Oyun Hakkında Genel Görüşleriniz

• Oyun hakkında genel görüşlerinizi paylaşabileceğiniz konu başlığıdır.

Kuralları ihlal eden mesajlardan kaçının; spam yapma, sataşmak - kızdırmak, boykot etme, “oyunu bırakıyorum vb.” “şartlar ve koşulları ihlal etme” veya genel olarak forum atmosferini bozacak eylemlerden kaçınınız.

İkili tartışmaya sebebiyet verecek gönderilere yaptırım uygulanacağını unutmayın.

Konu başlığımız oyun yöneticilerimize ulaşma yeri değildir, bu nedenle sürekli olarak etiketleme yapmayınız.

Genel Forum Kuralları Geçerlidir. >> Forum Kuralları

Bölümde sohbet amacı ile atılan postlar kaldırılacak, devamı halinde gerekli yaptırım uygulanacaktır, sohbet için >> Metin2 Cafe bölümünü kullanınız.

Saygılarımızla.

• Taraflardan birisi kendisinin online durumunu çevrimdışı olarak işaretlemiş olabilir. Kontrol ediniz.

çevrimdışı işaretli falan değil hocam. Bayadır olan bir sorun aynı chdeki karakterler birbirlerine ışınlanamıyor, pm atamıyor bildirirseniz artık seviniriz 🙏

• Oyunun tepeden tırnağa taze kana ihtiyacı var, yoksa sona doğru yaklaşıyor sürekli oyuncu kaybediyor…

Şahsi görüşüm; öncelikle ilk zamanlardaki ilgili yaklaşımları göstermeyen başta CoMa olmak üzere TR takımı istifa etmelidir ve görevini yeni bu işe gerçekten değer ve gönül verecek kişilere bırakmalıdır. Daha sonra, oyun içerisinde taze kan olarak 3-6 ay aralıklarla yeni sunucu açmak yerine oyunun ilk günlerinden beri oynayan oyunculara kıymet verecek güncellemeler ve iyileştirmeler getirilmeli sunucular arası denge sağlanarak adım adım 3 sunucuya düşülecek bir plan gerçekleştirilmelidir. Son olarak oyunda en büyük hayal kırıklığını oluşturan inanılmaz derecede kötüleştirilmiş olan şans faktörü konusunda dürüstçe oynandığı kabul edilmeli ve gerekli iyileştirmeler yapılmalıdır.

Ben dahil herkes bazen Metin2’nin sadece bir oyun olduğunu ve eğlenmek, vakit geçirmek amacıyla burada olduğumuzu unutuyoruz. İsteyerek veya istemeden birine yanlış bir şey söylersem veya kırırsam şimdiden özür dilerim. :stalk

• Kostümlere de acilen gizleme özelliği gelmesi lazım. Savaş oyununda şaklaban palyaço gbi dolanıyoruz kiminin silah fişi diye elinde sosis var kiminde cips var kiminde mısır var kiminde tavuk butu var kiminde kostüm diye bikini mayo var ne kadar saçmalık varsa kostümlere eklemişler

• Kostümlere de acilen gizleme özelliği gelmesi lazım

İyi oyunlar herkese. Malum biyolog görevleri oyun için büyük önem arz etmekte lakin görev sürelerinin günlük olması ve bazen öztüle bile kabul etmemesi ve özellikle ama özellikle toplam 235 gün gibi bir süre sürmesi baya can sıkıcı. Bazıalrınız hızlandırıcı var diyebilir ama çok yetersiz kalıyor ve aşırı maliyetli oluyor uğraştırıcılığı ve süre takibi sürekli oyuna gir çık yapması da ayrı bi zorluk bunun yerine görev süresi 24 saat yerine 12 saate yada hızlandırıcı yerine at görevi için kullnılan unutma parşömeni gibi Biyolog parşömeni gelmesi.

• İyi oyunlar herkese. Malum biyolog görevleri oyun için büyük önem arz etmekte lakin görev sürelerinin günlük olması ve bazen öztüle bile kabul etmemesi ve özellikle ama özellikle toplam 235 gün gibi bir süre sürmesi baya can sıkıcı. Bazıalrınız hızlandırıcı var diyebilir ama çok yetersiz kalıyor ve aşırı maliyetli oluyor uğraştırıcılığı ve süre takibi sürekli oyuna gir çık yapması da ayrı bi zorluk bunun yerine görev süresi 24 saat yerine 12 saate yada hızlandırıcı yerine at görevi için kullnılan unutma parşömeni gibi Biyolog parşömeni gelmesi.

