ya hocam önce nesneyi beyaz ekrandan kurtarsınlar :DD
Posts by lux0r
-
-
Bence senin gözden kaçırdığın nokta şu: Tık tık farmı kaldırıldı ve yerine tapınak bileti farmı geldi. Croseus isimli yayıncı son videosunda 900 karakter ve 10 aktif loncayla aylık yaklaşık 100.000 EP'ye denk gelecek kadar tapınak bileti kastığını ifade ediyor. Tapınak bileti kasmak da açıkçası çok zor değil.
Burada Croseus'u tenzih ederek söylüyorum; oyunu gerçekten oyun olduğu için oynayanlar var ama Metin2'yi adeta bir iş kolu gibi gören bir oyuncu kitlesi de var. Tık tık farmının kalkmasıyla boşa çıkan hesapların büyük kısmının tapınak bileti farmına yöneleceğini düşünüyorum.
Bu gün tapınak biletleri pahalı satılıyor olabilir ama bu kadar fazla karakter aynı farma yönelirse piyasaya giren bilet sayısı da ciddi şekilde artacak. Arz arttıkça fiyatların düşmesi kaçınılmaz olur aynı zamanda yohara da yan drop diyeceğimiz bir çok eşyada değer kaybına uğrayacak kaldı ki yohara da zaten farm getirisi açısından verimli alanlar da kısıtlı yani şirket bir yandan oyuncuları yoharaya itiyor bir yandan arazileri tekel olacak şekilde dağıtıyor bir yandan ortalama oyuncuya farm alanı bırakmıyor ben bu şekilde düşünüyorum.Tabii bunları kesin konuşmak için henüz erken umarım biz yanılırız siz haklı çıkarsınız.
yok hocam anlamazlar tıktık içinde biz burada aylarca dil döktük anlatamadık. bu işten çıkar sağlayan insana anlatamazsın. bu yorumu ben yapacaktım sen anlatmışsın. ben açıklama bile yapmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın balık tutan da var 100w la ticaret yapanda var hergün balator alastor dönende kimsenin hesabını bilmediğim için birşey denmiyorda fakat cok bilmeden konusanda var. bunu anlatamazsın suan tr nin biyerlerinde bi oda da 6-7 pc toplayıp tapınak bileti kasanlar var tabiikide :)) ama olurmu yılanlar ucuzlucak evet 5w ucuzladı silah taşları size budur müstehak. tıktık çılar gitti zengin yohara patronları geldi :DD bu sefer güçlü bu lobi o yuzden bence bu konu kapatılsın bosuna konusmus olunuyor.
-
sekiz on kişi olsa zindanda uc dört oda ele geçirirler,
Sürgünde bir kac chde buyuk odayı ele geçirirler,
Yeterince seviye geldiğinde meleyden isi vurup bir iki hesabi da aynı anda yohara yolcusu yapıp butun arazileri ilk haftadan temizlerler cok sağlam is aslinda
sürgün - ÖZ - donmus anahtar - kalp anahtarı bu işin PvP si yani asıl zevk veren olay aslında. çarın güçlüyse odayı tutarsın bu kadar basit. fakat bu güncelleme tamamen first come first serve. ilk kapan alır. herhangi bir hak tanınmıyor normal oyuncuya şansa aldıysan o an mevcutsa vs. kaldıki benim oynadıgım sunucuda 7 arazi 1 kişide hani 2 de değil

-
bence tüm boss haritaları oyundan silinsin arazisi olan dönsün bossları. oyunu silende silsin en iyisi bu.
yok yok merak etme yeni sunucu gelir tepeye oynayanlardan önce bir ekip alır tüm arazileri sonra adama ağlarlar silah basacaz kobalt lazım diye eldiven lazım diye
umarım yeni sunucudaki yohara arazilerini alan ekipler bunlara eldiven dahi vermezde o zaman anlarlar ne kadar ilginç bir güncelleme olduğunu 26.0 ın. özellikle bazı serverlerde 7 arazi 1 kişide. -
SA
statü sıfırlama kağıdı yohara statülerinide sıfırlıyormu kullanan oldumu?
yohara statüleri için yeni irade RES veya istediğin statüyü yazıp aratıcaksın tek tek sıfırlanıyor.
-
Tuhaf. Ufak bir soruya bile bu kadar yükseliyor olmak, tuhaf.
Neyse alacağımı aldım ben. Yapamadığın açıklama için teşekkürler.
haha hocam iyimisin sen? gelen güncellemeye serzenişte bulunduğum içinmi göze battı? hayırdır stardaki POLIZEI ve AFFETMEYEN senmisin 7 tane arazide sende ha? bilmediğiniz konulara çomak sokmayınız bu güncelleme yılan silahlarına darbedir! alastor çarlarını bozup sanrı farmına yönlendirme hamlesidir!
-
Merak ettiğimden soruyorum tam olarak nasıl bir mağduriyet var acaba?
üstteki ment'i oku sadece :DD sana açıklama yapmayacağım.
