Posts by lux0r

tabiki de atılmalı ticarete. hem dolandırıcılık yönünden önüne geçilir. hemde sadece yayıncılar üzerinden ticarette engellenmiş olur. çünkü yayıncı grubu ne hikmetse hiçte müdahale ve inceleme görmeden borçla oyun oynuyorlar. sıradan oyuncu grubu borç harçla oynayamıyor, kefilsiz bir işlem yapamıyorken, yayıncı grubu(bazıları) vadeli ödemelerle, borçlarla ki bu borçlar 1k w'nu geçiyor böyle ilerliyorlar. kumar gibi çekiliş gibi durumlar en son yasaklandı buna rağmen halen kağıt üzerinde kumar olmasa da bildiğin kumar gibi durumlar yaşanıyor göz göre göre, vadeli borçlar ile bir tek yayıncı grubu bundan faydalanıyor hani sıradan oyuncu yararlanamıyor anca emekle oynuyor. bununda önüne de geçilmiş olur. belki oyunda bu sefer herkes kahraman, soylu set vs olur endişesi olabilir GF'nin onunda basılma sayısı artsın. 50 parça istiyorsa 100 olsun 30 istiyorsa 60 olsun vs gibi her türlü aksiyonu düşünsünler. en azından şu youtube'daki borç harç olmasa gram ilerlemeyecek 'bazı' yayıncı grubunun da önüne geçilir.

dostum ben STAR sunucusunda oynuyorum yayıncı olsa ona yaptırırdım! keske olsaymış!! şükretmek lazım yayıncılar yapıyor soylu set yoksa bu arkadaslara muhtac kalıyosun onlarda alıp yürüyor

geliri güzel hoş fakat ticareti olmaması büyük sorun 1.5 ay emek ettiğim kuşağı bi soylu atacaz diye çaldırdık ticket atıncada dediğiniz gibi sorumluluk sizde deniliyor e bizde dolandıralım o zaman saçmalığa bak oyundan soğudum artık millet güvenemiyor onlar güvense biz güvenip güvence veremiyoruz saçma sapan bir iş bu

1 karakterimi 5 dk bile sokmam o haritaya artık! gerekirse almam soylu kahraman devam ederim. senin kusagın benım +9 45 ort zodyak bıcagım. eyvallah sorun yok ben devam ederim yoluma bakarımda bunun bi çözümü varken hiçbişey yapmamaları normal degil. şu parçaları KAHRAMAN ve SOYLU atsınlar kardesım pazara çekeyim deniyim kendi şansımı. benim demek istedigim bu parçaları kasanlar için gelir kapısı olur! yoksa ben hayatta bana 500w luk silaha 500w güvence vermeden daha elimi kıpırdatmam.

ben yanımda olmasını istemiyorum artık destek ekibinin vs. dedikleri gibi herşey senin sorumluluğunda o ticareti sen kabul ettin bla bla bla. sadece şunu ticarete açsınlar normal oyuncuda çarlarını bırakır elementere farm yapar vs. anlamıyorum hakikaten. hidradan büyük gelir kapısı.

Esya kazanırsın depoya atılmaz tice konulmaz pazara atılmaz. Üstüne dolandırıcılara ekmek verirler.

Ne dusunuyorlar her ihtiyaç olduğunda her oyuncu bu farmi yapıp salsın mi?

Elementler , set parçaları vb hepsi pazara atılmalı.

FastFooD hocam vallahi zorlanıyoruz. özellikle bi grup insan farklı bayraklarda da açıyor özellikle yeni sv lerde bu işi oyuna dökmüşler. 500 wonluk item alıp yürüyor size ticket. atıyoruz serbest piyasa cevabı alıyoruz bu hırsızlarda aldıgını pazarda satıp yürüyor. artık ne yapıyorsa. söylemek istemiyorum....

Akşam bi eleman geldi +10 yılan yeleğime soylu atılacak dedi 56 savunma %15 büyü ort direniş büyü dayanıklı zırh 2kw değerinde dedi ben o kadar güvence vermem dedim kuşak verdim 11 ort 2zeka 1 delici 1 metinli 25 emiş +9 zodyak yay emilmiş kuşak yalaşık 700 800w değerinde kabul etti aldım zırhı soylu denedim olmadı geri döndüğümde elemanın kuşağı aşağıdan yansıtıp teklif aldıgını gördüm dedim hayırdır getir kusagımı zırhını al olmadı o zırhı 200wona aldım kaça satarsan sat dedi gitti ticket attım bu konuda yardımcı olamayız cevabı geldi şu soylu heybetli parçalarını ticarete açmak çok mu zor yani hep böyle dolandırılacakmıyız bu farm yüzünden oyunu oynama hevesim kalmadı artık kime güvenip iş yapcaz sadece yayıncılara çalışan bi farm bu normal oyuncu hep dolandırılıyor

maalesef başa gelen aynı olay şaka gibi :

FastFooD sayın comam STAR sunucusunda 60Dokuz adlı oyuncu köydeki masum oyuncuları gerek soylu gerek element gerek takas gerek başka sunucu alınır star verilir bahaneleriyle çalıyor. Ticket geçtim 2 gün önce sanırım görmediniz daha haftasonu olduğundan. Bi ilgilenirseniz sevinirim. Maalesef hileden büyük problem ve köydeki tek kişi ben değilim maalesef.