Biyolog görevlerinin birbirinden bağımsız olması gerekiyor

• Oyunun tepeden tırnağa taze kana ihtiyacı var, yoksa sona doğru yaklaşıyor sürekli oyuncu kaybediyor…

Şahsi görüşüm; öncelikle ilk zamanlardaki ilgili yaklaşımları göstermeyen başta CoMa olmak üzere TR takımı istifa etmelidir ve görevini yeni bu işe gerçekten değer ve gönül verecek kişilere bırakmalıdır. Daha sonra, oyun içerisinde taze kan olarak 3-6 ay aralıklarla yeni sunucu açmak yerine oyunun ilk günlerinden beri oynayan oyunculara kıymet verecek güncellemeler ve iyileştirmeler getirilmeli sunucular arası denge sağlanarak adım adım 3 sunucuya düşülecek bir plan gerçekleştirilmelidir. Son olarak oyunda en büyük hayal kırıklığını oluşturan inanılmaz derecede kötüleştirilmiş olan şans faktörü konusunda dürüstçe oynandığı kabul edilmeli ve gerekli iyileştirmeler yapılmalıdır.

bunları hep konuştuk , aynı şeyleri konuşmamalıyız bence artık. çünkü tr takımının oyun ve sistem üzerinde yetkisinin sınırlı olduğunu düşünüyorum.

• Metinlerede bir revize gelmesi lazım. Keyif alıp oturup metin kesmek istiyorum ama attığı itemler kaybettiğim vakite değmiyor.
    Oyunun adı METİN2 umarım farkında olursunuz.

bir-baskadir-2.sezon_.jpg

• Kostümlere de acilen gizleme özelliği gelmesi lazım. Savaş oyununda şaklaban palyaço gbi dolanıyoruz kiminin silah fişi diye elinde sosis var kiminde cips var kiminde mısır var kiminde tavuk butu var kiminde kostüm diye bikini mayo var ne kadar saçmalık varsa kostümlere eklemişler

moruk harbiden tavuk budu ve sosis nedir ya niye oynuyoruz biz bu oyunu dank etti şimdi

• 45 tane atmalık kuşak aldım 22 emiş boş kuşağı üste atayım dedim kafamda bi heves pazar günü can sıkıntısına 22 emiş 1 kere parlarsa başka 23 emiş var onuda atarım diye düşünüyordum Allah şahit video felan almadım bazı kendini bir halt sanan varlıklar bunlara inanmıyor kimseyi zorlayamam inansınlar diye. 22 emiş kuşağa tam 45 kere üste denedim 1 kere bile geçmedi 23 emiş olmadı apexde 2.75 den 4 vona kadar çıkardım kuşakları 200 vona yakın para gitti bu oyunu oynamam için hiç bir sebep yok bu kadar mı olur ya bide çok şanslı günündesin git bişeyler yap dedi falcısı :DDDD ulan öyle zoruma gittiki kendimi soyulmuş gibi hissediyorum demem o ki bu oyunu oynamayın abiler kanımızı emmekten başka bişey yapmıyor

• Tombalada bir şeylerin değiştirildiğini hisseden var mı? Tılsım için yeniden zar atıyorum ve önceki yıllara kıyasla inanılmaz sayılarda 7 puan alıyorum.

• Yeni fark ettim destek sisteminde GM yok dolayısıyla ticketlere geç cevap veriliyor bu kadar az insan gücüyle bu ticketlere valla sıra gelmez. Destek sisteminin acilen Trial alması gerekiyor

• Yeni fark ettim destek sisteminde GM yok dolayısıyla ticketlere geç cevap veriliyor bu kadar az insan gücüyle bu ticketlere valla sıra gelmez. Destek sisteminin acilen Trial alması gerekiyor

Güzel bir düşünce, buna ek olarak oyun içinde de destek alabileceğimiz bir yer olmalı bence diye düşünüyorum.

-

"Hepimiz hayatımız boyunca bütünün bir parçası olmak için çabaladık. Öldüğümüzde tam olmak isteriz, güzelliğe ulaşabilmek için. Çok azımız başarabiliriz. Çoğumuz geldiğimiz gibi gideriz, tekmeleyerek ve bağırarak."