-
Hocam öyle bi yazmışsın ki gören de fastfood güney korede yaşayıp webzen şirketinde çalışıyormuş da güncellemeyi komple o yapmış zanneder tamam tr yönetimini eleştirirsin anlarım ama böyle de değil yani
herhangi bir eleştiri yapmıyorum adamlara dumanlamı haber yollıyalım bu forumdan söylesinler düzeltsin işte.
-
10 20m değil yeşil şans kutusu gibi değer artarak giderse o zaman denge sağlanabilir
FastFooD comam en azından şu fikir bile mantıklı. bir şey yapın şu güncellemeye insanları mağdur ediyorsunuz
-
GF: her sunucuda 7 kişinin kullanacağı bir güncelleme yapalım adı da gf sayesinde won pompalama olsun. tebrik ediyorum cidden kimsenin sesi de çıkmıyor götüren götürüyor valla. bagjada bende mi bir arazi alsam 50.000 won istiyorlarmış. şaka gibi gerçekten.
FastFooD comam şu güncelleme ilgili birşey deseniz? herkese açık olsa tapınaklar veyahut fazla arazi eklensin fakat bunu acilen hotfix olarak yapılması gerekiyor. bu güncelleme neyi amaçlıyor cidden anlamadım eminim sizde anlamadınız fakat en azından iletseniz bu oyunun pazarını alt üst edecek. zaten 2-3 tane farm karlı yapılan yer var ''yohara'' dediğiniz yerde bu güncelleme ile tüm farmları tek yerde toplamıssınız desek yeridir. amaç nedir? ayışığı silahı basmadan oyunu bırakıcam eğer amaç insanları ayışığı silahlarına vs. yöneltmekse..
-
Eskiden yemek yerken hangi youtuburu izleyerek yesem diye düşünürdüm şimdilerde yutuburlar video çekmiyor Buda benim için büyük bir kayıp 😞 adamlar tatilemi çıktı yoksa youtuburmu kalmadı arkadaş gidipte pwp videosumu izleyelim arkadaş onlar sarmıyor çocuk oyunu gibi.
ayışığı silahları geldikten sonra content kalmadı :)) hadi deneyin izleyek
-
müzayedeye neden ritüel ile başlıyosunuz?
19:00 da işimiz var gücümüz var görebilsek ilk ne gelecek işimizi bırakıp alabilirdik 1500 EP karşılığında.. geliştirin artık şu işleri bi müzayede var 14 günde 1 ! -
Lucifere nasil bir care bulunacak bakalım
yayıncılar yeni sunucuya geçince düzelir
-
Zamanında yağma petine yapılan durumun aynısı bugun kaykay'larda yaşanıyor, çözüm istiyor oyuncular.
yapmıyolarsada binicilik tesadüfiyi kaldıracaklar ve normal kitap gibi 3-5 wondan alıp emdirecem bu kadar basit
-
konu artık kaykayı alamamak da değil :)) madem botçulara aldırıyonuz satsanıza 2000 ep den 550ep ney? wona vursan 10 won etmiyor bu ürünü camda 60-70 wonlara satıyolar. hayırlı isler
-
Yapacagı farmın degeri yok. Örn. hidralık hesap dizse 2-3k won satacagı sandık 12/4 won onun yerıne gidiyor sağa sola okçu açıp bırakıyor event sonundada etp yapmasına devam ediyor.
12/4 neymis :))) star da metal 10w şuan :))))))
-
bende iyileştirmeci ile anahtardayım bossun dibinde geziyorum bossun atma süresine 3sn kala yedek clientten çarı oyundan attırıyorum düşene kadar da boss kesilmiş oluyor hızlı çıkış yapanlarla da rekabet edebiliyorum böylece. anahtarda gayet verimli geçiyor.
kuzey rüzgarı inişinde bossun dibindeyim diye birşey yok ben orayı baz almıştım yoksa kalp anahtarı çok rahat yapılır iyileştirme ile
hocam boss atma süresi sabit mi? Mesela her saat başı 01.00 02.00 gibi ? Yoksa bakımdan bakıma veya kesilme saatine göre değişiyor mu
bakımdan bakıma değişir genelde 5 dk ileri yada geri oynuyor kamera çarı bırakıp bakımdan sonra saati salisesine kadar öğrenebilirsin
-
+sız silah taşları ucuzlamış diye yelpazeye + deniyim dedim goblin gelmeden önce. yaklaşık 360 adet taş ile yerinden oynamadı. tam olarak ne yapmamız gerekiyor? oranları yazsanız keşke açıkça 3% felan değil bence ritüelde 1% felan arttırıyor sanırsam?!
-
zor hocam. bırak okçuyu iyileştirme dahi oynanmaz anahtarda uzak hasar verdiğin için kükreme şart. ha oynayan oynarda boşa geçmiş bir oyun süresi olur. günde 15 tura katılıp 1-2 anahtar almak için.
-
STAR sunucusunda bile araziler tek kişinin elinde kobalt felan arkadastan alıyoruz hatta tüm sunucu güç eldivenlerini tek kişiden aldık
güncelleyen merci neyi güncellediğine bakıyor mu? neyi güncellediğini biliyor mu? neyse iyi geçinin baronlarla