Posts by Schlachter

Merhabalar , kapalı sunuculara daha önce hesabınız olması gerekli yoksa giriş yapamazsınız, en az 3 ay önce oluşturulmuş bir hesabınız olmalı ve geçiş bileti alıp tüm sunuculara giriş hakkı kazanmış olacaksınız.

Açık ve etkinlik olmayan sunucularda oynamanızı tavsiye etmem.

1. Normal Açık Sunucular:
      • Oyuncu sayısı azdır.

• Etkinlik ve ödüller sınırlıdır.

• Özel droplar ve ekstra eşya kazanma imkanları yoktur.

• Item bulma, alım-satım neredeyse imkânsızdır.

⚠️ Bu durum, oyun deneyiminizi olumsuz etkileyebilir.

2. Etkinlik Sunucuları ve Kapalı Sunucular:

• Oyuncu sayısı fazla ve aktif topluluk vardır.

• Aradığınız item ve efsunları rahatlıkla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

• Item satışı hızlı ve seri gerçekleşir.

• Etkinliklere katılarak kat ve kat ödüller kazanabilir, karakterinizi hızlıca geliştirebilirsiniz.

• Ruby sunucularına bilet alarak giriş yapabilirsiniz.

• Bagjanamu gibi kapalı sunucularda oynamak için önceden VIP hesabınızın olması gerekir.

Bende açmayacaklarını düşünüyorum. Açarlarsa oyuncuların şikayet edebileceği resmi bir kurum haline gelecek ki oyundan şikayetçi kesim bence bir hayli fazla. Şirketin yapması gerekenler ve alması gereken sorumluluklar olacak. Ne yaparsa yapsın GF nin kararına şaşırmam tabi ki ama gönlüm açmasından yana. Çünkü muhatab olacağımız resmi bir kurum olacak ve böylece belki şikayetler daha etkin ve daha hızlı merkeze ulaşım sağlayacak belki dönüşler de daha düzgün ve verimli hale gelebilir. Gönlüm açmasından yana inşallah açarlar. Ama mantığım da bu şirketin tası tarağı toplayıp gideceğini söylüyor. Çünkü ben oyuncusuna bu kadar ilgisiz başka oyun görmedim.

Açmazlar keşke açsa, herkes hazır vaziyette açmasını bekliyor,

Bu kadar sorumsuz ve oyuncu düşmanı bir şirket, biriken sorunlar ve beraberinde gelen haksız yaptırımlarla adeta tokat gibi çarpar.

Kaba bir tabir olacak ama, ciddi anlamda erkekse açsınlar.

Evet oy kullandım. Ticaret camı geldiği andan itibaren oyuncular için tam bir çileye dönüştü. Ne düzgün çalışıyor ne de item aratma ve satın alma kısmı sağlıklı ilerliyor.

Bu haliyle tam bir fiyasko. Muhtemelen 100. yıla özel bir “müjde” diye sunup ancak o zaman düzeltirler.

Mantıklı öneri mesela bdo oynarken onda vardı her 2 ya da 3 dakikada bir balık tutuyordu bence mantıklı bu afk seçeneğini 90 level ile sınırlarsın güzel olur her şeye hayır deyip geçmeyin.

Zamanla bunlar da normalleşecek. İlk etapta oyunculara çok tuhaf geliyor ve sert tepki gösteriyorlar. Ancak şunu unutmayın: Eskiden oto av yokken herkes grup halinde, aktif şekilde birlikte kasardı.

Bugün ise geçmişten günümüze aktif oynayan oyuncu sayısının neredeyse üçte ikisi artık oynamıyor. Oyuncu sayısı azalınca otomatik av sistemi devreye girdi. Günümüzde insanlar bu tür şeylere eskisi kadar zaman ayırmak istemiyor.

Ayrıca metin ve balık etkinliklerinin büyük çoğunluğu artık botlara yarıyor. Normal bir oyuncu, ticareti olmayan ürünler için neden metin kovalasın?

Çağımız bunu gösteriyor. Yapay zekâ, otomasyon ve robot sistemler hayatın her alanına girmişken insanlar bu kadar zaman isteyen içeriklere eskisi gibi vakit ayırmayacak. Göreceksiniz, bu durum giderek daha da belirgin hale gelecek.

Afk olarak anahtar kasan mı var cidden? Afk olarak oto avda bekleyen çarı onca hengamede yaşatacaklar da afk anahtar kastıracaklar yani?

Çok güzel kasılıyor , anahtarda oynayan arkadaşlarınız varsa teyit edebilirsiniz , sabit anahtar Boss'u ve sabit olmayan yerler var, sabit olmayan yerlerde, nokta atışı şaman ile afk bırakıp yorulmadan kasılıyor.

Onlar sadece oto avda kasılırken metınede vurmasın diye ayarlanılmış bir yapı boss kısmı sadece hümümdarda işe yarayan bir durum otomatik metin kesmıyor yada boss

Anahtar bosslarında oto av ile saniyede anahtarı envanterine katabilirsin. Sadece boss seçeneğini seçerek AFK olarak anahtara bile bırakabilirsin. Günde AFK bırakıp çok anahtar kasan var, hem de basit bir şekilde. Hükümdar çerez parası ve zaman kaybı; oto avın buna benzer çok daha fonksiyonel özellikleri var.

metin2 nin böyle bi sorunu var ne zaman anlıycaklar oyuncu kalmayıncamı miadını doldurmuş eventleri kaldırıp oyuncuların işine yarayacak daha güncel eventler getirmeleri lazım gül çikolata ya içinden küçük boy kırmızı iksir çıkıyo kafayı yersin :)

Bilerek yapıyorlar , oyuncular oynamasınlar diye , başka bir açıklaması olabilir mi ? 20 yıldır aynı ödül , aklı başında birine sorsan anlamlandıramaz bunu ve ne ile gerekçelendirilerek değişmiyor akıllarda kalan soru.

Tam olarak anlaşılması adına, öneriyi düzenleyip ekleme yapamadığım için eksik olan bilgileri (derece, puan ve özellikler) görsel olarak paylaşmak istiyorum.

Aşağıda - özellikler yer almaktadır, üst öneride + özellikler verilmiştir

Evet + ve + olarak yükselecek ve özelliklerde artacak veya farklı özellikler verecek.

">

Merhabalar değerli Metin2 TR forum kullanıcıları,

Lütfen konu başlığı altında öneri dışında farklı konulara değinmeyelim. Sırf muhalefet etmek amacıyla yapılan yorumlar ve manipülatif amaçlı şahsi görüşler nedeniyle daha önce açmış olduğum tüm öneri konularını kapatmak durumunda kaldım.

Rica ediyorum, konuyu saptırmadan yalnızca evet veya hayır şeklinde ve kısa bir gerekçe belirterek görüşlerinizi paylaşın.

Katılım sağlayacak ve yorum yapacak herkese şimdiden teşekkür ederim.