tabiki de atılmalı ticarete. hem dolandırıcılık yönünden önüne geçilir. hemde sadece yayıncılar üzerinden ticarette engellenmiş olur. çünkü yayıncı grubu ne hikmetse hiçte müdahale ve inceleme görmeden borçla oyun oynuyorlar. sıradan oyuncu grubu borç harçla oynayamıyor, kefilsiz bir işlem yapamıyorken, yayıncı grubu(bazıları) vadeli ödemelerle, borçlarla ki bu borçlar 1k w'nu geçiyor böyle ilerliyorlar. kumar gibi çekiliş gibi durumlar en son yasaklandı buna rağmen halen kağıt üzerinde kumar olmasa da bildiğin kumar gibi durumlar yaşanıyor göz göre göre, vadeli borçlar ile bir tek yayıncı grubu bundan faydalanıyor hani sıradan oyuncu yararlanamıyor anca emekle oynuyor. bununda önüne de geçilmiş olur. belki oyunda bu sefer herkes kahraman, soylu set vs olur endişesi olabilir GF'nin onunda basılma sayısı artsın. 50 parça istiyorsa 100 olsun 30 istiyorsa 60 olsun vs gibi her türlü aksiyonu düşünsünler. en azından şu youtube'daki borç harç olmasa gram ilerlemeyecek 'bazı' yayıncı grubunun da önüne geçilir.
dostum ben STAR sunucusunda oynuyorum yayıncı olsa ona yaptırırdım! keske olsaymış!! şükretmek lazım yayıncılar yapıyor soylu set yoksa bu arkadaslara muhtac kalıyosun onlarda alıp yürüyor