Posts by lux0r

müzayedeye neden ritüel ile başlıyosunuz? :D 19:00 da işimiz var gücümüz var görebilsek ilk ne gelecek işimizi bırakıp alabilirdik 1500 EP karşılığında.. geliştirin artık şu işleri bi müzayede var 14 günde 1 !

bende iyileştirmeci ile anahtardayım bossun dibinde geziyorum bossun atma süresine 3sn kala yedek clientten çarı oyundan attırıyorum düşene kadar da boss kesilmiş oluyor hızlı çıkış yapanlarla da rekabet edebiliyorum böylece. anahtarda gayet verimli geçiyor.

kuzey rüzgarı inişinde bossun dibindeyim diye birşey yok ben orayı baz almıştım yoksa kalp anahtarı çok rahat yapılır iyileştirme ile

hocam boss atma süresi sabit mi? Mesela her saat başı 01.00 02.00 gibi ? Yoksa bakımdan bakıma veya kesilme saatine göre değişiyor mu

bakımdan bakıma değişir genelde 5 dk ileri yada geri oynuyor kamera çarı bırakıp bakımdan sonra saati salisesine kadar öğrenebilirsin

+sız silah taşları ucuzlamış diye yelpazeye + deniyim dedim goblin gelmeden önce. yaklaşık 360 adet taş ile yerinden oynamadı. tam olarak ne yapmamız gerekiyor? oranları yazsanız keşke açıkça 3% felan değil bence ritüelde 1% felan arttırıyor sanırsam?!

dostum videoya bakıp aldanma. 300 madalyaya bilet alıp bağış yaptıktan sonra garanti tapınak bileti vermiyor. yani 900 madalya harcayıp 1 tapınak bileti bile alamama ihtimalin var. 300 madalyaya alabildin diyelim onuda gelip 6-7w dan satmanın pek bi anlamı kalmıyor.

anlamı kalmıyor de otur izle hocam. acayip oyuncular var hayran kalıyorum cidden bunu bile çözeler bi şekilde madalyalar artık transfer edilebiliyor :D

luci yeni Bagja oldu artık herkes buraya kaydı bagjada oynayan bi kemik kısımdan olanlar da luci geçti lag iyice arttı lucide bakalım nolcak

benim anlamadığım konu bu oyuncuların eski oturmuş sunucularda oynama isteği. ben şahsen denedim luciferda oynamayı aylar önce fakat oyun bitmiş durumda o sunucuda yani artık canavar kartları ile vs. fark yaratıyosun. acaba ne farmı yapıyorlar merak ediyorum. herkes balator - alastor dönüyor heralde.

kritikçi şaman ise çan ile metin vs. kesiyorsan çift ort sav yoksa boss içinse veyahut ileride alastor - balathor için iyileştirme dönme durumu olabileceğinden ort direnis - str - sav.

harika bir sunucu transfer planlaması getirilmiş FastFooD. Fakat STAR da oynayan oyuncular gene tutsak ve hapis edilmiş yani sanki herkesde stok var da. 500 wonluk zırhı 1k ya alıp satıyorlar STAR da çünkü üreten yok. yani zaten bir 50 büyü str cennet kolye dahi alsan ben en basit örneği SAFİR sunucundan neredeyse 2 kat pahalıya alıyorum. ben şuan SAFİR den eşya geçirsem STAR'a 50% den fazla üründen ürüne 2 kat daha fazla kar. Fakat kime satacaksın? Yani bu STAR oyuncuları neden tutsak ediliyor? Şamp 10 şartı getirin o zaman safire geçmek için ne diyeyim. Bir aksiyon alınmasını istiyorum çünkü aylardır yaprak kıpırdamıyor. Ben farmıma devam ederim sorun yok ta eğlenceli değil. Bi dövüş bile yok yani oyunda hep farm hep farm. Oyuncu lazım comamm <33

FastFooD Hocam seneler önce de konu açmıştım bangjadan geçişler kapatılsın diye son forum güncellemesinde silinmiş konu. Şu anda normal sunucularda oynamanın bir anlamı kalmadı bu konu hakkında GF nin kararı kesin mi? Bizim sunuculara da dropları, çiçek çocukları, %25 can azaltmayı getirsinler eşit olalım. Niye sürekli olarak normal sunucular enayi yerine konuyor. Bir açıklama bir önlem yok mu? Mesela geçişlerdeki itemler wonlar incelenecek mi? Bizi biraz bilgilendirir misiniz.

bence normal sunucuları STAR ile birleştirelim bir sürü etkinlik 3 kisi katılıyor yararlansın insanlar bari.