Posts by oyundelisi

Lucifer sunucusuna 15 dkdır giremiyorum sürekli client kapatıp atıyor oyuna giremiyorum sunucu bağlantı hatası verdiği olduğu da oluyor el havada kaldığı durumda da kalıyor anlamadım gitti var mı başka bu sorunu alan ?

INT kötü değil aslında takılabilir fakat hassiyet duyarı çok gerekli olmadığı için genellikle daha önemli olan STR, VIT ve RES daha çok tercih ediliyor. Bunları bu kadar çok tercih edilmesi de ilerde bütün haritalarda rahatça dolaşmaktır. Daha açıklayıcı olursam; RES iradesini haritada karşılayamazsa yavaş hareket edersin, STR iradesini karşılayamazsan hasarın yarı yarıya düşer ve VIT iradesini karşılayamazsan Canın yarı yarıya düşer. INT iradesini karışlamazsan da canavarlara sersemletme, kanama vb. hassasiyetlerin yarı yarıya düşer. Genellikle insanlar VIT, STR ve RES iradelerini öncelik tutmanın peşindeler. Bu sayede bu üç iredeyi 60 ve üstünde tutmaya çalıştıkları için INT iradesinin işlevsellik oranını pek aramazlar.

anladım hocam çok teşekkür ederim. Ben o zırhı alayım o zamanda çokta kafaya oynamıyorum statüleri karşılarım gidersem

umarım güzel sonuçlar alırsın

statülerin karşılıyorsa farmladığın yerleri çok da önemli değil daha önce ne kullanıyordun bilmiyorum ama +15 zırh çok fazla işine yarayacaktır dayanıklılık konusunda

aura kastım biraz çoğu yerde karşılıyor ama ileride sıkıntı olur mı bi alastor Balator çıksam diye düşündüm. Çünkü defi maks olup diğer resli intli zırhlardan baya ucuzdu dedim acaba bilmediğim bir şey mi var

Sura için ortası ınt olan +15 zırh almak çok mu mantıksız ? Defamsı gayet iyi ama ortası resli vıtlilere gçre gayet uygun oluyor sizin ne düşünüyorsunuz ?

merhabalar

bugün ep satın almaya çalışırken sistemimiz, yüksek dolandırıcılık riski nedeniyle bu ödemeyi geri çevirdi uyarısı aldım. uyarı 3d secure onaylandıktan sonra gameforge tarafından geldi. bu kart ile sürekli ep satın alıyorum daha önce hiçbir problemim olmadı. zaten şu an hiç bir kart ile alamıyorum. daha önce ep satın alıp ödemeyi bankadan iptal ettirme falan kesinlikle yapmadım.

sorun ile daha önce karşılaşan var mı? ticket attım .

bende bir defa bu uyarıyı verdi sonra başka kartımla ödedim. Bu hatayı aldıktan 1 hafta sonra ep yükledim aynı kartla bir hata vermedi o günü bugündür de vermedi hiç

Arkadaşlar zodyak rehberi bulamadım 15. katı geçemiyorum bir türlü metinleri sürekli attığı için zodyak slotları kesiyor beni ne yapabilirim

kanka pietong diye yayıncı var onun zodyak rehber videosu var onu izleyebilirsin gayet açık ve net gösteriyor istersen göz at

Çözümü bilmiyorum ama bana da oldu 2 hafta önce farklı bir şey yapmadım kendi kendine çözüldü. Ama sanırım 2 gün falan oyuna girmedim iş yoğunluğundan dolayı yani hatadan dolayı değil

dongan mapindeki npc görevlerini bitirenler için oyundaki ışınlayıcılardan yohara mapine de ışınlanma getirilmeli, 90 mapine ışınlama varken, bu bağlantı neden kurulamıyor, geri dönüş kağıdı almaktan bıktım, hergün sungma için 4 çardan bununla uğraşıyorum

reis öneri aç istersen destekleyelim

Metin2 zaten sürece yayılmak isteyen bir oyun. Burada kendinizi zorlamanız önemli değil, sürdürebilirlik önemli olduğunu düşünüyorum. Günde 16 karakteri balathor için hazırlık sürecindense sürdürülebilen ve sizi daha az bu farmdan soğutacak yollara gidilebilir, bu gerek 4 karakterdir gerekse 8dir. Kimi için 2 karakter bile günlük için yeterlidir. Ben burada oyunun bu düzeninin sadece balathor dışında değil, meley, nethis hatta alastor için 8 karakter girilmesindeki amacın bireysel olarak yapılsın istendiğini düşünmüyorum. Burada daha çok 2 arkadaş şeklinde de yapılsın istendiğini düşünmüyorum, neden 16 karakter derseniz, burada 3 veya 4 kişi için yapılmış bir zindan şeklinde olduğunun kanısındayım. Çünkü oyun özellikle de metin2, bireysel bir deneyim için değil daha çok arkadaşlarla oynanması için devam ettirilen bir oyun olarak görüyorum. Buradaki zorluklar da bu sebepten dolayı 4 kişilik arkadaşlar/ekiplere göre tasarlanıyor oluşundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Burada siz bireysel olarak kendinizi, zihinsel olarak yoracak bu gibi durumlardan uzaklaşmanız ileri günler için faydalı olabilir. Sonuçta kaplumba yavaş hareket ediyor ama istikrarı ve yıpranmışlığı tavşana göre daha sağlıklı. Buradaki sınırlandırmalarınız ben daha önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle oyunu şu kadar saat oynayacağım ve bazı zindan ve bosslarda vakit harcayacağım ve son 10 dk mı 20 dk mı şu şekilde gerçireceğim demek hem oyun deneyimi hem de hayattaki zamanınıza verdiğiniz değer açısından daha olumlu olduğunu düşünüyorum.

düşüncelerinizi çok güzel paylaşmış ve güzel noktalara değinmişsiniz teşekkür ederim. Bende sizinle aynı fikirdeyim bundan dolayı az karakterle başlayıp gelişe gelişe farklı karakter farklı oyun zevkinin peşinde koşmak istiyorum sadece bu şekilde gelişir miyim maliyet kâr zarar konusunda arada kaldım dediğim gibi 8 veya 6 veya 4 karakterle Balator dönmek kâr mı zarar mı tarzı