Şimşek 100 felan gerek yok, 70 şimşek fazlasıyla yeterli. Pot bile harcamaz char. Şeytan kısmı sizin ne kadar hızlı kesmek istediğinize bağlı, deneyerek bakarsınız. 80 şeytan olursa skiller G değilken bile bir slotu 4 vuruşta rahatlıkla kesersiniz.
Posts by Levelsiz
-
-
Duyan da Türkiye'yi Afrika kıtasında bir ülke sanır..
Avrupa Birliğine sınırı olan komşu bir ülkeyiz ve AB Gümrük Birliğine üye bir ülkeyiz.
Kimse GF'nin göndereceği bilgisayara yada tekstil ürünlerine muhtaç değil ama ayıp denilen bişey var, hakikaten var yani.
-
Abi klasik taktik, ork disi. Ork disini bitiren carlar katilabilsin eventlere bu kadar basit.
Kesinlikle, hatta lanet kitabını bitiren diyelim ona biz.
-
Tüm maplerin hileci kaynamasına neden olan etkinlikler oyundan kaldırılsın!
Örnek:
Ay ışığı
Okey kartı
eventleri gibi.
Acilen kaldırılmalıdır.
-
Şunu farkettim; hileciler aynı anda geliyor aynı anda gidiyor.
Mesela bazen oluyor vadide hiç hileci yok - 0
Bazen oluyor tüm ch ler her yerde 3-5 tane hileci oluyor.
Organize bişey belli.
-
Map'te hileci var mı yok mu dert etmiyorum artık, bizim bayraktan mı değil mi onu dert ediyorum. Adam tüm odaları yatıra yatıra geziyor.
-
Girişleri açık olan Star'ın halini görüyorsunuzdur, hile patlaması yaşanıyor.
-
https://board.tr.metin2.gameforge.com/wcf/index.php?team/
Ben burada hiç GM, Trial GM, Avcı felan göremiyorum.
Gerçekten sadece 1 SGM, 4 GA var başkada kimse yok mu?
-
Alman disiplini, Alman kalitesi denen bir olgu var. Metin2'de neden işlemiyor bu anlamış değilim. Şu oyunu başka şirket yönetse keşke.
-
Geçersiz giriş bilgileri
sorunu bende de var. Sabahtan beri çözülmemiş
-
ben çok fazla ss alıp ticket atdım ama malesef bakan yok gm banlayana kadar hileciler hesap değişiyor
bide aralarına yabancı almak istemezler avcı olarak bile
Aralarına almak bir durum değil, Almanya ofisinden kurumsal çalışacaklar. Haritaları gezmek ve çat çat banlamak dışında bir görevleri olmayacak.
-
Oto av'ı gece açık bırakıyorum sabah client kendi kendine kapanmış oluyor. Bir kere de uyuyup uyanıp gelip "aa halen devam ediyor ne güzel client kapanmamış" diyemedim.
-
Contents [Hide]
Bence hileler için yapılması gereken şey, oyunun Almanya ofisinde maaşlı avcı ekibi kurulması.
Günlük Avcı Ekibi Map Rotasyonu
1. Sabah Vardiyası (08:00 – 16:00)
-
08:00 → Seungryong Vadisi + Tapınak
-
08:30 → Yongbi Çölü
-
09:00 → Kızıl Orman
-
09:30 → Hayalet Orman
10:00 → Örümcek Zindanları
-
10:30 → Doyyumhwan
-
11:00 → 1. ve 2. Köyler
-
11:30 → Sürgün
- 12:00 → 75 Üstü Seçili Haritalar...
- Tüm dolaşım rastgelelik esasına göre mesai bitimine kadar tekrarlanacak. Avcıya gideceği map sistem tarafından atanacak.
2. Akşam Vardiyası (16:00 – 00:00)
-
Sabah vardiyasındaki haritalar sistem tarafından rastgelelik esas alınarak tekrar sıralanacak.
- Tüm dolaşım rastgelelik esasına göre mesai bitimine kadar tekrarlanacak. Avcıya gideceği map sistem tarafından atanacak.
3. Gece Vardiyası (00:00 – 08:00)
-
Sabah vardiyasındaki haritalar sistem tarafından rastgelelik esas alınarak tekrar sıralanacak.
🔄 Kurallar
İstikrar: Bu sistemin tutması için en önemli şart istikrar. İstikrar için en önemli şart maaş.
-
Her Sunucu İçin: Her sunucu için her vardiyada en az 1 kişi çalışacak. Totalde her sunucu için en az 3 Kişi maaşlı çalıştırılacak. Bu kişilere ödenen maaşlar kat kat oyuncu kazanımından geri kazanılır, buna hepimiz eminiz. Sunucunun hile yoğunluğu / girişlerinin açık/kapalı olmasına göre avcı ekibinin sayısı/çalışma koşulları değişkenlik gösterebilir.
Rastgelelik: Saatleri düz sabit tutma, her gün sıralamaları rastgele değiştir. (Hileciler tahmin edemesin.)
-
Jet Dolaşım: Avcı GM’lerin hız/teleport imtiyazı olacak → 5 dk içinde tüm büyük map’i tarayabilirler.
-
Anlık Ban Yetkisi: /ban prosedürü basit → gördüğü anda anında uygulayacak.
-
Loglama: Ban atıldığında otomatik sistem ban gerekçesini loglayacak.
-
Hızlı CH Değiştirme: Bu ekibe özel hızlı CH değiştirme imkanı sunulacak
-