asheren sattığı wonlardan gelen parayla sağlam rüşvet dağıtıyor anlaşılan. ban yediği gün bilin ki rüşvetini vermemiştir.
hahaha BOTla sattığı auralar kasan elaman wiki admini metin2 TR
asheren sattığı wonlardan gelen parayla sağlam rüşvet dağıtıyor anlaşılan. ban yediği gün bilin ki rüşvetini vermemiştir.
hahaha BOTla sattığı auralar kasan elaman wiki admini metin2 TR
şimdi kupon alsam happyde bozdursam oluyormu arkadaşlar ?
olur
10K WON STOK 30K OLSUN AMİN
Saygıdeğer oyuncu arkadaşlarım ;
Biliyorsunuz ki Metin2 de bir sürü event mevcut bu mevcut eventlerin ( eskiden kalan) yeniden revize edilmesi gerektiğini düşünmekteyim
Metin2 event sisteminin çok fazla ID açarak değilde emek vererek (paskalya tarzı) düzenlenmesi gerektiği fikrindeyim
Bu durum oyunda ki lag oluşumuna vb durumların önüne geçecektir.
Oyuncuların oyunda kalma süresini arttırıp tatlı bir rekabet oluşturacaktır.
Event Bossları-Event Metinleri-Event Mapleri oluşturulabilir ( Her seviye aralığı için ayrı şekilde)
https://hizliresim.com/q9gwf53
EP satın alımlara troy kart eklenmesi gerekli acilen. Bu konuda bir anlaşma sağlanamaz mı? FastFooD
imkansız troy dünyanın hiç biyerinde aktif kullanılmıyor
"Bazı oyuncularımız geçen hafta boyunca bu yaklaşan fiyat artışının niyetini tartıştınız, fakat bizim tarafımızda fiyatları büyük miktarda artırma niyetimizin olmadığını açıklığa kavuşturmak istiyoruz"
Bu cümleden anlayacağımız üzere açıklanamayacak kadar yüksek zam yapacaklardı . Tepkiler yüzünden bir yavaşladılar. İsteseler direkt zamı basar geçerlerdi.
Bro zammı almanya kendi fiyat politakasına göre yapacak bence bizim yönetim ekibinin oyun üzerinde bir yetkisi olduğunu düşünmüyorum sadece raporlayıp iletiyorlar epi 2x-3x zamlasınlar problem değil çark ve efsun oranlarını düzenlesinler ulan zaten epi pahalıya çekiyoruz ne efsun geliyor ne çarktan bir şey çıkıyor kimse farkında değil 10K epin sadece adı var etkisi yok
Yeni sw açılacaksa sadece Ork dişini tamamlamış hesaplar girerse iyi olur hilesizce oynarlar ben yeni sunucu gitmeyi düşünmüyorum artık zephryden sonra
Girişler 1-2k Epde olabilir
Arkadaşlar yılsonuna kadar geçerli
Bilet parasını karşıladımı reis giriş için
Arkadaşlar Burda yazdığınız dile getirdiğiniz her şey boş öyle rahatlayın diye açılmış bir başlık daha oyunda Lag problem-browser üzerinden nesne market açma-tıktık botları bukadar basit ve bilinen şeyleri müdahele etmiyorlar biz burda görüşte bulunsak ne işe yarayacak bulunmasak
Sayın yetkililer insanlar burda bir şey değişmeyeceği halde boş boş tartışıyor yeni zamlı fiyatlara ne zaman geçilecek fiyatlar ne olacak artık konuyla alakalı bir açıklama yapma zorunluluğunuz olduğunu düşünüyorum ortaya bir bomba atıp ertelendi diyerek kendi kitleninize gülünç duruma düşüp güven kaybediyorsunuz açıklayın detayları insanlar rahat etsin
Alım gücü göre düşünürsen ozaman bu zam %50 EURO yine 50 tl oldu yine bi zam ep zammı evet düşük level bazı piyasa tılsım simya vb artacak evet ama
yeni oyuncu ep cekemicek bak mesela ben 450 TL happy 900 Tl happy zamanında cekerim efsun kutsama lazım olur oranları okadar denğesizki oranlar birbirine tutmaz bi efsun istersen gelmez dışarda kahve 500TL vay halimize
Kardeşim benim öncelikle bir türkçe dersi almalısın yazdığın tüm cümleler devrik anlamak için kendimi yordum bu birincisi ek olarak okuğunu anlamakta zorlandığını düşünüyorum kahve 500tl gibi bir yazı yazmamışım bir kahve bir tatlıya 500tl veriyoruz yazmışım sevgiyle kal
Sevgili Dostlarım EP ZAMMI GELİRSE:
1-)Yaptığınız farmların değeri daha fazla artacaktır (Münzevi vs)
2-)Düşük levelda oynayıp biz para yatıramıyoruz diyen arkadaşlar bbsler okadar ucuz ki adamlar yüzük için bbs açmakta bkları münzevi kötü r. vs satılınca 2W maliyeti oluyor bedavadan oyuna bk sokuyoruz Ekstra olarak eskiden razador sandıkları yüzük için açardık ep değerli olduğun zaman bu farmlarda ekstra değerlenir.
