"Giriş bilgileri hatalı" hatası alanlar gelsin hele bi sarılalım...

FastFooD comam, ticket açtım ama 1500 gün boyunca öldürmediğim petlerim ve gerçekten ciddi won değerine sahip fişlerimin kostümlerimin süresi bitmeden çözebiliriz bu sorunu değil mi? İkili doğrulamalarım açık, vpn kullanmıyorum ve bu sorunla neden karşılaştığım hakkında en ufak bir fikrim yok

Karakterleri kaç Lv'e kadar silebiliyorduk? Bilen birisi cevaplayabilir mi lütfeN?

Önceden 70'ti, sonradan 99 ya da 90 oldu diye biliyorum ama emin değilim. 70 levele kadar silebileceğine garanti verebilirim. Üzerini bilmiyorum

Sunucu: Ezel

Nick:

qSinan21Susa

KardIlte55

Bak876Gun

95BaranSarit

CagIsi38

IremBiyik34

Zihni32Pamuk

OlcayDinc614

20MahirGoksu

Not: Bu isimler ve benzerleri düzenli olarak bu şekilde isimler açarak hile ile kasılmaktadır ve etkinliği de hile ile oynamaktadır. Bu ve benzeri isimlerin tamamının hile olduğunu 30 dakika boyunca çekimini yaptığım video ile ispat edebilirim elimde mevcut video kaydı bulunuyor. Ezel sunucusu için bu gibi isimlerle açılan neredeyse tüm hesaplar hilelidir.

İyi forumlar.