Posts by xMaRJiNaLL

Eskiden 3-4farklı kombinasyonla buz tılsımını zorlansakta alirdık. Şuan sadece 2kombinasyonla aliniyor.

"9kuyruk, ork reisi, ork reisi"

veya

"Örümcek, örümcek, ork reisi"

Bekle ki gelsin. Bu sene oynanmaz.

Ki buz tılsımı için 6-7 puan gösteriyor. 6puan nasıl olacak ? Hiç bir kombinasyonla 6 puan olmuyor.

Parası olana bol şans.

Tamamen hayal kırıklığı 👎

birde kardeşim oyunda pazardan bi bilezzik alıyım dedim
    120 sayfa efsun okumak zorunda kaldım bu nedir ya ?
    koyun efsun aratma ile aratalım bi item için 2 saat efsun okumaktan gözlerim kör oldu.
    her seferinde bunu yaşıyoruz.

yapın extra bi sekme sayfa efsunları olanları göster diye ben oyun oynamak istiyorum 120 sayfa efsun okumak nedir :(

Şu oyunda okuduğumuz efsun kadar kitap okusaydık âlim olmuştuk

Asağidaki görselde olduğu gibi yağma kartlari ve yesil fasülyeler hala depolara girmiyor bunlara ne olacak ? Hangi çağdayız ? Bağlı nesneler girmeyebilir ama en az yağma girmeliydi diye düşünüyorum.

Yağma

Depoya konmayı geçtim, neden hırsız eldiveni, tecrübe yüzüğü, otomatik av, üçüncü el gibi hesaba işlemiyor. Direk hesaba işlesin depoya konmasın 😅

Gülez olur gelmeli hatta aradığın efsunu da yazabilsek çok kolaylık olur
    Örnet cennetin kolyesini arıyorum patron güç metin olsun istiyorum, pazara her gittiğimde sayfa sayfa dakikalarca bakmam gerekiyor :(

O konu çok sıkıntılı da,

Şöyle bi öneri verebilirim, bende bi item aradığımda 1-2kere böyle detaylıca bakıyorum pazarda. Daha sonraki aramalarımda ticaret camından "en yeniler" olarak aratıyorum. O zaman piyasaya yeni düşmüş itemleri görüp aynı iteme tekrar tekrar bakmamış oluyorum

Ayrıca konuyuda destekliyorum.

Geçici Çözüm önerisi; Misal bk ararken30-40 sayfalardaki 2mlere kadar geldiniz ürün aldınız başa attı. Fiyat kısmını minimum olarak 2m yazın. En azindan 30 40 sayda gitmekle uğraşmazsınız 1.sayfa direk 2mi gösterir.

Tabiki bunun çözümünü oyuncular aramayacak. Gameforcenin bunu çözmesi lazim artık.

yere düşen itemi toplarken tıklamama rağmen karakter boşluğa koşuyor item yerine başka birşeyi algılıyor gibi yerden itemi almak slotu kesmekten daha zor bende mi bir problem var oyunda mı

Oyundaki bir hata bu. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Nemere kestikten sonra sandiklari alacam diye savaşıyorum resmen

Senelerdir bir çözüm bekliyoruz bu konuda ama gram ilerleme, çözüm yok. Pazarları gezmeyi çok seven birisiy(D)im. Mevcut durumdan sonra pazar gezememeye başladım. Bu da benim oyundan zevk alamama nedenlerimden birisi. Pazar isimlerini de efektlerinide kapatsakda nafile.

Şuan yaptığım tek şey; eldeki itemin camdan ederine bak at pazara çık pazar alanından.

Daeyemi şehri var bomboş duruyor orasınıda ticaret amaçli değerlendirilebilse güzel olur. (O bölgede pazar kurulmasa bile. Pazarı orada düzenleyebilelim, tic camını orada kullanabilelim)

Girişleri açsan ayrı derttt, açmasan ayrı derrrtttt

Ilk önce hilelerin temizlenmesi lazım. Ben charonda oynuyorum. Öyle pek hileci denk gelmedi fakat meraktan safir sunucusuna giriş yapmıştım. Hileleri görünce 1 hafta dayandım girmedim bir daha

Şuan pc başında olmadığım için tahminen yazıyorum da bende 25veva 26 sn buzun gücü var. Elimdeki yay 39ort 20buzlu +9 zodyak. Kolyede 5patron var. Eldivende şimşekle neşit hasarda saldır efsunu var

ölümcül gücün yüzüğü takılı. Tılsım olarak +6 105level tılsımi takılı. +7 buzun gücü veriyor. Yüzde 25 buz direnli

Kritik ve delici şebnem ve ayisigindan cikan kritik ve deliciyle 100u geçiyor. 3.kafada büyü çozme yediği icin kritik 86ya düşüyor. Delici hala 100ün üzerinde oluyor

85lwl nessiem var. Canavar talim berserkerli. Saldırı markası basıyorum. Biyalog daha buz topunda. Bugun yarın bitecek. Dönüşüm P. Yüzde 20veya30arasında kesiyorum. Bazen lag girince yüzde 10-20arasinda kesiyorum.

Şamanımın liderliği m4 olması lazim. Oradanda 36str geliyor.

Ilk girdigimde canavar baligi falan basıyordum. Baktım rahat kesiyor. Artık onlari basmamaya başladım.

Ilk etapta aklıma gelen bunlar

Böyle şeylerin ücretsiz olması lazım :)

Evet bu tarz şeylerin ücretsiz olması lazım fakat ücretsiz geleceğini hiç sanmıyorum.

Günde 2-3 saat anca giriyorum. Zamanımın çogu envanter düzeltecem diye geçiyor. Şuan tek derdim yeter ki gelsin de nasıl gelirse gelsin

Destekliyorum. Oyun içinde ""özellikle slotlardan düşen her nesne"" ek olarak sandıklardan çıkan pazara konulabilmeli.

Kutsama kağıdı eventi oluyor. Pazara atılmıyor. Sandıktan taş sanatı çıkıyor. Pazara atılmıyor.

Bi ara metinden çıkan pelo ve tecrübelerde konulmuyordu da Allah'tan onu düzelttiler. Yoksa depo önünde satmaya çalışmaktan canımız çıkıyordu