Posts by xMaRJiNaLL

Gerçekten üzücü bir durum. Sadece bir oyun için insanlar birbirlerinin emeklerine çökerek nasıl vicdanları rahat ediyor anlamış değilim. Oyunda adam gibi adamlarda var, karaktersiz de bir sürü oyuncu var.

Fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim. Bu lanet oyun cidden bırakılmıyor sadece ara veriliyor.

Çok denedim bırakmayı. Bıraktımda. Anzısın aklına geliyor şeytan dürtmeye başlıyor direniyorsun, direniyorsun, direniyorsun. En sonunda pes edip kendini ve bütçeni zora sokmadan, yavaş yavaş hırs yapmadna keyfini çıkararak oynamaya karar veriyorsun. Sonra başlıyorsun ve en geç 1-2 hafta sonra sabaha kadar oynamalar, işe uykusuz gitmeler ve hırs yaparak oynamaya başlıyorsun. Sonra döngü aynı şekilde devam ediyor.

Yaş 31, Vilusa serveri açıldıgından beri onlarca çar kasıp bırakıp geri gelmişliğim var. bırakılmıyor.

Umarım başarırsın. Hakkında hayırlısı olsun

Değerli yorumlarıniz için hepinize teşekkür ediyorum.

En azından sorunun sadece benden kaynaklı olmadığını oyundaki çoğu kişinin bu durumdan muzdarip olduğnu anlamış oldum 😇

Mapta metin keserim +7 zirhları alıp 9 a basıp satarım. Bana ek gelir olurdu. Fakat yapılan son yapılan güncellemelerden sonra çıldırmamak elde değil. 45 adet +7 zırhtan 1 adet zırh alabildim. Ortalama her 4-5 basışta 1 tane alırdım mutlaka. Şaka gibi.

Tombalaya gelecek olursak o zaten tam bir fiyasko. Büyük ödül desen Allaha emanet. Yine son güncellemelerden sonra şans simgesi bile çıkmaz oldu. Açıyorsun açıyorsun pot çıkıyor. Abuk subuk şeyler çıkıyor. Nesne market depom Jinho Büyükşehir Belediyesi, Pyungmoo çöplüğüne döndü.

Kesinlikle katılıyorum 200 ID'si olanlar var. Çok saçma bir durum olur fakat bazı eşyaların açılabilir mesela etkinlikten elde edilen Kötü Ruh Kovma Kağıdı gibi.

Buna ilave olarak hangi sandik hatırlamıyorum ama birinden kutsama küresi çıkıyor mesela. Onunda ticareti acılabilir. Sonra mutlaka lazim olacak dusuncesiyle envanterde duruyor. boş yere yer kaplıyor. Hatta bazı ürünler anlamsız şekulde depoya bile konmuyor

Kesinlikle katılıyorum, aslında envanter sayısının genişletilmesinden ziyade aktif olarak kullanılmayan +basmadır, sandıklar vesaire gibi eşyalar için korsan sunucularda hali hazırda yıllar yıllar önce yapılmış olan K Envanteri denilen sistemin getirilmesi aşırı aşırı büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Yani hadi bunu da para olarak görün Game Forge bunun da gerekirse aylık ücretlendirme ile alınan bir sistem olmasına bile razıyız.

Kendim için söyleyeyim ben hem aura hem anahtar hem boss hem de sunak farmı yapan bir şamanım. Envanterimde oluşan karmaşıklığı en iyi şaman oynayan ve her farmı ucundan tadan kesimi çok iyi bilir. 3 ID hesabım var 4 envanterini açtığım neredeyse 2si doldu şu an diğer eşyaları ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Bu gerçekten masaya yatırılmalı diye düşünüyorum.

Çok mantıklı bir öneri destekliyorum. Ayışığı bile açamıyoruz. Ne vardıda şu sandık açınca envanterde yer yoksa eşyaların yere döküldüğü sistemi değiştirdiler. Sistem eskiden güzeldi sinir ediyor insanı 50 sandık açıp envanter temizlemeye çalışmak.

