geçmiyor reis
oyundelisi reis ezelde başlatıp sadece ork dişi görevini tamamlamak yetiyor mu? başka bir durum yok dimi. 90 lv ol 2 ay oyun süresi vs.
geçmiyor reis
oyundelisi reis ezelde başlatıp sadece ork dişi görevini tamamlamak yetiyor mu? başka bir durum yok dimi. 90 lv ol 2 ay oyun süresi vs.
Disfruto Selamlar, Ezel gibi bir sunucuda biyolog bitirmek yerine, bazaltta 30 günlük dragon aboneliği alırsak hesap vip durumuna geçiyor mu?
Marmara sunucusunda oynayanlar neden sevilmiyor ? Geçen sene bende marmarada oynuyordum ve bu kadar kötü bir etiket yoktu üstünde ne değişti 1 senede 🥴
Harbiden bende anlamadım, sövüş mü yaptık millete, çar mı soyduk hak mı yedik ne yaptık abi. Nerden geliyor bu öfke
Ya bu nasıl bir mantık arkadaş 10 yıl önce senin imkanların varken bizim yoktu o yüzden şimdi sürünün böyle bir anlayış olabilir mi o zaman 2004 yılında başlayan birisi hepimizden üstün ona simya bile layık olmamalı böyle mi olmalı yani oyun 10 sene önce böyle miydi, şimdi kalkmış 1 2 kişi konuşuyor bazı arkadaşlar özellikle fastfoodun anketinden beri provakatif söylemlerde bulunarak olayı farklı yerlere çekmeye çalışıyor bizim 10 senede yaptıklarımızı sen 1.5 senede yaptın onu nasıl telafi edeceğiz? hile her sunucuda var beyler ve marmara'nın sorunu şuan hile değil marmara'nın sorunu;
- Userin az olması
- Ticaretin artık tıkanma noktasında olması
- Yıllardır giriş çıkışların açık olmaması
- Etkinliklerin yetersiz olması örneğin muffin etkinliğine npcler bile katılmaz o kadar saçma ve boş
- Okey eventinin artık bi espirisinin kalmaması
çok kez söyledim bir kez daha söylüyorum marmara her geçen gün kötüleşiyor, iyi diyen varsa gerçekten kendini sorgulasın.
sasaspor imza kaşe mühür
Ben hala daha o güç yüzükleri için her ay kaç bin ep harcıyorum. Sen de pazardan yok pahasına okey alıp çıkarıyorsun.
Kardeşim oyunun geldiği nokta belli, sen gerçekten hala yüksek seviye oyuncuların okeyden çıkardığı irade gücü ile mi farm yaptığını düşünüyorsun? irade gücü yüzüğünü kullanan yok. etkiside fazla değil zaten, gözünüzü seveyim irade gücü yüzüğü oyunun gidişatını değiştiriyor gibi yorumlar yapmayın lütfen, Dandanakanda oynuyorsan bile çözümü var, geç bagjaya abi. bizim en azından böyle bi durumumuz bile yok. kısıldık kaldık. event takviminde hala nugget düşüyor, dünya bossu yok çiçek çocuk yok. uriel exp yok o yok bu yok. ama sağolun gümüş okeyimiz var oda hepsine bedel dimi
15 yıllık sv ve yarısı hileci. bence bu yazının da en az yarısı yalan dolan. fakat bu yalnızca benim fikrim. yine cart kuralının curt maddesi gereğince ban yemezsek iyi.
SARAPCI yalan olan kısım tam olarak nedir? oynadığım sunucudaki + ve - leri kendi fikrimce söylüyorum. yalan söylemem ne konuda işime yarayacak ki?
cok enteresan bi bakis acisi. sanki oto av oyunun eklentisi degil de, tam tersiymis gibi. yohara, afk farmi zorlastirdi :v
Yani sungma preminum buff gibi olsa neye zararı olur ki? bazen sizi anlamakta zorluk çekiyorum
Comam Apex açıldı geçişler marmara harici tutuldu bunun mantığı neydi tam olarak. madem bir şeyler değişmeyecek en azından gelecek olan hızlandırma sunucularında marmaraya geçiş sağlansın.