Merhabalar ;

Şampiyon 1 bedenselim var mat mitsi set dizmek istiyorum.Yakut ,yeşim elmas olarak hangi efsunları almam gerekiyor.

bec koyma + büyü sav elmas (4 efsunda olur)
    çift ort + str yakut
    çift hp absorbe yeşim
    çift şaman safir
    sp + sp yenileme + maks SP grena
    blok - krit - delici oniks

Yohara güçlendirme sunucusunda oynayan birisi için bu yeni yama yok hükmündemidir yani o kadar yazı yazılmış hiçbirisi bize hitap etmiyor insan bir yeni event filan getirir bu ne saçma birsey ya yeni yohara sunucusu diye anladım ben de bekliyorum etkinlikleri bize hiçbirsey yokmuş ki biz şimdi neden bekliyoruz açın lodosu oynayalım bari insan birde orayı düşünür Exp eventi filan koyar botlar sizin yolunuza taş koydu özür amaçlı bir etkinlik gelebilirdi yani çok saçma olmuş yohara sunucusu açıyorsun ama yohara sunucusunu hiç düşünmüyorsun benmi yanlış anladım bize birşey yokmu şimdi gerçekten yanlışsam düzeltirmisiniz FastFooD

burada söylendi. özellikle safire vs geçiş yok orada oynanmaz diye. zaten oynayanda mütevazi EP ile oynuyor. burada comaya laf etmeye gerek yok bence. bu kullanıcı hatası. adı üstünde yohara güclendirme yani samp level zindanları yok! adamlar daha ne desin bro sen söyle bana. nereyi geçirecektin hesapları? orada hazırlanacaktın yeni mape. burda cogu insan çarlarını samp 10 lvl attı bile.

hocam bir sorum olacaktı. Sunak için ort direniş zırh ruh sırtı aura için becli zırh öneriyorlar sabit bir yer düşüncem çok yok hangi efsunlu zırhı alsam daha iyi olur direniş mi becli mi daha kullanım alanı yaygın oluyor ?

bec koymalı her itemi ben ort direnise tercih ederim. sunak icin öneriyolar da sunak icin sadece 50-60 yarı yapsan bile yeter. sunak dedigin map samp heroların sürgün 2. katı. sadece 1 map icin bosslardan gelecek hasarı hesaba katmamak mantıksız olur bence.

yanlıs anlamayın RTX4090 kullanıyorum ve bu pazar yeri denen illet adeta pc ye zarar verior kücük ekrana alsanız bile. halbuki ben sunak CH5 deyken alsam. bunu tutan nedir yani herhangi bi açıklaması varmı FastFooD gercekten cok büyük bi yükten kurtarırsınız. ben fikir vereyim TİCARET CAMI+ - abi 30 gün 599 EP budur...

geçen banada oldu bu config kısmına gelip oradan OYNA ya tıkla brom bide bunu dene. configin altındaydı sanırsam bakıcam pc basına gecince

Evet. Geçen yıl böyle yaptım. lux0r Kalbin temizmis. Bende her yeni sunucuya baslayan biriyim. Sunu fark ettim. Son 2 yıldır yeni sunuculara eski para babalarının çoğu girmiyor. İtem stogu Rubyler gibi değil. O yüzden Safirlerin Rubyler gibi olacağını zannetmiyorum. Belli ki 6 ayda bir Rubyler acılıyor. En güncel oynanabilir sunucular Rubyler olacak bence bu sistemle.

kalbim temiz olsa nolur yatırdıgım parayı verdigim emegi geri getirmicek STAR sunucusundaki. Şuan STAR tamamen bıraktım. full kusursuz setli +10 yılan zırhlı +9 kyanitli ejder gücü samanı oynamayacagım. bakalım çözüm ne üretecekler. yazık verdigim element emegine kastıgım çarlara. RUBY LUCIFER dan devam

arkadaşlar şimdide LUCIFER ve CHARON girişlerini açmışlar. gerçekten yazık ettiler SAFİR ve STARA - öbürü bi sekil kurtarır da ben zaten STAR için sitem ederken megersem EP kuponları içerden bilgiden yükseliyomus. üzgünüm diyecek bisey yok.

safirin girişleri şuan açık ilerde eğer stardan safire geçiş açılırsa diğer çarlarınıda geçirirsin. Tavsiyem vakit kaybetmeden safire geçmen olur. Aynı hatayı onyxte yaptım inatla geçmedim sonra çok büyük yanlış yaptığımı gözümü karartıp geçtiğimde anladım. Burda keyifle oynayacağın 3-5 saat orda kaybedeceğin günlere bedel.

oynamam daha iyi merak etme. oyuncuya değer vermeyen yönetimmi olur. madem sonu böyle olucak neden en başta 2 sunucu açıyolar akıl alır gibi degil. nası geçiricem hacı ben oynadıgım çarı. SAFİRDEN STARA aktarım bedava :D şu gösterilen değere bak. kasmıyorum da geçmiyorumda. ara veririm sonucunu beklerim!

Ben neden emek verdiğimi Çarımı geçirmek yerine bozup bozup gitmek zorundayım sunucular için oylama şart 2025 bitti 2026 Girecez artık kabullenmek gerek sw eskisi gibi değil taze kan lazım

aynen bide çar kasmak kolaymış :)) iyi GF ödesin bu ayki elektrik faturasını