2008'den bu zamana sık sık ara vererek oynadığım bu oyunu '' gördüğüm ve bildiğim'' kadarıyla en olumsuz ve yetersiz yönetim şekliyle muhattap ediyorsunuz veya ediyorlar, burada konu iki soru gündeme gelir;
1- oyunla ilgilenmeyen şirket ise neden oyunculara gerçekçi açıklamalar yapılmıyor ve eğer durum böyleyse yönetim olarak sizler kendinizi aklamak yerine bunu; belki canlı söyleşi, soru-cevap veya açıklamalar şeklinde sürdürüp insanlara yaşadıkları mağduriyetin sebeplerini ve ilerde yaşayacakları sorunlara dair alınmayacak önlemleri belkide altyapıda uğraşılan ama bir şekilde hayata geçirilmeyen sistemeleri anlatmak bilgilendirmek yerine kendinizi tabiri yerindeyse '' kuma gömmüş bir edada'' dışarıdan izlemekle yetiniyorsunuz.
2 - eğer sorun sizde veya yönetim şeklinizdeyse belkide var olan kadrodaki eksikliklerden ötürü yetişmeyen eleman sayısının olumsuzluklarını biz oyuncular çekiyorsa, insanların emekleri, paraları ve hatta dünyada kısıtlı olarak kullandığımız yegâne zamanımızı '' boşvermişlik'' uğruna bizden çalmanızın gerçekliği var ise ve bu ilerde açığa çıkarsa hak hukuk düzleminde dini veya toplumsal etikliği sizi rahat bir vicdana sahip kılar mı?
bunların dışında asıl olan ve kafa kurcalayan bazı başlıklar;
gönüllülük esasına dayalı çalıştığı savunulan yönetim kadrosu kendi içerisinde barındırdığı kişilerin sadece '' sırada '' kisvesi altında nitelediği kişilere mi işlem yapıyor yoksa gerçekten '' ye kürküm ye'' mottosu mu sizler için geçerli bkz; asheren bugları ve itirafları ve kanıt litelikli uzun bir video kaydı içerisindeki diğer bireyler, illegal sistemi savunucu ve biliriz ki kullanıcı niteliğindeki bazı yayıncı bireyler, beta sunuculardan sızdırılan bilgileri sızdıran kişileri bilip işlem yapmamak neyin perhizidir? bunlara sessiz kalıp işlem yapmamak çıkar ilişkisine dayalı '' kazan kazan'' politikasımı?
avcı veya yönetici başvuru başlığında çok dikkat çeken ve aslında herşeyi özetleyen bir cümle '' başvuru olumlu ise iletişim sağlanacaktır fakat olumsuz durumda hiçbir iletişim sağlanmayacaktır'' cümlesi suça ortak olabilecek belkide sizin içinde bulunduğunuz arka plan oluşumuna sizin seçtiğiniz kişilere belkide sizin referansınızla dahil olmasını istediğiniz kişileri resmiyete dökmekmidir? olumsuzluk neden ve hangi durumda oluştu bilgisinin verilmemesi ve bunu karşı kişinin olumlu bir argümanla ve hatta kanıtla çürütecek olması korkusumudur?
feedback toplama başlığı ve bu feedbacklerin gemaforge tarafına iletildiğine dair görüntü veya yazılı bir sunum yapılamamsı ayrıca güncellemelere dair herhangi bir bilgilendirici başlık açılmaması beta sunuculardan bilgi beslemesi yapılan gürühlara kazandırıp sizlerin de bu işin içinde olduğunuz şüphesini güçlü bir şekilde destekliyor düşüncesindeyiz.
oyuncu kitlesini dost görüp insanlarla herhangi bir konuda çözümsel veya oturumsal bir bağ kurmak yerine haksız rekabet sağlayan kişilerin aramızda sayenizde birşey başarmış gibi dolaşması hatta pişkin bir üslûpla bunları savunması neyin işgüzârlığıdır?
gameforge ile iletişim kurmak için konu oluşturan arkadaşın mod admin tarafından banlanması ve aynı konuyu benimde açmama rağmen günlerdir konunun görüntülenmesi artmasına rağmen onaylanmaması neyin korkusu?
buraya sonsuz başlık veya olumsuzluk yazarım ama inanın ne buna vakit ayırmaya nede sizin bir çözüm sağlayacağınıza veya sağlamak için bir çabaya gireceğinizie inancım, inancımız yok o yüzden çok geçerli bir sözle bitirmek istiyorum '' herkes kendine yakışanı yapar.'' FastFooD PegasusTR