3-)Ep Yükselmesi oyun içi dengeyi arttır(Malesef yabancı oyuncular çerez parasına ep çekmekte bir nebze olsun iyileştirme yapabilir)
4-) EK OLARAK : ARKADAŞLAR METİN2 BİR ALMAN ŞİRKETİ VE HER OYUN GİBİ KAR AMACI GÜTMEKTEDİR BUGÜN HERHANGİ BİR OYUNDA BİR SKİN ALDIGINIZDA Ör:VALORANT 2.5-3K gibi PARALAR HARCIYORSUNUZ BU GÖZÜNÜZE GELMİYOR METİN2 PAY2W OLDUGU İÇİN ÇOK GÖZÜNÜZE BATMASIN.EK OLARAK EP FİYATLARINDA FASTFOOD TR EKİP YÖNETİMİN SÖZ HAKKI OLMAZ SADECE TALEP VE DÜŞÜNCELERİ OLABİLİR 3K EP 450TL(9.5Euro) BUGÜN DIŞARDA 1 KAHVE 1 TATLIYA 500TL VERİYORUZ SİZE KİMSE HER AY 100K EL ALIN DEMİYOR BÜTÇENİZE GÖRE BİR MİKTARDA ÇEKİM SAĞLAYABİLİRSİNİZ BUNDAN ÖNCEKİ ZAMLARDA HER ZAMAN EURO TL DENGESİNE GÖRE EPİ 20-30EURO BANDINDA TUTTULAR GELİRİ EURO OLARAK BİR ŞİRKET 50-100-200TL (4-5EURO İÇİN) ZAM VS TOPUNA GİRMEZ EN SON GELEN ZAM 30 AY ÖNCEYDİ ZATEN Kİ ÜLKENİN OLDUĞU DURUM BELLİ EP FİYATLARININ YUKARI ÇIKMASI DÜŞÜNCE OLARAK NEGATİFTE OLSA OYUNDA POZİTİF ETKİ YARATIR DÜŞÜK LEVEL BOSSLARDAN METİNLERE KADAR PİYASAYI DAHA DA ARTIŞ YAPMASINI SAĞLAR.
5-) 2-3M EP ATARAK OYUNU İLK HAFTA BİTİRİP PİYASAYI ELİNE GEÇİREN KİŞİ SAYISINI AZALTIR.
6-)YAPILAN EP ARTIŞI İLE ÇARK VE EFSUN ORANLARINA DENGELEME GELMELİDİR.
7-)UNUTMAMAK GEREK Kİ METİN2 BASİT OLARAK PİYASASI 50 EP KUPONUNA ENDEKSLİDİR TÜM SERVERLADA KUSURSUZ YAKUTLARA BAKIP EP ORANINA ENDEKSLERSENİZ BUNU ANLAYABİLİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN.
Birader bize ep çektiriyorsunuz zam gelicek diye günler öncesinde yazdığınız belirlediğiniz şeyi beceremiyorsunuz komiksiniz?
Arkadaşlar olayı çözdüm gameforge client giriş bölümünde altta google hesapları var ordan girin açılıyor
İnsanların küfür edip oyundan soğuması için oluşturalım sistem çok NET NET NET şekilde botla alıyorlar 10 kişi 1 tane alamadı kim alıyor bunları gelmeden bitiyor ;?
Nesne markete browser üzerinden macro kurup herşeyi çekiyor satıyorlar. Müzayede kalksın çark gelsin olmadı ekstra
Balothor herkese açık bir boss doğrumu gerçekten iyi kazandırıyorsa girip sizde kesin ? adamlar kesiyor size kesmeyinmi dedi
Yorumların çoğunu okudum EY GÜZEL İNSANLAR:
Kertepen herkes 1 tane alsa oyundaki eventlerdeki sandıkların ne değeri kalacak bu 1
Nazar alamıyorum diyen tayfa oyunda balık sandıkları okey sandıkları vs gibi şeylerden bunlar elde ediliyor bunların piyasası yok olursa yeni başlayan oyuncu ne yapacak
Herkes kendi konfor alanında kendi işine geldiği gibi yazmış çizmiş sizin bu mantığınızla oyunun değeri kalmaz oyun çöker Bende Kertepen+ alamıyorum Kahin gelince sandık acıcam bukadar basit
Arkadaşlar Luciferde şuan düşük level farmları değerli Balık-enerji-Etp-Maden bunun sebebi girişlerin kapalı olması server gayet canlı %15 düşüş olmasının sebebi yeni server düzelir yakında açılması gereksiz