Eskiden ayışığı kasması dertti, şimdi ise açması bi dert. Mesela bunun içinde, envanterde, kemer envanterini açtığımız şekilde bir sekme olsa silinecek itemleri direk oraya atıp silsek fena olmazdı. Bunları yapmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum

pek çok şey gibi bu da saçma. envanter 4 sayfa, depo 3 sayfa. ee düşen eşyaların çoğu üst üste binmiyor, sadece oyundaki eşya yükseltme eşyalarının çeşitliliği 1000'in üzerindedir, temel becerilerin bkları (5*12)+6 = 66 adet, daha işin içinde diğer bklar yok savaş sanatları veya 7-8-9 beceri gibi şeyler. sandık çeşitleri belki 200'ün üzerinde ve onlarında çoğu üst üste yığılmıyor. elimizde ne var peki? depoda 3, envanterda 4 sayfadan 315 slot, hadi kemeride ekle 327 slot. oyundaki tüm bklardan birer tane envanterda tutayım desen, %70-80i doluyor. ninjamın 2. ve 3. envanterında sadece zihin taşı var, 4. sayfada bağlı araç gereçler var, 1. sayfada biraz pot biraz ıvır zıvır. etp düşse pot atıp alıyorum.

envanter genişletme de olmasın, bedava olsun kardeşim. yıllardır tüm oyuncular her şeyin üst üste yığılmasını istiyor. bunu yapmıyorlar, limitli envanter veriyorlar, üste birde o kısıtlı şeyi kullanmak için para ödemekte istemiyorum. 6tane charın envanterı full açık, depolar premium. yer yok ama. yok yer. bedava yapsınlar, saçma sapan eşyalarıda üst üste eklesinler. çarktan gelen özütleri %100 iken yığmayı biliyorlar, gerekirse eldiven ve tec bile böyle olmalı. 200tane eldiven stoklayım desen, tüm yan charları doldurman gerekir.

Ben GF nin bedavaya günahını bile vermeyeceğini düşündüğüm için, bedava verme seçeneği aklımın ucundan dahi geçmedi.

Arkadaşlar daha önceden açıldımı bilmiyorum göremedim fakat yazmadan da geçemedim. Bilindiği üzere enventer sayımız 4 ve ne olursa olsun yetmiyor. Sürekli o hesapdan bu hesaba item aktarmakla oyunda çok vakit kaybediyoruz. Oyunan 5-6-7-8 veya kaç olabilirse ve yine "envanter genişletmesi" ile genişletebileceğimiz şekilde envanter eklenmesinin iyi olabileceğini düşünüyorum.

Bu konuda bende ayni fikirde olan arkadaşlarımızın da olduğunu düşünüyorum

Selamlar. İyi forumlar

Lütfen rica ediyorum şu çarşı haritasını düzeldin. Ya köyden alışveriş yapıp pazarımıza eşya koyabilelim ya da farklı chlerden de eşya koymayı eşya almayı açın. Gerçekten illallah ettim. 2.5 saattir 2 sayfa pazarı kurmaya çalışıyorum. 3 kere client kapatmak zorunda kaldım. Şu optimizasyon olayı düzelirse ticaret bile düzelir dengesizlik ortadan kalkar. Çoğu kişi aman bilgisayarım kasmasın etmesin diye yükselen eşyayı önceki fiyatına atıyor ya da yüksek fiyattan atıp benim eşyam satılmadı burada ticaret ölmüş diyerek oyunu falan bırakıyor. İlk öncelik nesne market çökme sorunu ve çarşı haritasının düzeltilmesi olsun lütfen. Yeter gerçekten.

Eskiden pazarlar 1.köyde iken ticaret bile keyifliydi. Cam kullanmadan mavi1de seyisden başlayıp depocuya kadar tek tek pazarlara bakıp uygun eşyaları çekerdim. Acayip keyif alırdım. Şimdi kapalı cezaevi görünümlü pazar haritasına girmeye korkar olduk :)

Donmuş ekranda olsanız bile enter'a basıp /logout yazıp tekrar enterlarsanız çıkış yapılır tekrar giriş yapabilirsiniz.

*Pro tips :P

Bunu daha önce denememiştim. Mutlaka deneyeceğim.

Fakat pazar alanının ciddi anlamda değişmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez 😇