Posts by oyundelisi

bence simyanın süresi olmamalı. aşırı saçma. okadar uğraş simya yap sonra günü bitsin gün uzatmaya 1 envanter işlenmemiş harca 5 5 versin. süresiz olması daha iyi ki ne oyuncuya ne oyuna bir eksisi olmaz bu işin

bende saçma buluyorum hem simya süresine cor harcanmazsa simya fiyatları az da olsa düşer diye düşünüyorum zaten simyaları almak alt seviyedeki oyuncular için uzun bir süreç gerektiriyor

Yayıncılar çok yüksek mevla da borçlanıyorlar örneğin bir x yayıncımız 29 level olan deri çizmeye 20 k won para verebiliyor ama borç altında parça parça ödeme yapılıyor. Şahsen fikrim borcu kamuflaj olarak kullanıp gizli won satışı yaptıkları, kendilerini aklamak içinde bu yola başvurduklarını düşünüyorum sadece fikrimi söyledim ve kesin yapıyordur demiyorum yapmıyorsa da kaale almasına gerek yok ama bu konuda gerekli incelemeler yapıyor mu merak ettim açıkçası. :/  

bilmediğim kaçırdığım bir nokta varsa söyleyince 20k wonu bir insan nasıl kasar nasıl elde edebiliyor ? Ve bu 20k won sadece ve sadece bir ayakkabı için verilen para gerisini siz düşünün hadi iyi düşünecek olsak adam parasıyla ep alıp çeviriyor bile desek yani bunun içinde korkunç bir rakam lazım aklı başında olan bir insanın yapacağı bir şey değil. Kendisini izlerim takipte ederim ama bu konu çok farklı bir konu

yeni sunucu zephyr gibi düz değil ruby çapında açılacakmış diyorlar bot oranları düşer diye tahmin ediyorum sürgünden çıkınca zaten hile kalmıyor amacım sunucuda ilk hidrayı kesmek sadece hidra farmı atıcam anahtar balathor aşar beni . hileler zaten yeni sunucuda dolunay gby sürgündede mama kasıyorlar sadece

bende hidra düşünüyorum da kral kaç eplik bi bütçe yeterli olur bilemiyorum var mı tahminin veya ayırdığın bütçeyi paylaşma şansın var mı ? Anlaşırsak beraber de katılabiliriz

Kral gf her yıl metin2de 3 yeni sunucu açıyor bahar sunucusu 1 yazın etkinlik sunucu 2 kışın geçiçi sunucusu 3. Son yıllarda yaz etkinlik sunucusu ağustos ortası gibi gelmiş ama bu sene biraz etkinliklerde ve zephyr açılışında da kaymalar mevcut olduğu için ağustos sonu veya eylül gibi açılacak deniliyor yani şirketin son zamanlarda politikası bu şekilde ha dersen kesin mi kesin değil gf şirketi her an her şeyi yapabilecek bir potansiyele sahip bir şirket maalesef onun için durum bundan ibaret

Eskiden ara ara exp bonus etkinliği geliyordu uzun zamandır gelmiyor bununla ilgili bir talep veya bir istekte bulunma şansımız var mı ? Tr takımı bununla ilgili bir işlem yapma yetkisine sahip mi yoksa ? Disfruto

Neye göre neye dayanarak rastgele sunuluyor onu anlamadım. Sunulan hesapların ne artısı var bizden veya sunulmayan hesapların ne eksiği var. Sunulursa herkese sunulsun sunulmayacaksa kimseye sunulmasın böyle bi saçmalık mı var tamamen ayrımcılık yani bu olay.

kesinlikle haklısın. Peki sunulan arkadaşlarının bir artısı var mı ? Ork dişi değilde başka bir şey mesela

İyi oyunlar herkese. Id oluşturma tarihini öğrenebileceğimiz bir olanak var mı ? Örnek sunucular arası geçişte 3 ay şartı var ve ben ıd tarihini hatırlamıyorum bunu öğrenebileceğim bir yol var mu

Ağustos sonu eylül başı gelir. Ruby tarzı gelirse uzun soluklu bir sv olur. Charon Luci Bagja falan yanında sönük kalır diye düşünüyorum.

Fakat her ay ödemeli gelirse kapanmaya mahkum bir sunucu olucak

onyx tarzı gibi olup aylık eplede üyelik verilebilecek şekilde olsa nasıl olur ? Ücretli ama isterse sallıyorum 2k eplik giriş anahtarı ile aylık erişim sağlayabilir

Dostum inan bana piyasası iyi tek teselli o farklı bi svde 100 günde satacagın item burada 10gün sürmüyor ama şu lag varya :puke:

Bir geliyor bakıma kadar gitmiyor diken üstünde oynuyoruz

peki hocam videolarda falan görüyorum çok elit çarlar var ve çok kalabalık mesela hidra yapmanın nethis yapmanın değeri oluyor mu ? Çünkü herkes yapabiliyor elit çarlar algısı var bende. Sıfırdan başlamak oraya mantıklı mı

Bu konuyla alakalı sayın FastFood açıklama yapmıştı. Kostüm gizleme özelliği ile ilgili çalışmalar olduğunu fakat beta sürümde hata oluşturduğu için askıya alındığını söylemişti

hata çıkabilir olağandır lakin bu denli istenilen bir özelliğin hatası üzerine gidilip düzeltilip kullanıma sunulmaması sorun. Denedik hata oluştu bıraktık bu mantıkla ilerlemişler klasik gf. Olması gereken denedik hata oluştu hatayı düzeltmek için çalışıyoruz ve hatayı düzeltip kullanıma sunulması

ilk olarak hangisini en kısa sürede en az maliyet ile yapmaya başlayabilirsin onu hesapla sonra farmlamaya başlayınca diğer seçenek için farmlarını biriktir hop işin sonunda 2 farm alanın oldu (önemli olan en kısa sürede en az yatırımla gelir elde etmek)

teşekkür ederim dostum

İyi oyunlar herkese arkadaşlar seriden bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim ÇOK ARADA KALDIM.

Luciferda 110lvl silah Suram var 3 skil P ve Müko set var ( oniks hariç) 105 şamanım ve diğer 6 ıd 75 lvl ninjalarım var. ( asıl hedefim zodyaktan para kasıp nethise gitmek ama zç kasma taktiği kalktı bu baya zorlaştı benim için ). Sorum şu: sizce 6/8ıd zodyak mı döneyim yoksa ninjamı kasıp hidra mı yapayım ?( günlük 5/7 saat arası farmlayabilirim hafta sonları daha da uzar bu süre.) zodyak sandukları 1w37m hidra ise 11tane 5w şuan fiyatları. Sizce hangisini yapmak mantıklı ? ( simya sökmek için kerpetenlerim var )

Evet bende de oluyor küçük gözüküp aslında can sıkan ve uğraştıran bir sorun bu. Çarşı mapinin kasması ayrı olay cam ayrı olay beceri kitabını tek tek bulmak ayrı olay her aldığında başa atması da ayrı bi olay.