Türkiye sunucusundaki hesaplarım marmaraya geçtiğinden beri marmarada oynuyorum. Sunucu aslında güzel, tam tadında fakat sunucuyu bitiren yine oyuncu. hilesi en az sunuculardan diyebilirim, hile ile ilgili sorunlarımız yok ama gerçekten artık etkinlik takvimi bu sunucu için yetersiz. Okey güzel ama güç yüzüğü gelen kostüm setleri ile çoğu zaman bonus vermiyor. Yani gümüş okeyi kasayım da yüzük için kullanırım yada satarım durumu düşünüldüğü gibi değil. Ayrıca sabit okey olduğu için metal çıkan okey geldiğinde de faydalanamıyoruz. Gerçekten çoğu çarlarımda 999 set var ve oynamaya bile değmez. Oyunu yoharaya çevirdiniz, eskisi gibi loncalar yok. alastor balathor nethis, bu bossları dönen herkes solo dönüyor. E hadi bunuda kabullendik bizde çar kasalım diyoruz büyülü ormanda kıyamet kopuyor. general çekip çar kasmadığın sürece eziyet. bi drop verin ne biliyim bi uriel exp olsun çok mu zor. 4 saatlik eventten nugget, kutsama düşüyor. bu eventler artık eskidi albenisi bile yok. Sunucu birleşimi olmasa bile en azından girişler açılsın. etkinlik takvimi düzeltilsin o zaman marmara eskisinden daha fazla hype olacaktır.
Otomatik av farmlarının kolaylaştırılmasını istiyorsunuz ancak bu herkese zarar, kasımı kolaylaştıkça kasılan miktar artacak ürünün değeri düşecek o yüzden desteklemiyorum. Hesabı otomatik ava atıp unutayım olayı Bu oyunun sonu olucak.
Ürünün değerinin düşmesi gibi bir durum neden olsun ki? 926yasin 'in dediğini düşünün, bu işin zaten belirli yolları var, cor alıpta her gün uzatabilirsin yan chardan kasarakta, el alınta olmasının kimseye zararının olmayacağını düşünmekteyim.
Merhaba,
Simyaların süresini uzatmak için sürenin kerpetinine NPC üzerinden ulaşabiliyoruz bu güzel Ek olarak Haftalık, Günlük, Aylık olarak paketler yapılsa ve ep ile satılsa güzel olmazmıydı.
Sungma PRE buff gibi, EP ile alınan sürenin kerpeteni ya yüzük gibi yukarı gidecek ya envanterde duracak. haftalık aldıysam 1 hafta boyunca simya üzerinde süre sınırı olmayacak.
Yohara güncellemeleri ile afk farm yapmak simya uzatma sebebi ile zorlaştı. Böyle bir güncelleme hem firmayı ep olarak kâr ettirecek, hemde oyuncunun yararına olacaktır.
Merhaba,
Simyaların süresini uzatmak için sürenin kerpetinine NPC üzerinden ulaşabiliyoruz bu güzel Ek olarak Haftalık, Günlük, Aylık olarak paketler yapılsa ve ep ile satılsa güzel olmazmıydı.
Sungma PRE buff gibi, EP ile alınan sürenin kerpeteni ya yüzük gibi yukarı gidecek ya envanterde duracak. haftalık aldıysam 1 hafta boyunca simya üzerinde süre sınırı olmayacak.
Yohara güncellemeleri ile afk farm yapmak simya uzatma sebebi ile zorlaştı. Böyle bir güncelleme hem firmayı ep olarak kâr ettirecek, hemde oyuncunun yararına olacaktır.
Merhaba,
Depodan item alırken bildiğiniz üzere itemlere sağ tık atarak envantere çekebiliyoruz.
Depo açıkken bir kısayol ile üstümüzdeki (giyilen silah zırh vs.) veya envanterdeki itemleri depoya koyabilsek nasıl olurdu?
Örneğin,
Depo açıkken envanterdeki iteme ctrl + sağ tık yapıyorum ve o item depo açık olduğu için depoya koyulabiliyor.